2017-04-12

Švedija jau ne valstybė, ji nekontroliuoja savo teritorijos, nebesugeba pristatyti net pašto į „no go“ zonas


Nya Tider (Švedija) laikraščio redaktorės Vavra Suk žodžiais, „Švedijoje yra 55 no-go zonos, į kurias policijai ir žurnalistams įeiti draudžiama“.

Bendra Švedijos-Danijos pašto tarnyba nuo kovo 29 dienos atsisakė į Stokholmo Rikeby „no go“ rajoną teikti pašto paslaugas, nes čia per didelė grėsmė pašto tarnautojų gyvybei.

Švedija, kaip ir visa ES nekontroliuoja savo sienų, o dabar ir savo dalies teritorijos. Ar tokią valstybę galima vadinti valstybe iš viso, didelis klausimas.

No go teritorijos – islamistų valdomi kvartalai, kuriuose įtvirtintas šariatas, kuriose visa valdžia priklauso muloms. Švedų policijos, greitosios pagalbos mašinos, gaisrinės, o dabar ir pašto tarnybų mašinos yra čia deginamos, nes siekiama priversti valdžią tartis su musulmonų vachabitų mulomis dėl šių rajonų autonomijos.

Ar yra kovos su islamo teroristais būdų? Yra, jie sėkmingai taikomi Izraelyje. Teroristai čia yra šaudomi. Kitas efektyvus būdas – atimti iš teroristų pilietybę ir deportuoti iš šalies.

Žinoma, toks balaganas, kokia yra ES, į kurią per kiauras sienas įleidžiamos viso pasaulio padugnės, kovoti su terorizmu negali. ES yra pasmerkta išnykti.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą