2018-07-27

Perspėjimas TV žurnalistams ir vakar į Lukiškių aikštę protestuoti bėgusiems: jūs galimai susirgote sunkia smegenų liga



Vakar LTV ir LNK televizijos (kitų nemačiau) visą dieną triūbino „valstybinės svarbos naujieną“, kad grupelė leftistų rengia 18 valandą Lukiškių aikštėje piketą prieš policijos neveiksnumą, dėl įvykio Vilniaus Antakalnio rajone, kai du vaikinai vilniečiai davė „liulėn“ vaikinui iš Lotynų Amerikos. Iš tos „musės“ keli mūsų bepročiai leftistai išpūtė dramblį. „Ksenofobija“, „rasizmas“ ir toliau pagal besmegenių leftistų žodynėlį.

„Policija greitai netyrė įvykio“ – aiškino tie bepročiai. Pasirodo, kad tyrė, ir nukentėjęs sveikas, linksmas, karingas toks, su skiautere ant galvos, kaukolėmis ant nugaros, gal protėvių Inkų ar Astekų apgraužtomis. „Per lėtai tyrė“ - mums aiškino leftistai! Gi toks turtas, ne lietuvis gi koks nupeipęs, užsienietis! O kodėl užsieniečiui greitai, o lietuviu – negreitai? Tas su skiautere, neva, girdėjo, kad liulėn davę vaikinai šaukė „Lietuva lietuviams“. O iš kur jis lietuviškai išmoko per dieną, dar užvakar nemokėjo? Be to, ir mano bobutė gal kažką šaukė, bet tai dar klausimas. Gal ji šaukė „Lietuva arabams“ ar „Lietuva juodaodžiams iš Afrikos“?


Vakaruose būna kietesnių įvykių. Vakar Vokietijoje Vilshofene 25-metis „pabėgėlis“ iš Eritrėjos, taigi dar didesnis leftistams turtas už Antakalnyje liulėn gavusį amerikietį, ėmė ir supjaustė kaimynų 11 metų berniuką su peiliu. Iš peties supjaustė visą vaiko kūną, vaikas vos nenumirė. O praėjusį savaitgalį vien Leipcige tie „pabėgėliai“ supjaustė net 7 Leipcigo gyventojus. Ir žinote, kas įdomiausia, ten leftistai po tokių imigrantų išpuolių neina į mitingus ir neprotestuoja, kad policija per lėtai areštuoja afrikiečius ir arabus, kurie pjauna peiliais vaikus, juos žagina, neprotestuoja, kai atėjūnai musulmonai sprogdina europiečius, pila jiems į veidus sieros rūgštį, kai parkuose žagina į devintą dešimtį metų įžengusias moteris, net neprotestuoja, kai šie atėjūnai supjausto į gabalus ir suėda europietes mergaites, kaip suėdė Pamelą iš Italijos!

Tai ar ne psichinė liga yra leftizmas? Mes tik mažiau su tais bepročiais leftistais buvome susidūrę.

Vokiečiai anksčiau už mus nustatė, kokia sunki ir nepagydoma psichikos liga yra leftizmas. Kokia mirtina ši liga visuomenei.

Mainstreamžurnalistų leftistinio smegenų pažeidimo ligą vokiečiai jau ištyrė

Pasirodo pas leftistus kelios smegenų dalys praranda tarpusavio ryšį. Tai primena smegenų traumas, kurias gauna kariai pataikius šaudmeniui į galvą, tokios smegenų traumos dažnos pas amerikietiškojo futbolo žaidėjus. Po šių traumų atskiros žmogaus smegenų dalys nepajėgia veikti kartu.

Pavyzdžiui: toks traumuotas kareivis nesugeba kontroliuoti žarnyno ištuštinimo. Taip ir leftizmo traumuoti žurnalistai nuolatos akcentuoja kenčiančius juodaodžius vaikus, nuolatos dėl jų viduriuoja, bet juodaodžių prievartaujami ir peiliais pjaunami vokiečių vaikai jų visiškai nejaudina. Tuomet pas juos įvyksta vidurių užkietėjimas.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą