2021-10-07

Dr.N.Vasiliauskaitė - Trojos arklys, gudriai užridentas ant Šeimų sąjūdžio tribūnos?

 

Įpusėjusi penktą dešimtį, be vaikų, be šeimos, LGBT aktyvistė Nida Vasiliauskaitė staiga rugpjūčio 10 d. atsiduria ant Šeimų sąjūdžio tribūnos, rodo pergėlės simbolį.

Pergalės? Prieš ką pergalės? Kieno pergalės? Vėliau sužinojome, kad ji pasiryžo kurti partiją, nusivesti su savim ir jai pritariančius „Šeimų sąjūdžio“ rėmėjus, nelabai susigaudančius, galimai jos suklaidintus.

Vasiliauskaitė mitinge pasisakė prieš priverstinį skiepijimą, visuomenės suskirstymą, žmogaus teisių apribojimą.

Savo poziciją į žmogaus genomą modifikuojančius eksperimentinius preparatus tądien „Delfi“ tiesioginės transliacijos metu išsakiau ir aš. Video čia: https://www.youtube.com/watch?v=LHRWlO3sdTI

Tinkamai nepatikrintų tirpalų priverstinis švirkštimas žmonėms, ne žiurkėms, yra nusikaltimas, kaip ir segregacija į skiepytus ir neskiepytus. Tokia buvo daugumos Katedros aikštėje susirinkusių pozicija, ne tik N.Vasiliauskaitės.

Takoskyra tarp „Šeimų Sąjūdžio“ ir Vasiliauskaitės yra gilesnė – diametraliai priešingame požiūryje į šeimą: Vasiliauskaitė – LGBT „šeimos“ apologetė, o „Šeimų sąjūdis“ pasisako už vyro ir moters šeimą, kaip prigimtinę ir vienintelę.



Mano FB draugė Aldona Jankevičienė spalio 6 d. savo paskyroje parašė: „DEMASKUOJAM :

Naujos partijos kūrėja N.Vasiliauskaitė: Taip, buvau Baltic pride 2020, nes tada atrodė realus pavojus, jog piliečiai gali būti diskriminuojami dėl gyvenimo būdo..(Laisvaslaikraštis/lanzbergininkai jau traukia komoromatą priešN.Vasiliauskaitę /). Ir apsisuk gi taip staigiai pažiūroms: Nui 2021-05 Šeimų maršo renginio-tapo aršia šeimų gynėja. Ar tik nereikėtų patikslinti straipsnio pavadinimo, p.Drižiau? Į Lanzbergininkai ir liberalistai stumia trojos arklį į šeimų judėjimo gretas? https://www.facebook.com/aldona.jankeviciene

Toliau Aldona Jankevičienė pastebi: "... Žinoma, kad patektum ten, reikia rinkėjus apgauti, be jokios abejonės. Problema rimta ir nereikia daryt skubotų išvadų, o domėtis gal labiau, kaip AUKUS virsta RAUKUS. Toks pasaulio dezinformacijos propagandos tėvas E.Bernays savo veikale mokino, kaip reikia prasčiokus vardan demokratijos apgaudinėti arba apgauti, kad pateisintum agresijas ir pan. - du pasaulinius karus. Jo veikalas vadinasi "Propaganda". Kvaili studentai melo propagandos tėvu laiko Gebelsą, kuris jokio veikalo apie tai neparašė, o va, kas konkrečiai parašė, kaip reikia meluoti ir apgaudinėti vardan demokratijos rinkėjus ir skaitytojus, TV žiūrovus arba šiaip niekučių pirkėjus, vardan bendrojo gėrio niekam neįdomu. Įdomu kodėl?

Aidas Markaitis: „Per priešpaskutinį savo video apie jos kuriamą partiją ji pasakė, kad ji už lgbt partnerystes, bet jei konservatyvieji labai užsiguls - ji šitą partnerysčių klausimą iškeistų į galimybių pasų panaikinimą. Galit pasižiūrėti youtube. (…) Jokios civilinės atskiros partnerystės- yra lgbt partnerysė, kurią įteisinus privalėtume jiems duoti teisę įsivaikinti. O vėliau būtų ir santuokos, nes jei tai norma ir įteisinta ir pasaugota įstatymais - nebegali kritikuoti- ir tai …“

Aldona Jankevičienė: "Aidas Markaitis O Šakalienė prieš patekdama į Seimą (iš to paties lizdo kilusi)argi tais klausimais aiškiai pasisakė?"


https://www.youtube.com/watch?v=dLzIZgYmamM

Alfa taškas“. N. Vasiliauskaitė: nauja partija yra laiko klausimas.

 

Rimvydo Paleckio laidoje „Alfa taškas“ – su filosofe, portalo „Delfi“ apžvalgininke Nida Vasiliauskaite kalbama apie galimybių pasą, mitingus, naujos partijos kūrimą.

 http://www.youtube.com/watch?v=dLzIZgYmamM&t=15m41s

 Rimvydas Paleckis: "Jūs praeitą savaitę pranešėte, kad ketinate kurti partiją. „Šeimų sąjūdis“, mano žiniomis, irgi neatsisako tos idėjos, vienaip ar kitaip. Gal judėjimas, gal partija? Čia yra kažkoks tarp jūsų bendradarbiavimas? Ar jūs einate visiškai kitu, pasirinktu, skirtingu nuo „Šeimų sąjūdžio“ keliu?"

Nida Vasiliauskaitė: "Čia yra tiesiog individualių sprendimų reikalas. Jeigu kai kurie iš tų žmonių, kuriuos patraukia „Šeimų sąjūdis“, arba kurie užsiima organizaciniu darbu norėtų prisidėti, tai puiku, bet aš nepriklausau jiems, aš, niekaip neturim kažkokių kitų, išskyrus atsitiktinius sutapimų taškus, ir, pirmiausia, šis bandymas tapatinti keistai su „Alternatyva Vokietijai“, numato pastangą man priskirti kažkokias tai kraštutines dešiniąsias pozicijas. Tai tiesiog juokinga. Kraštutinė radikali dešinė, tai rasizmas, homofobija, antimigracinė griežta politika ir panašūs dalykai. Tai, apie ką aš kalbu, yra veikiau tikras liberalizmas ir libertarizmas. Tai nieko bendro neturi su visom šiom priskiriamom fobijom, seksizmais, rasizmais. (...)"

Manau, kad šiame video Vasiliauskaitė puikiai save charakterizavo. 

Gal suklaidintieji dabar praregės, pamatys kokį "arklį" įrideno į savo pilį?

Priedai:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nida_Vasiliauskaitė

Categories1975 births,LGBT rights activists from Lithuania, Lithuanian feminists, Lithuanian philosophers, Lithuanian educators, Living people, Vilnius Gediminas Technical University faculty, Feminist philosophers, Social philosophers, 21st-century philosophers, Atheist philosophers, Lithuanian women philosophers, 21st-century atheists, European academic biography stubs, Lithuanian people stubs

https://www.pozicija.org/laisvunas-sopauskas-ar-nidos-vasiliauskaites-individai-apgins-savo-laisves-ir-teises-i/

https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/n-vasiliauskaite-partneryste-visiems-ne-liberalai-pries-laisve.d?id=74725408

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786









 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą