2018-01-02

Keista musulmonų akcija Vilniuje prie Katedros ir kalėdinės eglutės


Sausio 2 dieną LNK labai džiaugėsi, kad musulmonų bendruomenė „Ahmadija“ Katedros aikštėje, tuojau po Naujųjų metų šventimo, rinko šiukšles.


Man ši musulmonų akcija pasirodė grynų gryniausia propaganda. Paaiškinsiu savo poziciją.

Islamas krikščionybę laiko savo priešu, kaip ir judaizmą. Praeitais metais Prancūzijoje musulmonai nužudė kunigą, jie išpjovė beveik visus Sirijos krikščionis, sunaikino jų šventyklas, jie nuolatos Egipte žudo stačiatikius koptus ir sprogdina jų bažnyčias. Vakarų Europoje musulmonai aršiai kovoja prieš kalėdines egles, kitus kalėdinius papuošimus, prieš pačias Kalėdas, todėl net Briuselyje, ES sostinėje, kalėdinės eglės nebėra.

Po šventorių ir aplink prakartėlę besisukinėjantys musulmonai man sukelia ne dėkingumą už jų „darbą“, tiksliau už jo imitaciją, nes šį darbą privalo atlikti Vilniaus savivaldybės specialios tarnybos, o siaubą, kad jie ko blogo nepadarytų Lietuvos šventovei. Nors, kažkuriuo mastu, šita jų propagandinė akcija jau daro blogą poveikį mūsų krikščioniškai visuomenei, nes šia akcija pasakoma: „žiūrėkite, jūs krikščionys teršiate, o mes, tokie geručiai, renkame“. Šiukšles rinkti juk galima ir kitose vietose,  ir dienos metu. Tam ir speciali talkos diena sostinėje organizuojama.

Vienas iš akcijos organizatorių aiškino, kad šiukšles rinkti jiems yra Islamo priesakai. Keista. Būdamas musulmoniškuose kraštuose aš nepastebėjau to islamiškojo „tvarkingumo“.

Aš norėčiau tiems „darbštuoliams“ pasakyti, kad mes, krikščionys, vieną kartą jau atsisakėme islamo paslaugų. Tai padarė Jonas III Sobieskis (1674–1696), Lenkijos karalius ir Lietuvos didysis kunigaikštis dar 1683 metais prie Vienos.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą