2017-07-23

Svoločių valdžia: lietuviams ji rodo špygą, o socialiniams parazitams iš Afrikos ar Azijos sukuria Lietuvoje šiltnamio sąlygas parazituoti ant mūsų sprando


Ši svoločių valdžia neriasi iš kailio, besistengdama kaip kuo labiau engti lietuvius, varyti juos iš tėvynės, senelius marinti badu, bet ji yra gerumo ir dosnumo įsikūnijimas, kai kalba eina apie taip vadinamus „pabėgėlius“, kuriuos ji be tautos mandato veža į Lietuvą iš Afrikos ir Artimųjų Rytų.

Kaip elgiasi šita svoločių valdžia su savo piliečiais, mes gerai žinome. Senovės graikų išminčiai yra teigę (Plutarchas, „7 graikų išminčių puota“), kad pati sunkiausia žmogui yra skurdi senatvė. Senatvė žmogui savaime yra kančia, o skurdžią senatvę yra sunkiausia ištverti. Dauguma Lietuvos pensininkų negauna net 200 eurų pensijos per mėnesį, už kurią jie turi „patenkinti visus savo poreikius“. Suprantama, kad tai neįmanoma. Jie pasmerkiami lėtai bado mirčiai. Ne geresnėje padėtyje yra ir bedarbis lietuvis, lyginant jo pajamas su po parduotuvę ar Gedimino prospektų slankiojančiu afrikiečiu. Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos duomenimis, bedarbis lietuvis iš Lietuvos valstybės gauna 8 kartus mažiau už po miestą slankiojantį afrikietį. Pastarajam, be to, nereikia dirbti jokių darbų už gaunamus pinigus.

Natūralu, kad be darbo ir tikslo po prekybos tinklus Vilniuje slankiojantys jauni ir sveiki gerai aprengti sotūs negrai, su prabangiais telefonais rankose, sukelia senų žmonių neapykantą. Ne rasizmas tai, tai natūrali žmogaus reakcija į stulbinančią neteisybę, Lietuvos Konstitucijos sumindymą.



Lietuvos Respublikos Konstitucijos 29 straipsnis sako: Įstatymui, teismui ir kitoms valstybės institucijoms ar pareigūnams visi asmenys lygūs. Žmogaus teisių negalima varžyti ir teikti jam privilegijų dėl jo lyties, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų pagrindu.

Gražu! Tik valdžios svoločiams nusišvilpt ant Lietuvos Konstitucijos, Lietuvos žmonių teisių!

Kyla pagrįstas klausimas, kodėl taip tyčiojamasi iš savo žmonių, o milžiniškos lėšos skiriamos šiems kuo tikriausiems „socialiniams mūsų parazitams“ iš Afrikos ar Azijos?

Pagrindinis „juodojo aukso“ šaltinis į LietuvąEritrėja. Kad tai pabėgėliai – melas. Eritrėjoje, iš kur vežamas šie žmonės yra tik 2 procentai tikrų pabėgėlių (Izraelio statistika), SNO duomenimis į Italiją persikeliančių iš Libijos tarpe irgi 2 procentai pabėgėlių, o visi likusieji yra ekonominiai migrantai, kurių vieta ne Lietuvos sostinėje, o kalėjime, nes jie pažeidė ES įstatymus ir nelegaliai pateko į ES teritoriją. „Pabėgėliais“ afrikiečius dirbtinai padaro globalistinė Italijos valdžia, kad juos kuo greičiau išlydėti šiaurės-vakarų kryptimi. Vengrijos premjeras  Viktoras Orbanas vakar pasakė, kad visus juos reikia vyti lauk iš Europos.

Valdžios svoločiai nori pamaloninti atėjūnus naujomis „kompensacijomis“

"Pabėgėliams" siūloma mokėti papildomas išmokas („kompensacijas“), rašoma 15 min.

Svoločių (Socialinės apsaugos ir darbo) ministerija susiruošė šiems Briuselio į Lietuvą siunčiamiems „prieglobsčio gavėjams“ (socialiniams parazitams) „mokėti dar vieną išmoką – būsto nuomai. Pasak svoločių ministerijos (kitaip nepavadinsi), tokia kompensacija „sumažintų finansinę naštą integracijos savivaldybėje laikotarpiu“ ?!

Štai ką siūlo ši svoločių ministerija: „Prieglobsčio gavėjams šiuo metu teikiamos paramos dydis nėra pakankamas jų būtiniausiems poreikiams tenkinti“. Lietuvos badu marinamų senelių pensijos dydis svoločių ministerijos nuomone yra pakankamas, kad jie nemirtų badu už 150 ar 170 eurų per mėnesį?

Ar jūs tik įsivaizduojate šių svoločių dosnumą: „žmogui, (kalba, žinoma, eina apie juodą ar pusjuodį žmogų, bet ne apie baltą lietuvį) išmokoms būsto nuomos kompensacijai mokėti reikėtų 314 eurų.

15 min. rašoma:„Dabar prieglobsčio gavėjams integruojantis savivaldybėje išmokama vienkartinė įsikūrimo pašalpa (suaugusiam asmeniui siekia 204 eurai, vaikui – 102 eurai, nelydimam nepilnamečiui, sulaukus pilnametystės, – 1122 eurai). Kas mėnesį jiems mokama mėnesinė pašalpa būtiniausioms reikmėms (būsto nuomai, komunalinėms paslaugoms, maistui, transportui ir kt.), kuri iki 6 mėnesio siekia 204 eurų vienam asmeniui, o nuo 7 iki 12 mėnesio – 102 eurai. Kai šeimoje yra keli asmenys, išmokos būna mažesnės. Papildomai mokyklinio amžiaus vaikams išmokama pašalpa būtiniausiems mokinio reikmenims įsigyti (57 eurai) ir kas mėnesį mokama 60,8 euro kompensacija vaikų ugdymo pagal ikimokyklinio ir (ar) priešmokyklinio ugdymo programas išlaidoms apmokėti.

„Prieglobsčio gavėjai iš gaunamos mėnesinės pašalpos (204 eurų) turi pasirūpinti būsto nuoma, būsto išlaikymu (pvz., komunaliniai mokesčiai), maistu, drabužiais, kitomis buities reikmėmis, transporto išlaidomis. Teikiamos piniginės paramos dydis nėra pakankamas asmeniui užsitikrinti būtiniausių poreikių patenkinimą, nes po 6 mėnesių jis yra sumažinamas dvigubai. Tai lemia sudėtingas prieglobsčio gavėjų finansines galimybes išsinuomoti būstą“, – aiškina Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.“

O kokius socialinius poreikius gali patenkinti lietuvis gaudamas 170 eurų pensiją? Ar šios ministerijos svoločiai paskaičiavo?

Dabar prieglobsčio gavėjams integruojantis savivaldybėje išmokama vienkartinė įsikūrimo pašalpa (suaugusiam asmeniui siekia 204 eurai, vaikui – 102 eurai, nelydimam nepilnamečiui, sulaukus pilnametystės, – 1122 eurai).

Šiandien vykdoma Europos negrizacija ir islamizacija. Šiandien vyksta mūsų tėvynės naikinimas ir mūsų pareiga neleisti svoločiams naikinti Lietuvos.

Europos tautų genocidui ir melui apie "pabėgėlius" esu skiręs per pastaruosius 3 metus kelis šimtus straipsnių. Keliolika iš jų:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/07/vengrijos-premjeras-pareikalavo-isvyti.html



Mano straipsniai apie pabėgėlių industriją:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą