2018-06-08

Kruvinas Merkel „welcome refugees“ režimas toliau žudo vokiečių vaikus


Visbadene nuo birželio 4 dienos policija intensyviai ieškojo 14 metų žydų tautybės mergaitės Siuzanos Feldman iš Mainco. Gegužės 22 dieną Siuzana su savo draugais buvo Visbadeno centre. Vakare ji turėjo grįžti į namus, bet negrįžo. Birželio 6 dieną 14 valandą krūmuose prie geležinkelio bėgių buvo surastas šios mergaitės lavonas. Siuzana buvo išprievartauta ir pasmaugta.

Nužudymu įtariamas 20 metų „pabėgėlis“ iš Irako. Po žmogžudystės „pabėgėlis“ vėl pabėgo atgal į jo gyvybei taip pavojingą gimtinę Iraką.


Policija susekė žudiką po to, kai į ją kreipėsi 13 metų berniukas ir pranešė apie tai, kad irakietis papasakojo jam, kad 22 ar 23 gegužės nužudė mergaitę. Taip pat įtariamasis papasakojo mokiniui, kur užkasė kūną.

Policijos ataskaitoje kalbama, kad tyrimą vykdantys policijos pareigūnai turi imtis ypatingų saugumo priemonių, nes įtariamasis yra pavojingas nusikaltėlis. Kovo mėnesį prieš jį buvo iškelta baudžiamoji byla dėl pasipriešinimo teismo vykdytojams. Žinoma, kad irakietis gyveno su savo šeima pabėgėlių prieglaudoje netoli tos vietos, kur buvo rastas mergaitės lavonas.


Pagal tyrimo versiją Irakietis Ali Bašar atvyko į Vokietiją Angelos Merkel kvietimu su visa šeima atvyko 2015 metais. Tai ne pirmas jo nusikaltimas. Jis įtariamas 11 metų mergaitės išprievartavimu.

Siuzana jau trečia Merkel svečių nužudyta mergaitė. 2016 metų spalio mėnesį afgano „pabėgėlio“ buvo išprievartauta ir nužudyta 19 - metė Marija Ledenburger. 2017 metų gruodžio 27 dieną kitas Merkel svečias iš Afganistano nudūrė 15 – metę Miją virtuvės peiliu.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą