2019-09-20

Aukso fiksingas ir ES sienų nefiksingas – viskas vienose rankose


Šį mėnesį Londono „Aukso fiksingas“ - slaptas investicinių bankų kartelis, švenčia savo 100 metų jubiliejų. Tam skirtas aukso analitiko Ronan Manly straipsnis „Rotšildas išeina iš šešėlio aukso fiksingo šimtometų jubiliejaus proga“ (Rothschild Emerges From The Shadows For The Centenary Of The London Gold Fixing). 1919 metais Londone susirinko įtakingiausi pasaulio bankininkai, kad drauge nustatinėti bazines aukso kainas, naudojamas tarptautinėje aukso rinkoje. 2005 metais buvo oficialiai paskelbta, kad aukso fiksingas nutraukia savo veiklą. Jo funkcijas perėmė London Bullion Market Association (LBMA). Manoma, kad tai ta pati „kiaulė“, tik nugrymuota (the old phrase ‘you can put lipstick on a pig, but its still a pig"). Šių „persidažiusių kiaulių“ dėka mes šiandien turime iškreiptą aukso rinką, neadekvačiai mažą aukso kainą, beveik nulines Europos centrinio banko palūkanas. Pinigų šeimininkams, JAV FRS savininkams, 1913 metais iš amerikiečių tautos atėmusiems pinigų spausdinimo stakles, tai neturi jokios reikšmės. Jie turi savo dispozicijoje neribotą pinigų kiekį ir galėtų supirkti kelias Žemės planetas. „Kiaulių“ nelaimei, tokių planetų nėra pardavime. Tenka sau kurti gerbūvi nugyventoje Žemėje.


Šią įžangą parašiau tam, kad išsklaidyti iliuzijas naivuoliams, vis dar tikintiems pasakomis apie Europos Sąjungą su demokratiškai išrinktomis struktūromis, apie ES valstybių demokratiškai išrinktus prezidentus, lemiančius ES tautų likimus, daugybe kitokių pasakų. Aš net neabejoju, kad tokių žmonių pasaulyje yra absoliuti dauguma, nes ir man pačiam labai norėtųsi tikėti pasakomis apie demokratiją, šviesią ateitį, visuotinę gerovę, matyti Lietuvos prezidento kėdėje, ne skandinaviško banko gnomą, iš kiauliškai Pavilnių regioniniame parke pastatyto „juodo kubo“ ,o tokį tvirtą karžygį, gebantį atsistoti, skambant Lietuvos himnui, kai perdažytų „kiaulių“ statytinė Angela Merkel sėdi.


ES sienų nefiksingas

ES idėjos, nėra jokios abejonės, gimė pirmiausiai aukso fiksingų galvose, o jas tik suartikuliavo marionetės, tokios, kaip „Europos Sąjungos tėvas“ Kudenhove-Kalergi ir kiti Pan Europos idėjos vystytojai, kūrę savo finansiniams sponsoriams jų ateities gerbūvio teorijas. Čia ne kaip Šventuose raštuose, kur „pirma buvo žodis“, čia kitaip: pirma buvo pinigas, o tik paskui žodis.

Kuomet „kiekybės žmonių“ kūrimui pritrūksta juodo pigmento, tuomet atsukamas Afrikos kranas, šliūkšteli srovė juodų reproduktorių (kitų funkcijų šie žmonės neturi, nes yra nekvalifikuoti Europos darbo rinkai ir beraščiai).

Merkel su Makronu pavykus iš pareigų nušalinti griežtos antimigracinės politikos prisilaikantį Italijos vicepremjerą Matteo Salvinį ir partiją „Šiaurės lygą“, vos per dvi savaites į Italiją atvežta virš 570 juodaodžių nelegalų. Lampedūzos sala vėl perpildyta, rašoma "IlGornale".



Dėl nekontroliuojamos imigracijos Salvini ir LePen kviečia rengti referendumus

Šia savaitę apie kvietimą rengti referendumus dėl migracijos paskelbė Italijos partijos „Šiaurės Lyga“ pirmininkas Matteo Salvini (populiariausias Italijos politikas, populiarumas pasiekė 40 procentų) ir Prancūzijos partijos „Nacionalinė asamblėja“ vadovė Marin Le Pen, paskelbusi apie ketinimą bolatiruotis į Prancūzijos prezidento postą. Jos žodžiais, Makronas nepadarė nieko, kad sureguliuoti migraciją. Prisiminkime, kas atvedė į valdžią buvusį „Goldman Sachs“ tarnautoją. Žinoma, šio banko savininkai Rotšildai, kaip ir ECB vadovą Mario Draghį ir daugelį kitų ES vadovaujančių asmenų.



Tam, kad surengti referendumą, Italijoje reikia turėti 500000 piliečių pritarimą. Populiariausiam šios šalies politikui Salvini tai išsprendžiama problema.


ES pasienio agentūra – turizmo agentūra

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Sijarto ES pasienio agentūrą „Frontex“ pavadino „turistine agentūra“ migrantams. Jo nuomone ES valstybės narės privalo ginti savo sienas.

Interviu Vokietijos dienraščiui „die Welt“ Sijarto pasakė: „Frotex-tai turistinė agentūra. Greičiau, tos šalys, kurios turi ES išorės sieną, taip pat privalo jas apsaugoti“.

Briuseliui nepatinka Vengrijos antimigracinė politika, todėl bandoma iš jos atimti balsavimo teisę ir taikyti sankcijas dėl neva spaudos laisvės varžymo, korupcijos, teisės viršenybės klausimų.

Sijarto pasakė, kad Budapeštas kritikuojamas už Konstitucijos pažeidimus, tuo metu kai Suomijoje, pavyzdžiui, net nėra Konstitucinio teismo.

Kai tik kairieji ir liberalai nelaimi rinkimuose, rinkimai vadinami nedemokratiškais“, - nurodė Sijarto į Briuselio veidmainystę.

Breitbart pažymi, kad Sijarto nėra vienišas su savo negatyviais komentarais dėl „Frontex“. „Nacionalinės asamblėjos“ lyderė Marin Le Pen taip pat kritikavo „Frontex“ agentūrą ir pavadino ją „prekybos žmonėmis organizacija“, „toksišku masinės imigracijos greitintuvu“, užsiimančiu migrantų priėmimu, palaikymu ir paskirstymu“.

Visai teisingai, taip ir turi būti, nes „Frontex“ ir Briuselio tikslas - sunaikinti Europos tautas ir baltosios rasės gyventojus.

Tarp aukso fiksingo ir ES sienų nefiksingo yra tiesioginis ryšys. Šių procesų valdymas – Europos tautų priešų rankose.


P.S. Izraelio generolo Jakovo Kedmi nuomonė: Prancūzijos prezidentas Sarkozy, atidaręs Afrikos migracijos vartus, „mažiausiai buvo prancūzas“.



Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą