2018-07-29

Italijos vicepremjeras Salvini: rasizmas – kairiųjų išgalvojimas. Ispanai afrikiečius pasitinka atkišę nuogus užpakalius



Italų dienraštis Il Giornale rašo: kairė kiekvieną prievartos prieš imigrantus atvejį panaudoja, kad atakuoti Salvinį. Bet ministras atsako: „Sugrąžinsiu saugumą ir ramybę į mūsų miestus“.

Il Giornale tarp tokių incidentų mini nuo policijos nukentėjusį čigonų paauglį, iš neteisėtai įrengto Capo Verde taboro, dar atvejį, kai oficiantą iš Senegalo klientai pavadino „purvinu nigeriu.“ Visais šiais atvejais neomarksistinė kairė kėlė nepasitenkinimo audrą. Salvini jiems atkerta, kad šie „rasizmo signalai“ yra „kairiųjų išradimas“. „Italai – jie padorūs žmonės, bet jų kantrybė beveik išseko“.

Il Giornale pažymi, kad „Salvini nusprendė eiti savo keliu ir tęsti darbą, pradėtą prieš 58 dienas, kada jis davė ministro priesaiką.“


Propagandai prieš Salvini kairieji buvo metę net foto ir video kadrus apie jūroje atrastus „skenduolius“. Paaiškėjo, kad tai NVO aktyvistų falsifikacijos. 





Kairieji – didžiausias blogis Europai

Tereikėjo dviejų savaičių, kai kairieji atėjo į valdžią Ispanijoje, ir ši šalis tapo imigracijos lyderiu Europoje.

Į kairiosios Ispanijos valdžios pasisakymus apie sienų atidarymą imigracijai, juodoji Afrika sureagavo žaibiškai. Kontrabandistai žmonėmis, iš Sorošo remiamų NVO, po to, kai Salvini uždarė Italijos uostus nelegalių imigrantų pervežėjams, nedelsiant nutiesė į Ispaniją migracijos maršrutą.

Šiais metais į Ispaniją jau atvyko 22711 afrikiečiai. Tai tris kartus daugiau, negu per tą patį 2017 metų periodą. Pereiti į Ispaniją šiuo metu laukia 50000 afrikiečių.

Užvakar nelegalių imigrantų iš Afrikos išsilaipinimas mirtinai išgąsdino nuogalius Ispanijos pliaže.




Ar ne kuriozas? Apsirengę afrikiečiai, kurie dar prieš kokių 50 metų vaikščiojo nuogi, atvyksta į Europą, kuri juos aprengė, ir pamato nuogus europiečius! Koks siaubas  turėjo apimti Afrikos berniokus!

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą