2021-10-02

Kun. maj. Alfonsas Bulotas: Nacių sistema sunaikino socialinę sąžinę vardan visuomenės sveikatos

Skiepyti ir neskiepyti suserga ne pagal reitingus, bet pagal valstybės sugebėjimą rūpintis piliečių sveikata. „Delfi L Bielinis klausia kada atsistatydins I. Šimonytės vyriausybė? „L.Rytas“ išrutuliojo komentarus apie Viešvilės klebono perspėjimą savo tikintiems, apie neaiškią vakciną, kuria tiek pasiskiepiję tiek nesiskiepiję taip pat užsikrečia ir suserga. Tai tokią vakciną, kuri neapsaugo kaip cheminis genetinis derinys ir aš pavadinčiau velnio išmislu. Raupsų, tuberkuliozės, tymų, maliarijos, šiltinės ir t.t vakcinos - skiepai sustabdo ligų plitimą ir tai suprantama, kad čia jokio velniškumo“ nėra, o kai visas pasaulis blaškosi nežinodami tarp „nežinomo“, tai kaip galvoti, kai dar galinčius galvoti, gatvėse muša lazdomis, spardo, ar tai ne velniškas vakcinos veikimas, kitame žmoguje matyti priešą. Tad manau normalūs politikai taip ilgai turėtų nelaukti atsakymo, kada neįgali vyriausybė atsistatydins?

Manau kad jau turėtų neuždavinėti klausimų o pasielgti taip, kaip elgiasi jų įstatymų paruošti represiniai pareigūnai. Atsistoti represinėm struktūrom prie nesugebančių vadovauti politikų kabinetų, su maišais be akmenų ir pasakyti – lysk į maišą.

Kunigo pareiga yra savo tikintiems pasakyti teisybę, kurią slepia „švabų“ vyriausybių statytiniai. ( USCCB, katalikų sveikatos priežiūros paslaugų etinės ir religinės direktyvos,6-asis leidimas,nn.32-33; nn.56-57; trečioji dalis, įvadas,2 dalis; penktoji dalis, įvadas, 3 dalis) Šalutinio poveikio žinojimas yra labai svarbus norint pasinaudoti laisva valia, tačiau tai yra užmaskuota. Kodėl? Vyskupai turi galimybę, apversti melo laivą remdamiesi šia direktyva ir išaiškinti tikintiems per savo parapijų atstovus kunigus. Direktyvoje nurodoma, dėl katalikų sveikatos priežiūros paslaugų.

Katalikas gali atsisakyti vakcinos, remdamasis bažnyčios mokymais apie terapinį proporcingumą. Terapinis proporcingumas- tai įvertinimas, ar medicininės intervencijos nauda yra didesnė už nepageidaujamą šalutinį poveikį, atsižvelgiant į neatskiriamą asmens gerovę, įskaitant dvasinę, psichologinę ir fizinę gerovę.

Tironijai nėra jokio pasiteisinimo, dėl kurio žmogus pasirinktų skiepytis prieš savo valią, kad galėtų pamaitinti savo šeimą. Dar blogiau, kad tai yra serganti visuomenė, kuri leistų kai kuriems autoritetams įsitraukti ir pasakyti Ministre, ar sergantis žmogus gyvena ar miršta? Kodėl mūsų dvasiniai lyderiai pradėjo žvelgti į kitą Kryžiaus pusę? Valstybininkai diktuoja Bažnyčiai taisykles, kai Kristus paaukojo kūną ant Kryžiaus dėl sielų. Labai šiuo atveju yra tinkamas Benjamino Franklino teiginys: “Tie, kurie atsisakytų esminės laisvės ir įsigytų šiek tiek laikino saugumo, nenusipelno nei laisvės, nei saugumo. Tyloje yra bendrininkavimas. Žymus Vokietijos liuteronų pastorius Martinas Niemulleris primena savo raštuose: Pirmiausia jie atėjo pas socialistus, o aš nekalbėjau – nes nesu socialistas. Tada jie atėjo pas profesinių sąjungos atstovus, o aš nekalbėjau-nes nesu profsąjungos narys. Tada jie atėjo pas žydus, o aš nekalbėjau –nesu žydas. Tada jie atėjo pas mane -ir nebeliko, kas už mane kalbėtų“. Šito jūs išmokote vienu metu visame pasaulyje, sunaikinant socialinę sąžinę vardan visuomenės sveikatos. 

Pagarbiai: „Kapelionai be sienų“ kun. Alfonsas Bulotas






 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą