2017-07-22

Globalistų mitologija: Išsisklaidęs globalistų mitas apie imigrantų iš atsilikusių Afrikos ir Azijos šalių naudą Europos ekonomikai


Mitas 1. Imigrantai iš Afrikos ir Azijos  naudingi ekonomikai.

„Europa išmiršta, reikia gyventojų Europos ekonomikai“ - skelbia globalistai. Jeigu globalistams Europoje būtų reikalingi gyventojai, jeigu jie rūpintųsi tautų gerove, tai jie neužsiimtų sodomijos ir kitų lytinių iškrypimų propagavimu, kurie kaip tik ir yra skirti gyventojų skaičiaus mažinimui, jie neardytų normalios šeimos juvenalinės justicijos pagalba, nedarytų iš moters vergo ir darbinio gyvulio.

Imigracija iš labiausiai atsilikusių pasaulio šalių jiems reikalinga Europos tautų naikinimui, jų visuomenių degradacijai, skaldymui, žmonių priešpriešai, grupių, frakcijų, zonų ir pan. suformavimui, kad žmonės nuolatos tarpusavyje pjautųsi religiniu, tautiniu, rasiniu ir visais kitais įmanomais pretekstais. Skaldyk ir valdyk principo dar niekas neatšaukė. Globalizmas pavertė žmogų iš asmenybės preke, o kokios teisės, kokie interesai gali būtį pas prekę?



Skaičiai:

Makiavelio instituto ataskaita: Makiavelio instituto ataskaitoje sakoma, kas Europa ir Italija susiduria su beprecedentiška migracija. Europiečiai 1950 metais sudarė 22% pasaulio gyventojų, o 2050 sudarys 7%. Afrikoje atitinkamai 9% ir 25% po šimto metų. 2065 metais pirmos ir antros kartos imigrantų skaičius Italijoje gali viršyti 40% nuo bendro gyventojų skaičiaus. Be to, stebimas imigracijos tautiškumas: dešimčiai tautinių grupių (kas skatina getto susiformavimą) septintą dešimtmetį teko tik 13%, tai dabar 64% imigrantų. Tai nesiskiria nuo to, kas vyksta kitose Vakarų Europos valstybėse. Apie 2065 metus Didžiojoje Britanijoje britai praras daugumą. Šiandien Vokietijoje 36% vaikų iki 5 metų yra imigrantų vaikai. Tai etninės sudėties pokyčiai. Šiuo metu Italijoje vienai moteriai tenka 1,5 vaiko, Afrikoje – 8! Kad tauta išliktų, reikia bent 2,1 vaiko. Sodomijos diegimas tam tikrai nepasitarnaus.


Tai ne etninės sudėties pokyčiai. Šis procesas turi kitą vardą, nes jis yra organizuotas, žinoma, kas organizatoriai, todėl šio proceso pavadinimas – Europos tautų genocidas.


Švedijos valdžia praregėjo ir atrado, kad tiktai nuo 3 iki 4 procentų „pabėgėlių“ turi interesą mokytis ar įgyti profesinių įgūdžių. Apie tai skelbia Švedijos užimtumo tarnyba, o paviešino Švedijos radijas, praneša Breitbart.

Švedijos valdžia mano, kad 2018 metais Švedijoje 60 procentai visų migrantų bus bedarbiai. Jis viršija 3 kartus etninių švedų bedarbystės lygį.

2016 metais iš 163000 „pabėgėlių“ tiktai 494 susirado darbą. Tokia pati padėtis Vokietijoje.

Net ir atradusieji darbą kelia problemas. Birželio 29  „pabėgėlis“ siras, kuris buvo įdarbintas Herzberg (Elbe-Elster) miesto kirpykloje kirpėju, skustuvu perpjovė savo darbdavei kaklą irpilvą.

Dr. Sjoerd Beugelsdijk žurnale „Scandinavian Journal of Economics“ paskelbta studija parodė, kad kultūriniai skirtumai neigiamai veikia Europos šalių regionų ekonomiką.

„Poliarizuotos visuomenės, kuriose žmonės nesutinka su pagrindinėmis vertybėmis, neigiamai veikia ekonomiką, nes daro neefektyvia koordinaciją, kas sumažina valstybės valdymo kokybę ir sumažina visuomeninio gėrio teikimą“, - sako Dr. Sjoerd Beugelsdijk

Multikultūralizmas yra globalizmo bankrutavusi utopinė koncepcija, kuri postuluoja, kad įvairios kultūros taikiai sugyvena tarpusavyje. Ji buvo globalistų sugalvota tautų ir valstybių naikinimo tikslu. Globalistai turi ir kitą tautų ir rasių maišymo koncepciją, vadinamą „lydymo katilą“, kuri diegiamas JAV.

Senai praėjo laikai, kai Švedija pasaulyje buvo ekonominės gerovės ir saugumo pavyzdžiu. Šiandien 20 procentų jos gyventojų sudaro iš Afrikos ir Azijos globalistų atvežti mažo išsilavinimo, protinio išsivystymo ir kultūriškai atsilikę žmonės, dažnai net ir nenorintys dirbti, o siekiantys gyventi socialinių parazitų gyvenimą. Dauguma jų yra švedų socialinės sistemos išlaikytiniai.

Šiandien Švedija skęsta prievartoje ir nusikalstamume. Po kelių dešimtmečių nekontroliuojamos imigracijos, krizė stiprėja. Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson savo pranešime apie „No-Go“ zonas Švedijoje nurodė, kad jų skaičius padidėjo iki 61. Čia veikia nusikaltėlių paralelinė visuomenė su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija.

Prieš kelias savaites Švedijos finansų ministras pasakė, kad Švedija susiduria su rimtomis finansinėmis problemomis dėl nekontroliuojamos migracijos.




Skęstančią Italijos ekonomiką globalistų vykdoma imigracija dar labiau skandina


Bancaditalia biuletenis skelbia, kad skolų našta lyginant su balandžio mėnesiu padidėjo daugiau negu 8 milijardais eurų, be to tai įvyko pagrinde dėl administracinių išlaidų padidėjimo. Jos išaugo 7 milijardais eurų. Valstybės skola per praėjusius metus išaugo 2,07% (apie 45 milijardus eurų) ir 2016 metų gruodžio 31 dieną buvo 2,217 trilijonai eurų.

Šiais metais į Italiją iš Libijos buvo atgabenta 100000 nelegalių ekonominių migrantų. Vienas atėjūnas Italijai kainuoja 2,4 tūkstančius eurų per mėnesį. Tokiu būdu, vien šie 100000 migrantų Italijai kainuoja per metus 2,88 milijardus eurų. O kur dar pernykščiai (185000) ir anksčiau atvykę į šalį.

Italijai tai nepakeliama našta, tačiau globalistinė vyriausybė nieko nedaro, kad sustabdyti nelegalių migrantų „taksi“ iš Afrikos į šalį. Atvirkščiai, ji kartu su Frontex skatina afrikiečių imigraciją.

Mano ankstesnės publikacijos apie globalistų vykdomą baltosios rasės genocidą:




Mano straipsniai apie pabėgėlių industriją:
















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą