2017-04-13

ES - miręs embrionas, jo abortas – neišvengiamas


Žinoma, galima nedaryti šio nebesivystančio, šio mirusio embriono aborto, bet tada mirs visas organizmas, visa Europa. Šią operaciją privalo padaryti Europos tautos. 

Likus 10 dienų iki Prancūzijos prezidento rinkimų starto (balandžio 23 d., 2 turas-gegužės 7 d.), pretendentė į šį postą nuo Nacionalinio Fronto Marin Le Pen dar kartą pakartojo, kad laimėjusi rinkimus ji nutrauks Šengeno sutartį ir išves Prancūziją iš Euro zonos (1). Tai tolygu ES mirčiai.

Laimėti Le Pen turi nedaug šansų, nes „Prancūzijoje prezidentu bus homoseksualistas ir degeneratas Manuelis Makronas, sergantis Edipo komleksu, už kurio nugaros stovi Rotšildų bankas“ (2). 

Prof. Vytautas Radžvilas siūlo gydyti mirusią ES

Prieš kelias dienas pasirodė du įdomūs Vytauto Radžvilo straipsniai: „ES iš krizės išbris ne nagrinėdama scenarijus, o pripažindama tikrąsias krizės priežastis (I)“ ir „Išsigelbėjimo Europai ieškokime su Višegrado šalimis (II)“ (3-4)

Pagrindinė šių straipsnių mintis – mirusio ES embriono gydymo galimybės. Mano giliu įsitikinimu, mirusio neprikels kompresai, tai fiziologinė mirtis, lavonas jau pūva.

Nuosekliai įgyvendintas 100 metų senumo planas

Pirmasis, kuris perprato pasaulį valdančiųjų planą, buvo JAV pramonininkas Henris Fordas (5).

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad pasaulio vystymosi raida sutampa su planais, kurie buvo paskelbti „Sionistų protokoluose“. Tokios pačios išvados priėjo ir Douglas Reed (6), vėliau Eduardas Hodos (7).

Praėjus daugiau negu 100 metų nuo „protokolų“ paskelbimo vis dar įrodinėjama, kad tai klastotė.

Aš manau, kad yra visiškai beprasmis užsiėmimas aiškinti, kad namo projektas yra klastotė, kai pagal jį jau pastatytas namas.

Geriausias „protokolų“ realizacijos pavyzdys - JAV prezidentas Donaldas Trampas: Habad Liubavič sektantų dukters ir žento „konsultuojamas“ statistas, vos įžengęs į Baltuosius Rūmus, nedelsiant pamiršęs visus savo priešrinkiminius pažadus. Niekuo ne blogesnis pavyzdys ir buvęs jų prezidentas Barakas Obama, kuris JAV įteisino Satanistų bažnyčią, homoseksualistų santuokas.

Prie tokių pavyzdžių gali būti dvi "Trečiojo Chazarų kaganato" valstybės – Rusija ir Ukraina (7).

Kuo tapo ES mes matome, kas ES pirmininkas - irgi. Aš net nesileisiu į alkoholiko ir pajaco Žano Klodo Junkerio personalijos ir jo rašliavos - „Baltosios knygos“ aptarinėjimą. Ko verti šio ligoto žmogaus paistalai (8)? Paprastai alkoholikai mato baltas voveres, o Junkeris – mato „baltas knygas“.

Knygoje „Žydų sindromas 3“ Eduardas Hodos rašo (7): „Ar man gali kas nors pasakyti, pagal kokią nacionalinę idėja gyvena ukrainiečių tauta? Ne! Nes nėra jokios nacionalinės idėjos! Juokinga ir skaudu matyti begalinius stenėjimus filosofuojančių jos „vergiškos populiacijos“ atstovų, bandančių „ją pagimdyti“. Pas vergus nebūna nacionalinių idėjų, jų lemtis „dykumos ideologija“: slankioti tarp miražų ieškant „rojaus“ ir vietoj jo atrasti sau kapus“.

O kaip su lietuvių tauta? Kokią nacionalinę idėją turi ši vergų minia? Tai ar gali vergai šlietis prie laisvų žmonių iš „Višegrado grupės“, gelbėtis iš ES skęstančio laivo? Lietuviai bando gelbėtis po vieną, bėgdami vergauti į Vakarus. Tai suprantama. Mes esame vergų tauta.

Nuorodos:












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą