2017-07-18

Pogromas per vokiečių tautinę šventę Baden-Viurtemberge


„Pabėgėlių“ organizuotas pogromas įvyko per tautines vokiečių šventes Baden-Viurtembergo žemėje pietvakarių Vokietijoje praėjusį savaitgalį.

Šeštadienio-sekmadienio naktį miesto Schorndorf parke susirinko apie tūkstantis "pabėgėlių" jaunuolių, kurie čia sukėlė pogromą. Į bandančius įvesti tvarką policininkus jie mėtė butelius, akmenis, kitus daiktus. Užfiksuoti keli kūno sužalojimai. Po miestą šlaistėsi šių banditų gaujos po 30-50 žmonių, ginkluotų peiliais ir šaunamaisiais ginklais. Dauguma iš jų buvo girti. Vietos policija nepajėgė susidoroti su riaušininkais ir iškvietė paramą iš kitų rajonų.



Dar išvakarėse šiame mieste buvo užfiksuoti trys seksualinės prievartos atvejai, kuriuos įvykdė „pabėgėliai“ iš Irako ir Afganistano. Į Schorndorf miestą atvežta 700 „Merkel svečių“.

Praeitą savaitgalį „pabėgėliai“ vykdė nusikaltimus ir kituose Baden-Viurtembergo žemės miestuose Roitlingene ir Bioblingene.

Nekontroliuojama situacija per tautinę šventę.

Grubi lytinė prievarta kitokia prievarta prieš tautinio festivalio svečius, dalyvius ir policiją Schorndorf sukėlė Vokietijoje šoką, rašoma die Welt.


Policija jau ne pirmą kartą prarado kontrolę. Taip buvo pernai Kiolne per naujuosius metus, taip buvo Hamburge pe G20 susitikimą šį mėnesį.

Kas prieš pusantrų metų vyko Kiolne, dabar persikėlė į mažus Vokietijos miestus, rašo Pi-news.

Riaušininkus pavyko nuraminti tiktai 3 valandą naktį. Už lytinę prievartą dar šeštadienį buvo suimti trys afganai, prašantys prieglobsčio. Apie suėmimis sekmadienį nepranešama.

Vokietijoje ir kitose ES valstybėse vykstantys „pabėgėlių“ pogromai yra globalistų-sionistų organizuoto Europos tautų ir baltosios rasės genocido sudedamoji dalis. 

Kas per „paukštis“ yra Angela Merkel, organizavusi Europos užtvindymą Afrikos ir Azijos gyventojais, pasakoja jos biografija, apdovanojimai. 

Įspūdingos ir kitų ES globalistų skiriamų vadovų biografijos. Lygiagrečiai su jais Europos naikinimu užsiima tarptautinis mafiozis Sorošas (Rotšildų patikėtinis) ir jo finansuojamos NVO.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=7Y0ihI8Ng4k

Šaltiniai:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą