2017-04-27

Brolžūdiškame kare žuvusių ukrainiečių karių anusų sfinkterius juodieji transplantologai veža Vakarų Europos iškrypėliams


Pranešama, kad prancūzų policijai ir muitininkams Paryžiaus Orli (L’aéroport de Paris-Orly) oro uoste pavyko konfiskuoti didelę partiją donorų organų, neteisėtai išvežtų iš Ukrainos (1).

Kriogeniniame konteineryje, užmaskuotame kaip muzikinis sintezatorius KING KORG skystame helyje buvo 200 anuso sfinkterių ir 200 nosies kremzlių.

Teisėsaugos struktūroms įtarimą sukėlė tai, kad, pagal deklaraciją, krovinys turėjo keliauti iš Dnepropetrovsko karo klinikinės ligoninės į Saudo Arabiją per Gruziją ir Turkiją, bet vietoj to atsidūrė Prancūzijoje.

Nustatyta, kad dokumentai buvo padirbti, o firma gavėjas L’abean yra registruota Kaimanų salose.
Šio kontrabandinio krovinio vertė buvo 4.04 milijonų eurų.

Anuso sfinkteriai ypač paklausi prekė nupederastėjusioje Europoje. Žinia, žmogaus užpakalis nėra pritaikytas reprodukcijai, iš to ir tragiškos pasekmės iškrypėliams – išmatų nelaikymas.

Dabar Ukrainos kariai galės didžiuotis, kad ne veltui aukoja savo jaunas galvas beprasmiškame kare Donbase. Jų sfinkteriai atsidurs Europos iškrypėlių užpakaliuose ir šiems suteiks naujų aštrių pojūčių!

Yra žinoma, kad nelegali prekyba žmonių organais Ukrainoje yra žydų verslas (2, 3, 4). Nesenai Ukrainos didvyrė ir Akščiausios Rados deputatė Nadežda Savčenko yra minėjusi, kad Ukraina pateko į „žydų jungą“ (5).

Šaltiniai:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą