2018-07-20

Įrodymas Nr. 7, kad nėra pasaulyje didesnio beprotnamio už ES. „Nepilnamečiai pabėgėliai“ su visais protiniais dantimis ir pradėjusiomis žilti barzdomis


Tęsiu ES beprotystės įrodymų seriją. Beprotystės Nr.7 nominaciją, manau, gali teisėtai užimti ES „nepilnamečiai pabėgėliai“ (pradžia:1-5 beprotystė; 6 beprotystė),

Būti viskuo aprūpintu ir dykinėjančiu „pabėgėliu“ ES- svajonė 2/3 pasaulio gyventojų, o būti „nepilnamečiu pabėgėliu“ - tai jau už fantastikos ribų. Gali vogti, prievartauti, puldinėti praeivius su peiliu ir lieki praktiškai nebaudžiamas. Net nužudęs lieki nubaustas labai švelniai. Dar vienas didelis pliusas „nepilnamečiam pabėgėliui“ – gali atsivežti į ES tėvus, brolius, seseris ir t.t. ES valstybėms šie „nepilnamečiai“ kainuoja 1,5-2 kartus brangiau už suaugusius. Jei esi ne vyresnis už 30 metų ir tavo barzda ir plaukai nėra žyli, gal tik pradeda žilti, pasakai, kad esi nepilnametis ir to pakanka. Niekas netikrina asmens duomenų, pasitiki žodžiu, bent taip buvo 2015-2016 metais, kai Angela Merkel į ES įleido kelis milijonus imigrantų.

Švedų odontologą atleido iš darbo ir nubaudė 50000 dolerių bauda, nes jis informavo migracijos tarnybą, kad 80% jo pacientų „nepilnamečių pabėgėlių“ yra suaugę, nes turi visus protinius dantis.


Odontologas Bernt Herlitz 2016 metais dirbo Švedijos Gotlando saloje, kur remontavo dantis „nepilnamečiams pabėgėliams“. Atradęs, kad dauguma vaikų turi visus protinius dantis, informavo migracijos tarnybą, jos reikalavimu pateikė išsamią ataskaitą, kurioje užfiksavo šį skandalingą faktą. Po to darbdavys jį atleido už „konfidencialios“ informacijos paviešinimą. Stomatologas darbdavį apskundė teimui ir laimėjo, bet Gotlando regionas padavė apeliaciją Aukčiajam teismui, nusamdė geriausius Švedijos advokatus ir sutriuškino stomatologą. Jis ne tik pralošė bylą, bet jam dar buvo skirta maždaug 50000 dolerių baudą.

15 - metės Mios žūtis buvo užprogramuota: suaugę ir barzdoti „nepilnamečiai“ pabėgėliai buvo mokomi kartu su 11-15 metų mergaitėmis.

„Nepilnametis“ Abdula D., kuriam iš pažiūros ne mažiau kaip 30 metų, Vokietijos Reino-Pfalco krašto Kandel miesto vaistinėje gruodžio 27 dieną papjovė 15-os metų mergaitę Mią. Sekančią dieną po žmogžudystės buvo paskelbta „15 metų“ žudiko nuotrauka. Vokiečius ištiko šokas, nes iš nuotraukos žvelgė subrendęs vyras, kuris mokėsi mokykloje su dvigubai už jį jaunesniais vokiečių vaikais.


Portale Pi-news skelbiama dar 2015 metų gruodžio mėnesį Kandel mieste padarytą nuotrauką,  kurioje įamžintos Kandel miesto 13-15 metų mokinės. Jos „šiek tiek pasimetusios ir droviai šypsosi prieš kamerą. Tarp jų pilna barzdotų jaunų vyrų, matomai iš Sirijos ir Afganistano, kuriems 20 ir daugiau metų“.


Pi-news klausia: „Ar galėtumėte įsivaizduoti, brangūs skaitytojai, kad nepilnamečių vokiečių merginos jūsų bendruomenėje būtų kartu su suaugusiais nepažįstamais vokiečių vyrais? Kokį tikslą turėjo tokie susitikimai, kaip Kandel? Ar savanoriškai leistumėte savo dukrai eiti į tokį susitikimą, net jei jie yra vokiečiai? Ypač jei žinotumėte, kad jie yra visiškai svetimi, nepažįstami, vieniši vyrai, svetimos kultūros? Ar kada nors girdėjote apie tokį susitikimą?“

2017 metų gruodžio mėnesį dienraštis die Welt pranešė, kad 47 procentai nepilnamečių, atvykusių be šeimos į Hamburgą, iš tikrųjų yra pilnamečiai.

Visoje Vokietijoje apie 43% pabėgėlių yra aptarnaujami, kaip nepilnamečiai, nors oficialiai jie yra vyresni nei 18 metų. Welt duomenimis, lapkričio 8 dienai iš 55890 nepilnamečių 24116 buvo pilnamečiai.

Dauguma prieglobsčio prašytojų tvirtina, kad jie yra nepilnamečiai, nes juos sunkiau deportuoti, yra palengvintas jų susijungimas su šeima, jiems suteikiamos kitos preferencijos.



Vieno apsimetėlio „nepilnamečio“ pabėgėlio iš Afganistano Huseino K. įvykdyta studentės Marijos Ladenburger žmogžudystė 2017 metais sukrėtė visą Europą.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad Heseinas K. Graikijoje jau buvo nuteistas dešimčiai metų kalėjimo už jaunos moters užpuolimą, apiplėšimą ir pasikėsinimą nužudyti. Ją numetė nuo uolos. Jo auka per stebuklą išgyveno. Sėdėjo 2,5 metus. Ji išlaisvino lygtinai ir jis turėjo praeiti integracijos kursą. Jis dingo ir buvo išduotas orderis jo suėmimui, bet tuo metu jis jau buvo Vokietijoje. Čia jis antrą kartą tapo „pabėgėliu“, „nepilnamečiu“, 19 metų. Tyrimas parodė, kad Huseinui K. 32 metai.

Vokietija yra ne vienintelė valstybė, susidurianti su dideliu skaičiumi asmenų, ieškančių prieglobsčio, kurie meluoja apie savo amžių. Austrijoje 2016 metais tarp save deklaruojančių nepilnamečiais buvo surasta 1000 pilnamečių. Austrijos policininko žodžiais, „tai absurdiška mums matyti, kaip suaugę vyrai su barzdomis ir žilstančiais plaukais pretenduoja būti 17-os metų“.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą