2017-07-27

Bevaikiai asmenys negali būti Lietuvos prezidentais, tai įrodė Dalia Grybauskaitė


Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks 2019 metų gegužę. Liepos 10 dieną Dalia Grybauskaitė pasiūlė pretendentais į Lietuvos prezidento postą du savo bevaikius analogus, visiškai netinkamus kandidatus: Ingridą Šimonytę ir Viliją Blinkevičiūtę.

Vaikų ir šeimų neturintys asmenys – netinkami pretendentai į Lietuvos prezidento postą. Tai mums įrodė pusantros Dalios Grybauskaitės kadencijos šiose pareigose, tapusios juodžiausiu periodu Lietuvos istorijoje. Jokie okupantai, nei rusai, nei vokiečiai, nei lenkai, nesugebėjo taip ištuštinti Lietuvos sodybų ir miestų, kaip tai padarė globalistų statytinė Dalia Grybauskaitė.



Šeima didžiausias globalistų priešas, o kad sugriauti valstybę, reikia sugriauti šeimą. Šeimos griovimui globalistai deda didžiausias pastangas. Tam jie į ES valstybės postus proteguoja bevaikius lyderius.

Mes suklydome rinkdami į prezidentu bevaikę komunistę ir Burokevičiaus partinės mokyklos „mokslinę“ sekretorę Dalią Grybauskaitę, todėl praradome per jos valdymo laikotarpį vos ne 0,5 milijono Lietuvos piliečių, galutinai netekome suvereniteto, savo bankų sistemos, nacionalinės valiutos. Mes daugiau negalime klysti rinkdami Grybauskaitės analogus.

Šeima-valstybės pamatas, todėl globalistai ir stengiasi visaip ją griauti, todėl kuria jos homoseksualistinį surogatą, todėl į ES valstybių postus ir aukštas pareigas Briuselyje sodina bevaikius asmenis. Globalistų statytinė ekskomunistė - nomenklatūrininkė Dalia Grybauskaitė akivaizdus to pavyzdys.



Bevaikiai Europos Sąjungos vadovai, kaip Europos išnykimo ir degradacijos simbolis

Lietuvių tauta ant savo kailio patyrė, koks totalus blogis yra bevaikis valstybės vadovas. Aš neteigiu, kad Lietuvos vadovo bevaikystė yra vienintelė valstybės kolapso priežastis, bet yra viena iš jų, viena iš svarbiausių.

Šiandien trečdalis ES vadovų yra bevaikiai.

Pasaulio pabaiga bevaikiui žmogui ateina kartu su jo fizine mirtimi, jis neišlieka savo vaikuose, jis neturi intereso rūpintis ateities kartų gerove. Toks žmogus gyvena šia diena. Toks žmogus prie valstybės vairo – baisi nelaimė.

Tūkstantmetė civilizuotos žmonijos patirtis įrodė šią aksiomą ir ji buvo visuotinai priimta. Blogai, kad kurdama įstatymus Lietuva nesilaikė šios gyvenimo išmintimi pagrįstos tradicijos ir tiesos. Nebuvo Prezidento įstatyme sudėti reikiami saugikliai, neleidžiantys mums paskirti bevaikių valstybės vadovų. Aš neturiu iliuzijų, kad Europos Sąjungoje vadovai yra renkami. Višegrado šalių išimtys tiesiog patvirtina taisyklę, kad ES vadovai skiriami pagal pinigų valdovų užgaidas ir poreikius. Geriausias to pavyzdys homoseksualistas bevaikis Emanuelis Makronas, Rotšildų paskirtas Prancūzijos prezidentu, žinoma, suvaidinus tradicinį „demokratijos“ cirko spektaklį.




Štai ji – bevaikė Europos „ateitis“:

    Lietuva – Dalia Grybauskaitė – nėra vaikų
    Latvija – Raimonds Vējonis – nėra vaikų
    Didžioji Britanija – Theresa May – nėra vaikų
    Prancūzija – Emmanuel Macron – nėra vaikų
    Škotija – Nicola Sturgeon – nėra vaikų
    Italija – Paolo Gentiloni – nėra vaikų
    Vokietija – Angela Merkel – nėra vaikų
    Liuksemburgas – Xevier Bettel – nėra vaikų
    Švedija – Stefan Löfven – nėra vaikų
    Niderlandai – Mark Rutte – nėra vaikų
    Rumunija – Klaus Werner Iohannis – nėra vaikų
    Europos Komisija – Jean-Claude-Juncker – nėra vaikų

Etninių europiečių gimstamumas yra tarp 0,2 ir 1,1 procento. Baltoji Europa greitai nustos egzistuoti.

Globalizmas padarė viską, kad sunaikinti didžiausią savo priešą – šeimą. Šeima skaldoma skatinant skyrybas, iškrypimus, abortus, moterų užimtumą, sunkinant socialines sąlygas šeimai, mažinant atlyginimus, kad vyras nebegalėtų išmaitinti šeimos.

Aritotelis sakė, kad „šeima yra pagrindinė visuomenės ląstelė, pagrindinė žmonių asocijacija“, kad ,,šeima yra ankstesnė ir būtinesnė negu valstybė“.

Kaip bevaikiai vadovai naikina valstybes, labai geras pavyzdys yra Vokietija. Josifas Stalinas sakė: „Žmogus be šeimos, kaip vilkas“. Tokiu, pavyzdžiui, buvo Adolfas Hitleris. Kanclerio Adolfo Hitlerio pradėtą valstybės naikinimą šiandien tęsia „amžina kanclerė“ Angela Merkel. Abu jie bevaikiai. Tai atsitiktinumas? Josifas Stalinas sakė: „Žmogus be šeimos, kaip vilkas“. Tokiu, pavyzdžiui, buvo Adolfas Hitleris ir Angela Merkel, viso pasaulio socialiniams parazitams ir teroristams 2015 metais atvėrusi Europos Sąjungos sienas.


Man bus paprieštarauta: „Vokietijos ekonomika klesti”. Taip, toje teritorijoje klesti ekonomika, kitų ES valstybių rinkų ir resursų sąskaita, bet vokiečių valstybės ten jau nėra. Pasirodo, kad ten net nėra vokiškos kultūros, o vokiška kultūra iš viso neegzistuoja! Vokietijos migracijos, pabėgėlių ir integracijos federalinės vyriausybės komisarė Aydan Özoğuz pasakė, kad „neegzistuoja vokiečių kultūra, įvairovė-tai nacijos jėga“.

Mes daugiau nebegalime klysti ir į prezidento postą rinkti bevaikių asmenų. Dalia Grybauskaitė – geriausias to įrodymas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą