2017-07-12

Multikultūralizmo triumfas Vokietijoje



Multikultūralizmo pasiekimai  Vokietijoje š.m. birželio mėnesį:

Birželio 1. Siras papjovė kitą sirąOldenburge.


Birželio 2. Gyvenančių iš pašalpų (Herz IV) imigrantų ne europiečių skaičius Vokietijoje per metus padidėjo 124%. Iš jų sirai- 509,696; turkai-276,399; irakiečiai-110,529 ir Afganai-65,443.


Birželio 3. Bavarijos vidaus reikalų ministras kviečia sekti nepilnamečius imigrantus dėl jų ryšių su islamo grupuotėmis.


Birželio 4. Afganas (41 metų) papjovė 5 metų berniuką. 


Birželio 7. 27 metų siras nužudė Raudonojo kryžiaus psichologą Saarbriukene.


Birželio 9. 32 metų čečėnas perpjovė gerklę savo žmonai ir išmetė ją pro antro aukšto.


Birželio 12. Bullenhausene suimti 5 sirai susieti su teroristine organizacija Al-Nusra.


Birželio 14. Siras sumušė buvusią žmoną ir 13 metų sūnų Kiolno supermarkete.


Birželio15. Nigerietis užpuolė policininkus baseine Rozenheime atvykusius jį tramdyti, kai šis nepakluso baseino darbuotojams ir maudėsi su apatinėmis kelnaitėmis.


Birželio18. Negras iš Ganos išprievartavo 10 metų mergaitę Hereforde.


Birželio 18. Haveln mieste įvykęs kurdų „pabėgėlių“ teismas, kurie užpuolė ligoninę, ją išplėšė, užpuolė teismą, akmenimis ir kitais daiktais sužeidė 24 policininkus ir 6 policijos karininkus.


Birželio 21. Berlyno mokyklos 5 klasės mokiniai boikotavo mokyklą, nes juos terorizivo į klasę priimtas imigrantų vaikas. Jis bandė išprievartauti 11 metų mergaitė, iki kraujo sumušė 6 bendraklasius.


Birželio 22. Liubeko policija tiria pabėgėlių gaujų veiklą, kurios Šlezvigo-Holsšteino žemėje prekiavo narkotikais.


Birželio 23. 37 metų siras išprievartavo 10 metų mergaitė Tiubingene. „Pietietiškos išvaizdos“ imigrantas užpuolė 23 metų moterį Ferde. Štutgarte turkas užpuolė 17 metų merginą Študgarte.


Birželio 24. Siras, šaukdamas Alchu akbar, Liuneno stotyje su metaline grandine sužeidė 4 žmones.


Birželio 25. Diuisburge 250 imigrantų gauja užpuolė policijos pareigūnus.


Birželio 25. Keturi irakiečiai išprievartavo tris mergaites (13,15 ir 16) visuomeniniame baseine Kaselio mieste. 35-migrantas iš Rumunijos išprievartavo 12 ir 13 metų mergaites Štutgarto baseine.



Birželio 27. „Pietietiškos išvaizdos“ išprievartavo moterį Kiolno parke. Du negrai užpuolė 52 metų moterį Hiufingene.



Birželio 28. Suimtas 23 metų irakietis Immenštadte prie Badeno ežero už karo nusikaltimus.


Birželio 29. Siras kirpėjas skustuvu perpjovė savo darbdavei kaklą ir pilvą.



Merkel atvirų durų politika sukėlė neregėtą chaosą. Per metus pabėgėlių nusikalstamumas Vokietijoje išaugo 40%. Jie 2016 metais įvykdė 142,500 nusikaltimų, arba 780 nusikaltimai per dieną. Tai tiktai tie nusikaltimai, kada nusikaltėliai buvo sugauti. Realiai jų padarytų nusikaltimų du kartus daugiau.

Vokietijos policija ir teismai nuolaidžiauja atvykėliams, todėl šie darosi vis įžūlesni. Tūkstančiai migrantų neva ieškančių prieglobsčio arba pabėgėlių kažkur dingsta. Manoma, kad tai ekonominiai migrantai, atvykę apgaulingu pretekstu. „Daugelis jų planavo verstis plėšikavimu ir kriminaline prievarta.“

Vokietijos policija daugelyje šalies regionų nesugeba palaikyti įstatymo ir tvarkos. Prekyba narkotikais vyksta viešai. Jeigu kas bando sudrausti nusikaltėlius, tai jam grasinama, jis apspjaudomas, įžeidinėjamas. Dažnai pabėgėliai griebiasi peilio. Atvykėliai negailestingi, bebaimiai ir plėšia net senelius.

Freddi Lohse iš Vokietijos policininkų Sąjungos (Hamburgas) žodžiais, dauguma pabėgėlių suvokia Vokietijos teisėsaugos nuolaidžiavimą, kaip žalią šviesoforo signalą, nes savo šalyse jie buvo baudžiami žymiai griežčiau. Todėl jie vokiečių negerbia. Nusikaltėliams pabėgėliams nuolaidžiauja ir Vokietijos teismai. Dauguma bylų nutraukiamos, o nusikaltėliai paleidžiami.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą