2017-07-25

Klausimai Daliai Grybauskaitei ir Sauliui Skverneliui: Pabėgėliai į Europą jau atnešė tymų epidemiją, kitas užkrečiamas ligas. Už kokius pinigus valdžia pirks vakcinas ir mus gydys nuo „pabėgėlių“ nešamų epidemijų?


Tymų epidemijos plitimas Vakarų Europoje sutampa su migracijos maršrutu iš Afrikos. Dar prieš kelis metus šio susirgimo Vakarų Europoje praktiškai nebuvo, bet globalistui Sorošui ir kitiems ėmus masiškai vežti juodosios Afrikos gyventojus į Europą šis susirgimas įgyja epidemijos požymius.

Šiais metais į Italiją jau atvežta virš 100 tūkstančių afrikiečių ir čia Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro duomenimis užfiksuotas didžiausias susirgimų tymais skaičius šiais metais - 3 672. Toliau eina Didžioji Britanija ( 846 atvejai) ir Vokietija (797 atvejai), t. y. šalys į kurias dėl didžiausių pašalpų veržiasi afrikiečiai.

Afrikos valstybėse šio susirgimo atvejų dar daugiau: Pietų Sudane (1 891 atvejai), Etiopijoje (2 246 atvejai), Somalyje (12 000 atvejai), Nigerijoje (13 484 atvejai), Kongo Demokratinėje Respublikoje (20 898 atvejai). Būtent iš šių valstybių ir vyksta nelegali migracija į Italiją.

Dėl tymų epidemijos šiandien sunerimo ir Lietuvos Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro specialistai. Jie paragino keliautojus prieš išvykas į užsienio šalis pasirūpinti savo ir savo vaikų skiepų būkle. Dėl grėsmės, kad šią ligą į Lietuvą būtinai atveš pas mus vežami taip vadinami „pabėgėliai“, jie nepaminėjo.

2015 metais visame pasaulyje nuo tymų infekcijos mirė 134 200 žmonių (kiekvieną dieną mirdavo apie 367 asmenys, kas valandą — 15). Didžiausias mirštamumas buvo registruojamas jaunesnių nei penkerių metų amžiaus vaikų grupėje.



Vokietijos Kocho institutas: imigrantai iš Afrikos ir Azijos atnešė į Vokietiją infekcines ligas. Realūs susirgimų skaičiai slepiami nuo visuomenės

Nauja Roberto Kocho instituto (Vokietija) ataskaita patvirtino, kad imigrantai į Europą atnešė užkrečiamas ligas. Realus susirgimų skaičius yra slepiamas nuo visuomenės, pažymi JAV portalas Gatestone.

Į Vokietiją vien 2015 metais atvyko 700 000 - 800 000 prieglobsčio prašytojų, dar 300000 nežinia kur dingo. Jie nebuvo patikrinti. Bünsdorfo parapijos pastorius priglaudė migrantą iš Jemeno, kuriam nebuvo suteiktas pabėgėlio statusas. Šis migrantas atvira, labai užkrečiama džiovos forma apkrėtė 50 vaikų. Neaišku kiek dar žmonių apkrėtė infekcijos nešiotojas, nes ligos inkubacinis periodas gali užsitęsti kelis mėnesius.

Kocho instituto, kuris yra centrinė vyriausybės užkrečiamų ligų profilaktikos įstaiga, naujausioje ataskaitoje nurodoma, kad pradedant 2015 metais, vyko visuotinis šių ligų skaičiaus augimas. Metinė ataskaita pateikia duomenis apie 50 infekcinių susirgimų, atneštų į Vokietiją nuo 2015 metų.

Ataskaita parodė, kad Vokietijoje labiausiai plinta šios ligos: adenovirusinis konjuktyvitas, botulizmas, raupai, cholera, kriptosporidiozė, dange karštligė, echinokokozė, entero hemoraginė E. coli, liambliozė, hemofilija, gripas, hantavirusas, hepatitas, hemoraginė karštligė, ŽIV/AIDS, raupsai, vidurių šiltinė, maliarija, tymai, meningokokinė infekcija, meningoencefalitas, paratitas, parašiltinė, raudoniukė, šigeliozė, sifilis, toksoplazmozė, trichineliozė, tuberkuliozė, tularemija, dėmėtoji šiltinė ir kokliušas.

Susirgimas hepatitu, pavyzdžiui, išaugo per tris pastaruosius metus 300%. 2014 metais buvo 755, o 2016 – 3006. Susirgimų tymais skaičius išaugo 450%. VIČ/AIDS padaugėjo 40%. Tuberkuliozės - per 30%. Gydytojai mano, kad susirgimų statistika neatspindi tikros situacijos. Ji yra slepiama, kad nesukelti antiimigracinių nuotaikų. 40% visų tuberkuliozės atvejų yra su daugybiniu atsparumu ir yra potencialiai labai pavojinga. Ataskaitoje sakoma, kad Vokietija kol kas išvengė blogiausio scenarijaus - čia nėra tropinių ir egzotiškų ligų epidemijų. Vokietijos gydytojai tvirtina, kad atvykstantys ligoniai serga ligomis, kurių niekas Vokietijoje nebuvo matęs 20 ar 25 metus.



Gydytojo profesija – gelbėti gyvybes. Išimtis – organizacija „Gydytojai be sienų“, kuri neša Europos tautoms mirtį. Ši NVO tiesiogiai dalyvauja taip vadinamoje „pabėgėlių krizėje“. Jie kartu su kontrabandininkais užsiima nelegalių migrantų vežimu iš Afrikos į Italiją. Tai ypač pelningas verslas. „Gydytojai be sienų“ turi visą flotilę laivų, tarp jų laivą „Prudence“ su 1000 miegamų vietų, kuriais iš Afrikos vežami į Europą nelegalai. Tarp šios organizacijos sponsorių yra ir tarptautinis mafiozis Dž.Sorošas.

Padedant „Gydytojams be sienų“ šiais metais jau atvežė 100000 migrantų iš Afrikos į Italiją,10 procentų daugiau negu per tą patį praėjusių metų laikotarpį.

Ligos kurias mums veža „gydytojai be sienų“ paskelbti minėtoje Kocho instituto ataskaitoje.

Italų parlamento deputatas Edmondo Cirielli kelia aliarmą: „dauguma migrantų, kurie atvežti į Italiją, yra pagrindinai iš Nigerijos, PAR, kurios labiausiai kenčia nuo AIDS“.

Vokietijos MIP nutyli katastrofos mastą:

Vokietijos ligoninės sustiprino savo saugumo priemones, kad apginti gydytojus nuo migrantų užpuolimų;

Vokietijos mokesčių mokėtojai turės užmokėti galiausiai milijardus eurų už sveikatos apsauga nesibaigiančio prieglobsčio prašytojų srauto;

Vokiečiams kilo didelė egzotinių ligų it tuberkuliozės rizika;

Vakcinos, kurią gamina vokiečiai nepakaks;

75000 atvykėlių atsinešė labai užkrečiamas ligas (Jan-Torsten Gräsner, direktorius greitosios pagalbos Instituto);

Dauguma musulmonių moterų atsisako nuo gydytojų vyrų, o musulmonai vyrai atsisko gydytojų moterų.

Visą šitą jovalą Vokietijoje ir visoje Europoje verda nusikaltėlių organizacija „Gydytojai be sienų. Vienas iš šios nusikaltėlių organizacijos įkūrėjas yra Bernaras Kušneris, gydytojas, kuris pasireiškė politikoje. 2007 metais Nikolia Sarkozy jį buvo paskyręs Užsienio reikalų ministru vyriausybėje, kuri bombardavo ir sugriovė Libiją, o dabar iš jos teritorijos tarptautinis nusikaltėlis Dž.Sorošas finasuoja nelegalių migrantų kontrabandą.

Klausimas prezidentei Daliai Grybauskaitei ir premjerui Sauliui Skverneliui:

Ar sutikdami vežti į Lietuvą migrantus iš Afrikos ir Azijos jūs paskaičiavote, kiek tai kainuos Lietuvos mokesčių mokėtojams?

Ar valstybė dabar turi kelių milijardų eurų valstybės rezervą vakcinoms, vaistams, kurių prireiks, kai su „pabėgėliais“ einančios epidemijos ateis ir į Lietuvą?

Šiandien jūs nerandate lėšų Lietuvos vaikams skiepyti, savo piliečiams gydyti. Aš manau, kad jūsų veikla yra nusikalstama.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą