2017-07-31

Pomirtinis apartheidas ir antimokslinis Amerikos žydų blefas Kaune


Praėjusią savaitę Kauno savivaldybė,  Lietuvos LRT, kiti MIP šaltiniai informavo visuomenę apie amerikiečių žydų „mokslininkų atliekamus tyrimus“ Kaune, kuriais „neinvaziniu metodu“ bandoma nustatyti žydų palaidojimo vietas.

Kauno savivaldybės ryšių su visuomene skyriaus informacijoje sakoma:

„Grupė tyrėjų iš JAV esančių Hartfordo universiteto ir Maurice Judaikos studijų centro šią savaitę žvalgo trijų Kauno fortų ir Žaliakalnio žydų senųjų kapinių teritorijas, ieškodami tikslių masinių kapaviečių vietų. Pasitelkdami specialią įrangą, mokslininkai Holokausto aukų palaikų žvalgo neinvaziniu būdu.



Profesoriaus Richardo Freundo vadovaujama komanda Kaune jau aplankė IX, VII ir IV fortus. Penktadienį jie darbus pratęsė Žaliakalnio žydų senųjų kapinių komplekse Radvilėnų plente. Pasitelkdami elektrinės varžos tomografą, jie atlieka kompiuterizuotus tyrimus, vaizdžiai parodančius žemės sluoksnio pjūvį iki 5 metrų gylio. Tai leidžia aptikti masinių žudynių kapavietes.


Labai svarbu, jog tai yra neinvazinis metodas – mums nereikia atlikti jokių archeologinių kasinėjimų, kurie čia tiesiog negalimi. Taigi išvengiame įvairių kliūčių ir procesas vyksta greičiau. Čia gauname daug vertingų liudijimų ir iškart galime juos patikrinti bei aiškiai identifikuoti masines kapavietes, tiksliai nustatyti jų dydį ir netgi užfiksuoti koordinates. Tai labai svarbu vietos istorijai, kad žmonės suprastų, įvertintų ir gerbtų šiuos praeities įvykius ir tokias memorialines vietas“, – sakė istorijos profesorius R. Freundas.

Kaunas pasirūpino, kad užsienio tyrinėtojų viešnagė vyktų sklandžiai. Miesto savivaldybės pastangomis svečius nuolat lydi mūsų šalies archeologas Gintautas Zabiela.“

Yra vienintelis metodas nustatyti, kam priklauso palaikai – DNR analizė

Manau, kad šiandien niekam nereikia to aiškinti. Keista, kad to nežino (ar nenori žinoti) „mokslininkai iš JAV“.

Pavyzdžiui, DNR geneologijos mokslas, kuris DNR mutacijų vyriškoje Y chromosomoje analizės pagrindu gali net pasakyti, kokiai žydų genčiai priklauso palaikai, o juo labiau semitų palaikus atskirti nuo lietuvių ir slavų palaikų. Tai galėtų labai pasitarnauti „JAV mokslininkams“, kurie antimoksliniais, „neinvaziniais metodais“, ieško žydų palaikų. Tokiais metodais negalima atskirti žydų palaikų nuo kitų žmonių palaikų. Šie amerikos „mokslininkų“ metodai netinka jų vykdomiems rasistiniams tyrimams.

Šiems „mokslininkams iš JAV“ nereikėjo toli ieškoti pagalbos. Garsiausias specialistas gyvena JAV, tai Harvardo profesorius Anatolijus Kliosovas, beje žydų užsakymu atlikęs jų gentainių Koenų geneologijos tyrimus ir už tai jų apdovanotas aukso medaliu.

Žinutėje „Ką parodė žydų DNR analizė? Kiek tikrų Koenų? (video)“ rašiau: „Pasaulio Koenų asociacija kreipėsi į A.Kliosovą, kad šis išanalizuotų jų turimus viso pasaulio Koenų DNR fragmentų analizės duomenis ir identifikuotų, jo turimos kompiuterinės programos pagalba, kurie Koenai iš jų yra tikri. Žydai ruošiasi Šventyklos atstatymui (yra išveista raudonų aukojimui skirtų karvių veislė), todėl yra svarbu, kad šventą ugnį joje uždegtų tikras Koenas. Turimai parodė, kad 70 procentų Koenų yra tikrieji Koenų-žynių palikuonys. Už tyrimą prof.A.Kliosovas buvo apdovanotas Koenų aukso medaliu.“



Antimokslinis žydų palaikų tyrimų arsenalas: nuo virgulės iki „neinvazinių metodų“ ir vergiškas Lietuvos valdžių požiūris į žydų rasistinius užmojus

Prieš keliolika metų Habado sektos žydų rabinai taikė dar „moksliškesni“ žydų kapų nustatymo metodą – virgules. Tai vyko prie Vilniaus sporto rūmų.

Tiesa, „Kauno dienoje“ buvo paskelbas straipsnis apie žydų palaikų perlaidojimą, kuris paneigia versiją apie jų „palaikų neliečiamumą.“

Man visi šie žydiški cirkai su „neinvaziniais“ kapaviečių tyrimo metodais kelia didelį nusivylimo jausmą, kai net po mirties Lietuvos gyventojai skirstomi į „košerinius“- žydus, kuriems galioja kitokie įstatymai, kurių „negalima liesti“, nors kai reikia jie liečiami, ir perlaidojami, kurių kapinėms „pastaruoju metu skiria ypatingą dėmesį“, jas tvarko, įrengia stebėjimo kameras, ir „ne košerinius“ – gojus, kurių kapines galima likviduoti, per jas tiesti kelius, neprižiūrėti, kuriose gali rinktis kas nori, dergti šunys ir žmonės, kuriose nereikia jokių stebėjimo kamerų. Toks pomirtinis apartheidas vyksta mylimoje Lietuvoje.

Kauno diena rašė: „Pagal žydų nuostatas, negalima trikdyti mirusiųjų ramybės. Kapai turi būti aptverti, užrakinti, juose negalima vaikščioti, vedžioti šunų ir nieko visiškai ten veikti. Dar visai neseniai žydų kapinės Žaliakalnyje buvo itin pamėgta asocialių asmenų, girtuoklių ir narkomanų vieta. Prižėlę menkaverčiai krūmokšniai kapines darė neperregimas. Šiandien krūmokšniai iškirsti, pastatytos vaizdo kameros, informacija apie nepageidaujamus svečius perduodama į policijos pultą.“

Tie, kurių orumą galima pažeisti

Ant mano mamos, senelių ir tetos bendro kapo Vilniaus Rokantiškių kapinėse nuolatos dergia šunys, kurie čia vedžiojami, šiose kapinės nėra tvoros, nėra tinkamos priežiūros, o juo labiau stebėjimo kamerų! Viso to priežastis, pasirodo, yra tai, kad mano čia palaidoti giminės nėra žydai, jie Lietuvoje net po mirties yra antrarūšiai žmonės, todėl jų orumą galima pažeidinėti, nepaisant į jokias etines mūsų tautos nuostatas.


P.S. Aš nenoriu įžeisti mirusių atminimo, kokiai tautai jie nepriklausytų, bet man visi šitie „mokslininkų tyrimai“ labai primena seną gerą italų kino filmą „Blefas,“ su Anthony Quinn ir Adriano Celentano, kuris pasakoja apie archeologinius tyrimus. Gal aš ir klystu, Errare humanum est.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą