2019-02-19

Nausėda – pavojus valstybei


Stebėtinas Byvio ir Nausėdos panašumas

Nors kandidatų į Lietuvos prezidento postą registravimas pasibaigė tik vasario 19 dieną, SEB banko darbuotojas Gitanas Nausėda savo rinkiminę kampaniją pradėjo dar 2017 metų pabaigoje, naudodamas SEB banko resursus. Jam aktyviai talkino MIP, priklausančios užsienio kapitalui. Tarp jų išsiskyrė Švedijos žydų milijardierių Bonnier šeimai priklausanti žiniasklaida (LNK, Verslo žinios ir kt.). Nausėdai visą šį laiką talkino ir feikinės apklausų agentūros.

Gitanas Nausėda visoms šioms jėgoms buvo kandidatas Nr.1. Jis – ryškiausias globalizmo ir svetimųjų užsienio jėgų atstovas per visą Lietuvos istoriją.

Nausėda vieną kartą jau pasakė visai Lietuvai, kad jam nusipjauti ant viešo intereso, ant įstatymų, kad jis sau namą gali pasistatyti viduryje saugomos teritorijos, Pavilnių regioninio parko centre, kad jis gali net nusipirkti teismą, kuris pripažins teisėtu LR įstatymų ignoravimą, ir faktiškai tai, kad už pinigus galima Lietuvoje nupirkti bet kurią valdžią, net teismą, emancipavusį tuo verdiktu save iki eilinio kyšininko lygio.

Štai tokį degeneratą Švedijos bankininkai Valenbergai, SEB banko ir 40% visų Švedijos aktyvų savininkai, nutarė padaryti Lietuvos prezidentu, kad galutinai sunaikinti mūsų valstybę.

Labai blogai, kad šiai paties stambiausio globalizmo atakai Lietuva nėra pasiruošusi, nesudėjo savisaugos saugiklių.

Mes esame turėję Lietuvoje net partiją, šiuo metu baigiančią suirti, kuri buvo įkurta aiškiai išprotėjusio degenerato suvirintojo iš Rusijos, kuris net gyrėsi, vardino skaičius, už kiek Lietuvoje galima sukurti ir atvesti į Seimą politinę partiją. Tai, berods, jam kainavo kelis milijonus litų.



Mes žinome, kiek kainavo iš Vengrijos kilusiam žydui Nikolia Sarkozi (Šarkezi) tapti prezidentu Prancūzijoje – 50 milijonų kruvinų Kadafio milijonų.

Ar problema bankams, nemokantiems Lietuvai mokesčių, koks milijonas eurų? Ar problema jiems už tą milijoną nupirkti Lietuvos prestitutes, reitingų agentūras ir į politikos viršūnę iškelti savo klerką, niekada nedalyvavusį politikoje, niekada nieko gero nenuveikusį Lietuvos labui, nieko neišmanantį apie realią ekonomiką, o temokantį dezinformuoti visuomenę ir ružavom spalvom piešti užsienio bankų – didžiausių Lietuvos ir jos žmonių plėšikų paveikslą?

Šitie Nausėdos liaupsinami jo darbdaviai bankai buvo 2008 metų finansų krizės Lietuvoje priežastimi, jie taps ir ateinančios finansų krizės benificiarais. Avių kirpimo laikas kartojasi periodiškai, Nausėda jau galanda žirkles, skirtas mūsų vilnos kirpimui.

Nausėdos nuopelnai Vilniui

O gal gi ponas Nausėda turi kokių nors mums nepagarsintų nuopelnų Lietuvai, ne tik transnacionaliniams pinigų maišams?

Aš, Vilniaus gyventojas, žinau vieną jo „nuopelną“ – tai stiklinė troba, apvožusi seno namelio griuvėsius, kurią Nausėda kiauliškai, perkamų teisėjų padedamas, susirentė vienoje iš gražiausių Vilniaus vietų; tokį išsigimusį juodą stiklo kubą Pavilnių regioniniame parke, Belmonte, greta nuostabios Vilnelės kranto Pūčkorių atodangos. Tuo jis mums visiems parodė, kad deda „skersą“ ant visuomenės intereso, kad mes visi esame šiukšlės prieš visagalį pinigą, kad viešą interesą galima ignoruoti į jį valytis kojas.


Pūčkorių atodanga – Pavilnių regioniniame parke valstybės saugomas gamtos paminklas. Tai, ko gero, aukščiausia ir įspūdingiausia Lietuvoje atodanga, kurią suformavo Vilnios upė. 2013 metais čia buvo įrengta Pūčkorių atodangos apžvalgos aikštelė. Aikštelėje pastatytame informaciniame stende atskirai išskirtas G. Nausėdos namas. Lentelėje apie Nausėdos barbarizmą rašoma: „Pastato projektui pritarta teismų sprendimu.“

Be to, 2017 metais paaiškėjo, kad Nausėda ne tik barbaras, nesiskaitantis su visuomenės interesu, bet ir žemgrobys, iš regioninio parko bandęs pavogti beveik keturis arus valdiškos žemės. Šį kartą jis nesikreipė į teismus ir tvorą nuo užgrobtos žemės nukėlė. Gal žinojo, kad jo šeimininkai rengia jam Lietuvos prezidento postą?


Kodėl aš taip manau? Tai rodo šio abejotinos moralės transnacionalinio banko klerko „kėlimas“ kandidatu į prezidentus, nors kol kas tik perkamose apklausose, bet tai mums signalas!

Dažnai Gitanas Nausėda įvardijamas, kaip „garsus ekonomistas“. Tik ką bendro turi darbas banke su ekonomika? Šiandieniniai bankai yra gryniausia antiekonomika. Šiandieniniai bankai – pinigų padirbinėtojai, kurie gamina pinigus iš oro, pasinaudodami nepilnu rezervavimu, ir apvaginėja visuomenę.

Nausėda – užsienio valstybės įtakos agentas

Mano nuomone, Lietuvos demokratijai iškilo rimta grėsmė - Lietuvos prezidento rinkimuose dalyvauja užsienio valstybės agentas, kuris atstovauja svetimos valstybės interesams. To negalima leisti!



2017 metais vykę JAV prezidento rinkimai parodė, kad užsienio valstybių įtakos agentai yra rimta grėsmė valstybių demokratijai. Vienu iš tokių užsienio valstybės užsienio agentų Lietuvoje yra ilgametis Švedijos SEB-banko darbuotojas Gitanas Nausėda. Nausėda SEB banke dirbo nuo 2008 metų iki šių metų rugsėjo pradžios, bet jau metus laiko jis faktiškai dalyvauja prezidento rinkimų kompanijoje, kuriai, sprendžiant iš intensyvumo, buvo išleisti milijonai eurų.

Nausėdą intensyviai reklamavo visos Lietuvos MIP, politikos apžvalgininkai, gyventojų nuomonės apklausų agentūros, nors dar nebuvo net jo viešo pareiškimo, kad jis tikrai dalyvaus 2019 metais vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

SEB-bankas plėšė Lietuvos valstybę prasidėjus 2008 metų finansų krizei, išvežė iš šalies didžiulius pelnus, tuo metu kai Lietuvos gyventojai buvo šio banko apiplėšti, drastiškai krito šalies BVP.

Bankų krizė – tai ne stichinė nelaimė, tai pinigų šeimininkų gerai kontroliuojamas „avių kirpimo“ procesas, kuomet apvaginėjami bankų klientai, valstybių ūkiai, smulkūs akcininkai ir naikinami smulkūs bankai. Tai bankinis Darvinizmas - kai stambūs finansiniai plėšrūnai suėda smulkesnius rinkos dalyvius. Tai akivaizdžiai pademonstravo ir istorija SEB-banko, kuriam ši krizė buvo tikras Kolondaikas, tikros aukso kasyklos. Kaltė už šį Lietuvos apiplėšimą tenka ir šio banko prezidento patarėjui G.Nausėdai. Jis apiplėšinėjo Lietuvą kartu su savo darbdaviais, todėl, kad buvo su jais susaistytas darbo sutartimi. Kas mums gali garantuoti, kad Nausėdos pasitraukimas iš gerai apmokamo SEB banko prezidento patarėjo posto nėra darbdavio ir darbuotojo susitarimo rezultatas? Susitarimo, kurio tikslas yra šio banko siekis galutinai užvaldyti Lietuvos valstybę, į jos prezidento postą pasodinant savo vasalą Nausėdą?

Aš kviečiu visus Lietuvos piliečius pasipriešinti mūsų valstybės okupacijai, kurią vykdo užsienio kapitalo bankas ir jo įtakos agentas Gitanas Nausėda.

„Švediškas“ SEB bankas mums ruošia prezidentą Gitaną Nausėdą. Tiksliau pasakius, jie mums ruošia gauleiterį, kuris valdys tarptautinio bankinio kapitalo okupuotą teritoriją, kuri 1991 metai dar turėjo iliuzorinių šansų tapti visaverte valstybe. Deklaruojama, kad SEB banką prižiūri Valenbergų šeima, karo metais bendradarbiavusi su hitlerininkais. Atsitiktinumas? – jokio. Hitlerio planai rytų teritorijose vykdomi šiandien pilnu tempu. Pagrindinis hitlerininkų plano punktas buvo išvalyti teritorijas nuo „antrarūšių“ gyventojų. Tai šiandien visoje postsovietinėje erdvėje įgyvendinta 100 procentų. Lietuvoje sunaikinta 1 milijonas gyventojų, Ukrainoje – 10 milijonų, o kai kurių ekspertų tvirtinimu – apie 20. Tas pats ir kitose europinėse postsovietinėse valstybėse. Pagrindiniai šio plano vykdytojai Rotšildų vadovaujami smulkesnio kalibro finansiniai plėšrūnai, tarp kurių SEB Valenbergai, stovintys vienu laipteliu žemiau, už savo suverenus, emituojančius dolerį ir Anglijos svarą, valdančius viso pasaulio centrinius bankus.

Gitanas Nausėda – absoliutus nulis politikoje ir ekonomikoje, nieko gero nenuveikęs Lietuvos žmonėms. Tai eilinis pilkas klerkas, pasižymėjęs tik Vilniaus regioninio parko kraštovaizdžio niokojimu ir žemės jame grobimu.

Nausėdos brukimo į prezidentus modelis yra aprobuotas kitose ES valstybėse. Ryškiausias pavyzdys – Edipo kompleksu sergantis homoseksualistas Emanuelis Makronas, ilgametis Rotšildų banko darbuotoja, šių pasaulio galiūnų padarytas Prancūzijos prezidentu. Po metų jis tapo pačiu nepopuliariausiu prezidentu šios valstybės istorijoje. Tai suprantama. Į šį balioną pripūstas karštas propagandos oras atvėso ir jis nusileido į pažemę. Taip ir turėjo būti. Nulis ir yra nulis, nepriklausomai nuo to, kokiu laipsniu mes jį pakeltume.

Visa pasaulio MIP priklauso finansiniam oligarchatui. Todėl ši mašina gali bet ką iškelti į padanges, arba apipilti purvu. JAV prezidentas Donaldas Trampas atvėrė pasauliui akis ir visą šitą melo mašiną pavadino „fake news“. Ačiū jam už tai!

Kuo pavojingas Švedijos kapitalas

Fake news“ iš pilko banko klerko Nausėdos kasdien kuria mitą apie būsimą prezidentą. Naudojami įmantriausi visuomenės kvailinimo metodai, pasitelktos feikines gyventojų apklausų agentūros, filmuojamos feikinės gyventojų nuomonės apklausos iš Lietuvos miestų gatvių, naudojamos nupirktos „kalbančios galvos“. Visi kiti galimi kandidatai MIP yra sistemingai tepami įvairaus praskiedimo informaciniu purvu.

Švedija 2015 metais į šalį įleido 170 000 „pabėgėlių“ - daugiausiai Europoje skaičiuojant gyventojų skaičiui. Švedija tapo išprievartavimų lydere Europoje, pasižymėjo automobilių deginimais, žmogžudystėmis, teroro aktais ir 61 „no-go“ zonomis.

Nausėda – didžiausia grėsmė Lietuvos valstybei, nes jis yra transnacionalinio kapitalo statytinis, o šio kapitalo tikslas – sunaikinti Lietuvą, lietuvių tautą, sunaikinti tradicinę šeimą. Turime suvokti šio pavojaus mastą.

Mano ankstesni straipsniai šia tema:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą