2021-10-21

Koronės marmalas neveikia. Kun. A. Bulotos komentaras ir nauji faktai

 


Vis daugiau turime moksliškai pagrįstų įrodymų, kad koronės istorija – bjauri Švabo ir kitų tarptautinių nusikaltėlių „Great Reset“ afera. Labai svarbu ir su žmonėmis daug bendraujančių įžvalgos. Prieš kelias dienas gerb. kun.majoras Alfonsas Bulotas parašė:

„Senjorai, neparduokite velniui dūšios - Dievo prigimtinio imuniteto neparduokite už 100 eurų! Po skiepų jie atsims didesnę pensiją nei tie 100 eurų. Štai ką norėčiau pasakyti sveikatos ministrui.

Sveikatos Ministre, skelbkite pandemiją visiems suvakcinuotiems biologine chemine vakcina, kad nenešiotų užkrato sveikiems žmonėms. Kodėl? Išvardinsiu.

Jie, viruso nešiotojai, viešose vietose turi rodyti iškeltą savo negalimybių ( kad jie neįgalūs normaliai gyventi) kodą. Jų uždarose Maximų ir sambūrių vietose, gali to kodo ir nerodyti. Tai gerai žinote, kad tai ne skiepas kuris apsaugotų nuo užsikrėtimo, ir sirgimo. Tuo labiau, kad užsikrėtusieji gali patys kurį laiką nesirgdami nešioti virusą. Mano giminėje visi pasivakcinavę išguldyti ir serga ištisomis šeimomis ir vaikai. Kaimynei po vakcinos, trečią dieną insultas. Atsirebilitavo sunkiai. Kitas kaimynas po vakcinos mirė po keturių dienų. Ponia aimanuodama ir atsirėmusi į petį kalbėjo, kad po vakcinos tėvas pradėjo durniuoti ir dar laikomas ligoninėje pririštas, o mamai irgi blogai, ji ligoninėje. Vaistinės darbuotoja skundėsi, kad po vakcinacijos, neteko jėgų dirbti. Visą laiką jaučiasi išvargusi. Gydytoja jokių vaistų susirgusiam neskiria, tai išgirdau iš vienos šeimos gydytojos, kai telefonu skundėsi segantis ligonis ir jo žmona. Kur dingo vaistai, kai pasaulyje drąsūs medikai jau seniai naudoja ligoniams vaistus ? Ar medicina irgi prisideda prie „švabų“, marinant susirgusius? Gaila apgautų ir dar negydomų“.

Šiandien paskelbta statistika apie marmalizuotų Didžiojoje Britanijoje sergamumą korone.

https://theexpose.uk/2021/10/21/83-percent-covid-19-deaths-among-fully-vaccinated/

EXCLUSIVE - Remiantis naujausiais visuomenės sveikatos duomenimis, per pastarąjį mėnesį 83 proc. mirčių nuo Covid-19 įvyko tarp visiškai paskiepytų asmenų.

Šio straipsnio vertimas skelbiamas Laisvame laikraštyje.

https://laisvaslaikrastis.lt/didzioji-britanija-83-proc-mirciu-nuo-covid-19-per-pastaraji-menesi-ivyko-tarp-visiskai-paskiepytu-asmenu/

Dar vienas šiandien paskelbtas straipsnis sako:

Harvardo universiteto tyrime nustatyta, kad labiausiai vakcinuotose šalyse milijonui gyventojų tenka daugiausia Covid-19 atvejų, o tai rodo, kad skiepai neveikia.

https://theexpose.uk/2021/10/21/harvard-study-finds-most-vaccinated-countries-have-highest-rate-covid-19/

COVID-19 injekcijos buvo pristatytos kaip vienintelis sprendimas pandemijai sustabdyti. Masinė vakcinacija vyko precedento neturinčiu mastu, ir 2021 m. spalio mėn. duomenimis, buvo suleista 6,54 mlrd. dozių COVID-19 injekcijų, t. y. 47,6 proc. pasaulio gyventojų gavo bent vieną dozę (1),

Tačiau masinės injekcijos pastangos nesugebėjo sustabdyti pandemijos, o žurnale "European Journal of Epidemiology" paskelbtame tyrime buvo paskelbti šokiruojantys duomenys, rodantys, kad COVID-19 sergamumo padidėjimas nesusijęs su vakcinacijos lygiu 68 pasaulio šalyse ir 2 947 JAV apygardose (2).

Straipsnio tęsinys originale.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą