2017-04-18

Vokietijos darbdavių sąjunga pareikalavo atvirų Vokietijos sienų


Šie ponai pareiškė Vokietijos kanclerei, rašoma Breitbart, kad Vokietijai labai trūksta migrantų ir pareikalavo dar labiau susilpninti pasienio kontrolę, kurios praktiškai nėra. Jie pareikalavo iš Angelos Merkel Vokietiją pripažinti „imigracine valstybe“. Taip aiškino Vokietijos darbdavių asociacijos prezidentas Ingo Kramer (Confederation of German Employers’ Associations, BDA). „Vokietija yra imigracijos šalis“, - pasakė jis (foto kairėje).

Anksčiau imigracijos šalimis buvo vadinamos JAV, Austrija, Lotynų Amerikos šalys. Pastaruoju metu, masinės imigracijos agitatoriai vis dažniau stengiasi Vokietiją įvardinti imigracijos šalimi - ‘Einwanderungsland’.

2015 metais kanclerė Angela Merkel atvėrė Vokietijos sienas daugiau negu milijonui migrantų. Dienraščio die Zeit leidėjas Josef Joffe pasakė: „Vokietija, kaip anglakalbės valstybės, virsta imigracijos šalimi, priimančia skirtingų odos spalvų, tikėjimo ir kilmės žmones“. „Todėl Vokietija virsta Amerika, kur jums nereikia gimti amerikiečiu, bet galite juo tapti. Tai psichinė ir moralinė revoliucija“.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį Bundestago narys turkas Aydan Özoğuz siūlė Vokietijos konstitucijoje įtvirtinti nuostatą, kad Vokietija yra „daugianacionalinė imigracijos valstybė“. Istorikas Klaus-Rüdiger perspėjo, kad daugiau negu penkiasdešimties migrantų organizacijų paruoštų pataisų įgyvendinimas subankrotins šalį ir padarys vokiečius antros rūšies žmonėmis savo tėvynėje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą