2019-09-04

Merkel svečiai toliau kultūriškai turtina Vokietiją: spjaudo ant teisėjų, mėto į juos batus, girti miega teisme


Rugsėjo 3 dieną Augsburgo (Bavarija) apylinkės teisme vyko 26 metų pabėgėlio Haidaro A. bylos nagrinėjimas. Teismo posėdžio metu Merkel svečias spjaudėsi, rėkė ir bandė suduoti policininkui, norėjo atimti iš policijos karininko pistoletą ir nušauti teisėją.

Islamistas Haidar A. teisiamojo suole sėdėjo jau antrą kartą. 2016 metų gruodžio 7 dieną pabėgėlių prieglaudoje Hurlache (Bavarija) jis sudavė peiliu savo kambario kaimynui Omarui A., o po to bandė jam nupjauti galvą. 2017 metais jis buvo nuteistas 12 metų ir 9 mėnesius kalėti. Rugsėjo 3 dieną vyko bylos peržiūrėjimas.

Teismo proceso metu Merkel svečias Haidar kelis kartus spjovė į teisėjo pusę. Jis visą laiką šaukė: „Velniop tave ir tavo teisingumą“. Po to jis nusiavė ir metė batus prokuroro Michaelio Nislo pusę. Batų mėtymas pats didžiausias įžeidimas pas musulmonus. Be to, teisiamasis puolė ant policininko, bandymams atimti ginklą. Vyrą surišo, ant galvos uždėjo paketą ir pasodino į specialią kamerą.


Siras Hamburge nužudė brolį ir rimtai sužeidė motiną.

Hamburgo Altono rajone viešpatavo siaubas. Ketvirtame gyvenamojo namo aukšte buvo žiauriai nužudytas 44-metis Mete D. Jo motina Giulsen O. su sunkiais sužeidimais pristatyta į ligoninę. Įtariamasis Abdula D. Nusikaltimo motyvai neaiškūs.

Nusikaltėlis gerai žinomas policijai. 2002 metais siras buvo nuteistas už žmogžudystę. Po to jį sugavo su nelegaliu pusiau automatiniu pistoletu. Po išlaisvinimo jis gyveno kartu su savo broliu Nindorfe. Nužudymo metu jis kartu su broliu nuvyko aplankyti motiną.


Pabėgėlis į teismą atėjo girtas ir užmigo posėdžio metu.

Teismo posėdžio metu Saarbriukene 37-metis kaltinamasis Halid I. užmigo teisėjo įžanginio žodžio metu. Žinoma, kad į teismą jis atėjo girtas. Halid kartu su savo bendru buvo kaltinamas grobimu. Teisme dalyvavo trys teisėjai, du advokatai, prokuroras, vertėjas ir keli teisėsaugos pareigūnai. Teismo procesas Merkel svečio nejaudino. Pas jį buvo surastas peilis ir butelys alkoholio. 

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą