2017-04-25

V.Landsbergiui nėra ko bijoti „puolančių rusų“: žydai žydų nepuola


Kai pamačiau Vladimiro Putino anketą, kurioje parašyta, kad jo mama yra žydė Šalomova Marija Ivanovna, išsyk nurimau. Nepuls jis V.Landsbergio. „Mūsiškiai“ savų nepuola. Čia kvailiems „gojams“ visas tas ermideris sukeltas, kad iš baimės prisidirbtų į kelnes, kad „auksinius šaukštus“ ir visokius kitokius niekniekius už milijonus iš „mūsiškių“ pirktų.

Stebint Putino veiklą buvo įtarimas, kad negali taip gamtoje nutikti, kad rusas toks protingas būtų, ir visai negirtas, kad žurnalistams 6 valandas į įvairiausius klausimus galėtų atsakinėti. Įtariau aš, kad nuo Dovydo tokia Vladimiro išmintis. O štai dabar, pamatęs dokumentą, esu visai tuo tikras ir visai jau ramus, kad nepuls jis "mūsiškių"!

Lenkiškai užrašyta: Putino pasas sako, kad jis žydas, dabar suprantu kodėl Chabad Liubavič jį vadina "rabbi"
Ir „Dėdulėi“ Landsbergiui nebėra ko nervintis, nuo balkonėlio trydalioti, galės sau ramiai apjungti savo fondą su tėvynainio Sorošo fondu, kurio atėjimą taip jis sveikino, ir gyvens iš tų fondų rieškučiomis semdamas kartu su anūku „bibelforšeriu“ ilgai ir laimingai, bent lyg 120 metų, ant kvailų „gojų“ sprando.

Dar aš pagalvojau, kad ir Dalia („Magnolija“), ko gero, bus iš „mūsiškių“. Labai jau gražiai tvarkosi. Ir Vladimiras Šalomovičius, kažkodėl, nenori jos anketų paviešinti?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą