2017-04-28

Genderinė 21 amžiaus inkvizicija


Vakar, per visas pagrindines Lietuvos MIP, įvyko tikybos mokytojos masinis linčas. Buvo prikalbėta visko. Aš noriu pakalbėti apie esmę.

Negaliu nepripažinti, kad įdomiais laikais gyvename, nors ir į viduramžius panašiais, kai už teisybę ant laužo degindavo.

Faktas: Nėra mokslui žinomos grupės gyvūnų ir žmogaus genų, kurios būtų atsakingos už  dešimtis ir šimtus genderių, kuriuos prigalvojo satanistinė bankinė planetos oligarchija tam, kad reguliuoti žmonių skaičių planetoje, naikinti tautas, žmoniją.

Tvirtinimai, kad yra dešimtys ir šimtai žinduolių lyčių yra labai didelis mano minėtų satanistų žmonėms į galvas kalamas antimokslinis idiotizmas.

Taip, gali būti genų pažeidos, genų reguliacijos sutrikimai, gali būti vyrai su silpnais vyriškumo požymiais, moterys su per daug išreikštais vyriškumo požymiais, bet savo klaidas gamta moka spręsti: šios gamtos klaidos neturi palikuonių. Gamta moka ištaisyti savo klaidas.

Gamtoje nėra nieko beprasmiško. Ląstelė tam nešvaisto energijos. Gyvybės prasmė glūdi jos reprodukcijoje, tai pagrindinė gyvybės užduotis. Genderizmas yra satanistų, valdančių pinigų spausdinimo stakles, būdas susidoroti su žmonija. Visų pirma tam turėtų priešintis šventikai. Bet šventikai tyli, kai trypiamos jų tikėjimo dogmos, į purvą trypiama krikščioniška moralė, šeima.


Mugabė esmę paaiškino labai paprastai

2015 metų pradžioje Zimbabvės prezidentas Robertas Mugabė pareiškė, kad jei jau JAV dabar leidžiamos vienalytės santuokos, jis pasirengęs sudaryti tokią sąjungą su prezidentu Baraku Obama, o jeigu iš to bus palikuonių, jis nedelsiant įteisins vienalytes santuokas Zimbabvėje.

Mugabė pasakė:„Jeigu prezidentas Obama palaiko vienalytes santuokas ir gina homoseksualistus, aš pasiruošęs, jeigu bus būtinybė, nuvykti į Vašingtoną, atsiklaupti ant kelio ir paprašyti jo rankos“.

„Tai Amerikos prezidentas, Obama, kurio tėvas buvo afrikietis, kalba, kad mūsų nerems, jeigu mes neremsim homoseksualistų. Mes klausiame jo: jus pagimdė homoseksualistai? Mums reikia pratęsti mūsų giminę, o tam reikalingi vyrai ir moterys, o ne seks-mažumų atstovai“, - pasakė Zimbabvės prezidentas.

Pernai JAV prezidentas Barakas Obama įteisino šioje šalyje satanistų bažnyčią!

Gėjų paradas Stoholme. Jam vadovauja lezbietė vyskupė, kuri kviečia nuimti nuo bažnyčių kryžius, kad neįžeisti migrantų musulmonų.
Rotenburgo kanibalas

A.Triller pasakoja apie Rotenburgo kanibalą: „Prieš kelis metus visą šalį sukrėtė dvasią stingdanti ir siaubą sukelianti „rottenburgo kanibalo“ istorija. Įvyko kažkas negirdėto: abiem susitarus vienas atiduoda save nužudyti ir suėsti kitam. Iš karto pažymėkim, abu buvo homoseksualistai (mylimi „vaikai“ mūsų demokratinių politikų). Po seksualinių žaidimų numatytai „paskersti“ aukai nupjaunamas lytinis organas. Žmogžudys ir „auka“ jį kepa ir bando kartu suvalgyti. Po ko kanibalas sudoroja savo „auką“ į mėsos porcijas. Visas šis procesas buvo filmuojamas video. Šis siaubingas atvejis yra nieko kito, kaip veidrodinis visuomenės būklės atspindys. Tai ir yra rezultatas taip vadinamos programos „Umerziehung“, kada viešpataujančios šalies moralinio-psichologinio kanibalizmo ideologijos pereina į savo baigiamą fazę, į fizinį kanibalizmą. Štai kur baisiausias istorijoje nusikaltimas prieš žmoniją.“ 


Ar išgirsime Lietuvos vyskupų komentarą? O gal ir jie eis į sadomitų paradą?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą