2017-07-30

Saakašvilis, kurį Auštrevičius nori padaryti lietuviu, vėl pagrasino pašalinti Porošenko iš Ukrainos prezidento posto. Lietuvos atstovai Briuselyje suserga smegenų kempinlige?


Buvęs Gruzijos prezidentas įsitikinęs, kad jam sugrįžus į Kijevą bus iš Ukrainos prezidento posto pašalintas Piotras Porošenko.

Praėjusį trečiadienį Ukrainos migracijos tarnyba pranešė, kad Porošenko iš Saakašvilio atėmė Ukrainos pilietybę, nes jis pateikė klaidingus savo biografijos duomenis. Pats Saakašvilis pareiškė, kad yra JAV. Ukrainos MIP pranešė, kad jis ketina sugrįžti į Ukrainą. Jo advokatas Pavelas Bogomolovas pareiškė, kad jam nežinoma, kada Saakašvilis sugrįš į Ukrainą.

Saakašvilio žodžiais, Porošenko savo valstybinio vizito į Gruziją meti liepos 7-19 dieną buvo slapta susitikęs su buvusiu premjeru, milijardieriu Bidzino Ivanišvili. Susitikimo metu, kaip tvirtina Saakašvilis, susitarė, kad gruzinų prokurorai perduos Kijevui klaidingus įrodymus, kurie pasitarnaus kriminalinių kaltinimų Saakašviliui pagrindu.

Porošenko būtų naudingiau mane laikyti Kijeve ir perduoti Gruzijai, bet Ivanišvili nenori, kad aš būčiau Gruzijoje, tai būtų jam problema... ateis laikas, kai ši problema vis tiktai iškils jam, bet mano sugrįžimas įvyks kita forma“, — pareiškė Saakašvilis Gruzijos televizijos kompanijos „Rustavi 2“ ir pareiškė, kad pradžiai jis ir jo komanda planuoja „įvykdyti Kijeve eilę suplanuotų veiksmų“.

„Porošenko neatsikratys nuo manęs, priešingai, jo veiksmai suvienijo visą ukrainiečių opoziciją... naujausioje istorijoje daug pavyzdžių, kada lyderis nori išvaryti iš šalies savo oponentą, o oponentas sugrįžta ir nuverčia šį lyderį iš posto. Būtent tai įvyks ir Ukrainoje... Įvyks Porošenko nuvertimas mano atvykimo fone, mes grįšime į Ukrainą į visiškai naujus postus“, — pažymėjo Saakašvilis.



Kokia smegenų liga Lietuvos atstovai užsikrečia Briuselyje?

Prieš kelias dienas Europos parlamentaras Petras Auštrevičius pasiūlė Michailui Saakašviliui suteikti Lietuvos pilietybę. Manau, kad tai Auštrevičiaus ligos simptomai, gal kokios kempinligės? Sveikas žmogus gi negalėtų norėti chaoso Ukrainoje, ar, dar daugiau, kad atvykęs į Lietuvą šitas intrigantas Mišiko imtų kastis po Dalios Grybauskaitės sostu?

Briuselyje Lietuvos atstovai suserga neišaiškinta smegenų liga. Tai faktas. Grįžęs iš Briuselio Leonidas Donskis surūdijusio kanalizacijos vamzdžio autorių padarė Valstybinės premijos laureatu, o Eurokomisaras Vytenis Andriukaitis ėmė vapėti beprotystes apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių kompozicijų“, „apie įvairių kompozicijų žmones“ ir t.t. Dabar naujas susirgimo atvejis – Auštrevičius. Aš įtariu kempinligę, sunkų smegenų susirgimą, plintantį iš Briuselio.

Ankstesnis straipsnis šia tema:

https://lebionka.blogspot.lt/2017/07/buvusi-gruzijos-parlamento-pirmininke.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą