2019-09-16

Bild: pabėgėlis-banditas parašė laišką jo suluošintam pensininkui, kad „kalėjime jis ilgai neužtruks“


51-metis Ralfas J. dažnai nemiega naktimis. Jis vėl ir vėl prisimena siaubingus vaizdus, kaip pabėgėlis iki sąmonės praradimo daužo jo mylimą tėvą, 75-metį pensininką Detlef J. Su šia sukrečiančia istorija skaitytojus šiandien supažindino Vokietijos dienraštis Bild.


Tai įvyko gegužės 16 dieną. Pensininkas Detlef J. tapo nekalta auka Ali M. Savo žudiką jis sutiko netoli Offenburgo (Baden-Viurtembergas) stoties. Juodaodis afrikietis parbloškė senelį ant žemės ir jo galvą suspardė kojomis. Auka pateko į komą. Senelis buvo dirbtinai maitinamas, ilgai gulėjo ligoninėje. Gydytojai manė, kad jis neišgyvens. Tačiau, pensininkas prabudo. Jis nemato viena akimi, be to, dėl smegenų pažeidimo jis negali normaliai gyventi.

25-metis banditas Ali M., suluošinęs pensininką, šiuo metu patalpintas į psichiatrinę ligoninę. Taip Vokietijos valdžia elgiasi su visais pabėgėliais-nusikaltėliais, nes mėginama skleisti žinią, kad pabėgėliai - ne nusikaltėliai-recidyvistai, o tik psichiniai ligoniai. Iš kalėjimo ligoninės banditas-pabėgėlis savo aukai parašė laišką, kad šis lauktų jo sugrįžtant, nes čia jis ilgai neužtruks.

Ali M. į Vokietiją atvyko 2015, kai kanclerė Angela Merkel atvėrė Šengeno zoną viso pasaulio nelegaliems imigrantams. Čia jis pasiprašė prieglobsčio, bet 2017 metų gegužę jo prašymas buvo atmestas.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą