2017-07-23

Vengrijos premjeras pareikalavo išvyti iš Europos visus nelegalius migrantus


Viktoro Orbano žodžiais, „egzistuoja Sorošo planas“, kuris numato perkelti į Europą milijoną migrantų iš musulmonų pasaulio ir juos paskirstyti tarp ES valstybių.

Agentūra TASS informuoja, kad Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, kalbėdamas šeštadienį Rumunijos mieste Baile Tusnad, pareiškė, kad „Sorošo imperija“ griauna ne tik Vengrijos interesus, bet ir visos Europos. Apie tai pranešė Rumunijos agentūra Agerpres.

Orbano žodžiais, „egzistuoja Sorošo planas“, kuris numato perkelti milijoną migrantų iš musulmonų pasaulio ir juos paskirstyti tarp ES valstybių. „Mes galime užkirsti kelią šiam procesui, tiktai jei Europos Sąjunga vėl įgys suverenitetą, o taip pat kiekviena valstybė-dalyvė – sugebėjimą apginti savo sienas, - pareiškė jis. - Tada mes pajėgsime užbaigti migracijos fenomeną ir išvaryti visus tuos, kas įvažiavo neteisėtai. Gali būti, kad tai skamba griežtai, bet nemanau, kad problemą galima išspręsti kitaip“.

Orbanas pažymėjo, kad Vengrijoje egzistuoja galingas pasipriešinimas migracijos srautui, o taip pat abejonės, kad musulmonai pajėgs integruotis, nes yra rimti skirtumai, netgi prieštaravimai tarp europiečių ir musulmonų vertybių, mentaliteto, auklėjimo ir kultūros. Atsakydamas į priekaištus, kad Vengrija ne „solidari“ su kitomis ES valstybėmis, Orbanas pasakė: „Mes negalime būti solidarūs su žmonėmis, kurių tikslas yra pakeisti europinę kultūrą ir kurie kėsinasi į mūsų identiškumą“.

Orbanas dalyvavo 28-toje Bálványos atviro universiteto surengtoje stovykloje Baile Tusnad vietovėje.

Šaltinis:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą