2018-07-18

Apie Trampo ir Putino susitikimą kitaip. AfD pozicija



Ko tik nepripasakojo įvairių TV pasakoriai prieš ir po Donaldo Trampo ir Vladimiro Putino susitikimą: „skubotas“, „išdavė JAV interesus“, „išdavė NATO sąjungininkus“, „nuolaidžiauja Kremliui“ ir t.t.

LRT „orakulų“ kalbos man suformavo aktualų klausimą: kodėl Lietuvos mokesčių mokėtojai už tokių „politikos apžvalgininkų“ neadekvatumą priversti mokėti? O kas bus, kai iš VU išvarys paskutinį protingą politologą – prof. Vytautą Radžvilą? Kokio lygio LRT politikos apžvalgininkai Lietuvoje bus tada? LRT ačiū bent už tai, kad jie parodė Trampo-Putino spaudos konferenciją gyvai. Bent tiek. Apie kitas Lietuvos televizija nekalbu, nes ką galima kalbėti apie tuščią vietą.

Nei „skubotas“, nei „be rezultatų“

Trampas ir Putinas spaudos konferencijoje pažymėjo, kad sprendė Artimųjų Rytų ir Izraelio klausimus. Logiška. Į Maskvą prieš kelias dienas buvo atvykęs Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu. Šeštą kartą per pusę metų! Ne futbolo gi žiūrėti.

Putinas – žydas pagal motiną Mariją Šalomovą, Izraelio problemos – jam prioritetinės, todėl jį ir laiko prezidento poste. Ne tie, kurie futbolą žiūri, jį rinko, bet Rusijos oligarchai, kurie ant Sinajaus kalno meldžiasi, Izraelio pasus kišenėse nešiojasi. Jiems Rusijos dujos ir nafta priklauso, jie su savo tautiečiai iš Vakarų Europos susitars, neverta dėl jų pergyventi. Koks skirtumas jiems per kur dujas vežioti: ar tiesiai į Europą, ar pirma jas nuvežti į JAV iš Rusijos, o po to atvežti į Klaipėdą. Pensininkas Lebionka ir kiti, mažiausias Europoje pensijas gaunantys, vis vien keps kiaušinienę, virs kruopas, už viską sumokės!

Trijų žydų seneliui ir žydės Ivankos Kušner-Tramp tėvui Donaldui Trampui Izraelis irgi prioritetas. JAV atstovybę iš Tel-Avivo jis jau perkėlė, Sirija de facto padalinta, sugriauta, žmonės iškeldinti į Europą, kitur, Golano aukštumos, iš Sirijos atimtos (1967) ir aneksuotos (1981) visiems laikams, JAV žada tai patvirtinti įstatymiškai, nepaisant visu 50 metų skelbtų JTO rezoliucijų.

Golano aukštumos buvo pagrindinė priežastis, kodėl 2012 prasidėjo karas Sirijoje, kodėl į Europą žydė Angela Merkel įleido kelis milijonus arabų „pabėgėlių“, kodėl į Prancūzijos prezidento postą vietoj žydo Nikola Sarkozy buvo paskirtas žydas Emanuelis Makronas, o Romos popiežiumi paskirtas žydas  popiežius Bergoglio.

Golano auštumos - gėlo vandens šaltinis 10 milijoniniam Izraeliu, kurio gyventojų žydų skaičius sparčiai auga (gimstamumas 3,1 vaiko moteriai, plius repatriacija), iš Golanų jis gauna 80 procentų vandens, be šio vandens Izraelis negalėtų egzistuoti. Gėlas vanduo – pagrindinė šio regiono problema.

Kam reikalingas pasaulio MIP sukelti kvaili plepalai apie Putino ir Trampo susitikimą? Jie žydų kapitalo valdomai pasaulio MIP – dūmų uždanga, kaip ir futbolas, kad spręsti savo problemas.

Prieš kurį laiką Trampui ir Putinui buvo pasiūlyta atstatyti Trečią Šventyklą Jaruzalėje. Jie abu vykdo paruošiamuosius darbus. Jiems tai visai gerai sekasi.




Buvo ir protingų komentarų

Alternatyva Vokietijai frakcijos Bundestage pirmininkė Alice Weidel vakar pasakė, kad „reakcija į Donaldo Trumpo susitikimą su savo Rusijos kolega yra nesuprantama ir netinkama“, o bandymas įveikti „šaltąjį karą yra sveikintinas Vokietijos ir Europos požiūriu.“

Jos žodžiais, vietoj to, kad „plūsti Trampą ir demonizuoti Putiną“ Vokietijos politikams reikia išgirsti jų siunčiamą „signalą“ ir baigti „beprasmiškas abipuses sankcijas“.

Weidel nurodė, kad „Didieji mūsų laikų iššūkiai nėra vaiduokliai tariamo Rusijos kišimosi į rinkimus, bet karingas Islamas, Artimųjų Rytų drama ir Kinijos ekonominiai ir politiniai siekiai.“

AfD yra antra pagal populiarumą partija Vokietijoje (15%), jos reitingai kyla (nuo 13%), tuo metu kai Merkel koalicijos krenta — nuo 33 iki 30,5%.

Nuorodos:












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą