2017-07-28

LRT - Laikas iškuopti elektros skydinę


Antižurnalistikos pavyzdžiu galėtų būti LRT, kuri transliuoja ne informaciją, o savo „šaraškino kontoros“ samdomų propagandistų nuomonę. Tik kodėl mes, Lietuvos gyventojai, už šitą žurnalistikos parodiją, už transliuojamas kvailas viktorinas ir kitą šlamštą, už įvairų privačių jogailiškai - morkūniškų ir kitokių kontorų „ragai ir kanopos“ niekalą turime mokėti? Mums šita miliučių ir jakelaičių porno žurnalistikos produkcija nereikalinga. Mums už mūsų pinigus reikia nešališkos, neiškraipytos informacijos, o ne jų debiliško perpasakojimo, svetimos nuomonės apie Lietuvos ir pasaulio įvykius.




Viena iš LRT aptarnaujančių „šaraškino kontorų“ įsikūrusi Petro Vileišio gatvėje Nr.18, buvusiame Elektrografijos institute. Aš šioje gatvėje gyvenu, du kartus per dieną praeinu pro šalį ir kasdien matau čia besisukinėjančius visus LRT peniukšlius morkūnus, jakelaičius, iš čia startuojančias „Nacionalines ekspedicijas“ ir t.t.

Buvusio ilgamečio Lietuvos televizijos darbuotojo, kuris čia vedžioja savo šunį, paklausiau: O kodėl visa šita publika nedirba milžiniškame LRT pastate?



Jis man atsakė: „Siauras visą LRT pastatą yra išnuomojęs kitoms privačioms „šaraškino kontoroms“, o šitos „šaraškino kontoros“, kurios jam atiduoda į „saują grąžą“, Valstybinei televizijai laidas gamina kažkokiame apšniaukštame užkampyje, apleistame Elektrografijos institute.

Taigi, brolyčiai, turime Lietuvoje ne Valstybinę LRT, o privačią alkoholiko (buvusio?), po skydines landžiojusio degradanto, valdiškų pinigų vogimo kontorų sistemą „otkatai“ ir „rospilai“.


Ką veikia STT, kitos valdiškų pinigų vagis gaudančios institutijos aš nežinau, bet užsukti į Petro Vileišio gatvę ir į LRT joms tikrai vertėtų, nes, labai gali būti, kad valdiškų pinigų vagių ten – kaip danguje žvaigždelių, o centre – juodoji skylė iš elektros skydinės.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą