2017-07-28

Alach achbar nuskambėjo šiandien Miunchene: vėl islamo teroristas iš Jungtinių Arabų Emiratų - Merkel svečias "pabėgėlis" pjauna vokiečius jų namuose (papildyta 29, 16val))


Dideliu peiliu (geležtė 20 cm) ginkluotas teroristas, Merkel savečias, "pabėgėlis palestinietis", gimęs Jungtiniuose Arabų Emiratuose), liepos 22 dieną, apie 15 valandą, šaukdamas Alach-achbar ėmė be pasirinkimo pjauti supermarketo lankytojus Hamburge. Vienas vyras žuvo (50), viena moteris (50) ir keturi vyrai sužeisti (19, 56, 57, 64), nusikaltėlis sulaikytas, praneša Vokietijos dienraštis die Welt. 

Žudydamas žmones teroristas šaukė Alach achbar. Po išpuolio jam pavyko pabėgti, bet po kurio laiko jis buvo sugautas. Teroristas lengvai sužeistas. Parduotuvės rajonas policijos buvo apsuptas ir paskelbtas antiteroristinis pavojus.


Teroristas gyveno "pabėgėlių" prieglaudoje, išlaikomas Vokietijos.


Mums meluoja, kad į Lietuvą veža "pabėgėlius", kad jie "juos tikrina".  Vakarykštis teroro aktas parodė, kad "pabėgėliais" globalistų padaryti visi pasaulio nusikaltėliai, kad niekas netikrina jų kilmės ir negali patikrinti, nes 80 procentų jų ateina išmetę dokumantus, o pas kitus jie su didele tikimybe yra padirbti, nes dokumentų gamybos įranga Libijoje, Sirijoje, Irake ir kitur pateko į rankas teroristams.

Nusikaltėlis „pabėgėlis“ į Vokietiją atvyko 2015 metais iš Norvegijos, prieglobsčio paprašė Dortmunde, iš čia jis buvo nukreiptas į Hamburgą. 2015 metais jis pateikė prašymą prieglobsčiui, kuris 2016 metų lapkričio mėnesį buvo atmestas. 2017 metais jis buvo sulaikytas dėl apiplėšimo.


Kiekvienas teroro aktas Vokietijoje melagingai yra palydimas jos MIP oficiozų fraze, kad teroristas "buvo psichiškai nesveikas". Šis teroro aktas ne išimtis. Mano manymu, didžiausias "psichinis ligonis" Vokietijoje yra jų kanclerė Angela Merkel, kuri atidarė Europos sienas šiems "psichiniams ligoniams"- islamo teroristams.

Šaltiniai:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą