2017-07-16

BILD džiaugiasi Diuisburgo 2017 metų abiturientų klase


Manote, kad nutraukoje vaizdelis iš Saudo Arabijos ar Irano? Visai ne, tai Vokietija 2017, rašo Pi-news. Nuotrauka atspindi tai, ką iš jos daro globalistai, organizavę Azijos ir Afrikos tautų perkraustymą į Europą, kad sunaikinti baltąją rasę ir islamizuoti kontinentą.

Vienas iš garsiausių globalizmo garsiakalbių Vokietijoje – Die BILD netelpa savo kailyje iš džaugsmo dėl vykstančio vokiečių tautos naikinimo. Šio džiaugsmo priežastis – Diuisburgo miesto Karaliaus Teodoro mokyklos 2017 metų laidos abiturientų klasė. Joje tik vienas vokietis, jo pavardė - Justin Skaletz. Likusių abiterientų pavardės:

Banu Aksungur, Ünzile Ates, Erdem Ayar, Belgüzanur Cakiroglu, Emirhan Canarslan, Kübra Cicek, Sanem Corlu, Abdurrahman Demir, Emre Demir, Arife Erdogan, Zehra Ertugrul, Seyman Evmez, Muhammet Güven, Aylin Ince, Erkan Ipek, Hümeyra Isler, Tugce Isleyen, Andy Kadriu, Aylin Karakaynak, Melda Kaya, Rabia Kayis, Bülent Koca, Ömer Can Kurt, Süleyman Semih Mayil, Kismet Metin, Aleyna Nasir, Esma Oguz, Melisa Özdemir, Hakki Parlak, Huriye Sentürk, Alyssa Sökel, Muhammed Tökgür, Ebru Tukra, Walat Tugrul, Bilal Türk, Isilay Yayla, Esra Yildrim, Reyhan Yildiz, Marvin Yilmaz, Mustafa Yilmaz, Büsra Yücel.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą