2016-09-16

Saksonijos miestas Bautzen: nelegalūs migrantai puldinėja vokiečius, vokiečiai pasipriešino



Beutzeno miesto turgaus aikštė tapo vokiečių ir padugnių iš Artimųjų Rytų ir Afrikos, kurias suvežė į šalį nusikalstamas Merkel liberalfašistinis režimas, susidūrimo vieta. 

Būriai dykinėjančių nelegalų - „socialinių parazitų“, klaidinančiai vadinamų „pabėgėliais“, jau gerą pusmetį renkasi miesto Beutzen turgaus aikštėje, kur, pasak šio miesto mero Alexander Ahrens, yra geriausias Wi-Fi ryšys. Jie čia prekiauja narkotikais, kimba prie miesto gyventojų, juos užgaulioja.

Dėl šių dykinėjančių padugnių kenčia aplink esančių restoranų ir viešbučių verslas, o neapsikentęs miesto vokiečių jaunimas vakar pagaliau davė atkirtį šiems banditams - „pabėgėliams“, kurie į praeivius mėtė butelius, juos puldinėjo.

Vokiečių portalas Pi-news nuodugniai nušviečia įvykius Bautzen mieste, piešia juos tikroviškai, ne taip, kaip JAV globalistų valdoma ir kontroliuojama centrinė Vokietijos spauda.


Portale rašoma, kad šiame mieste jau kelios savaitė tvyro „sprogstama situacija“. Vėl ir vėl policijai tenka malšinti „pabėgėlius“. Vakar 20 nelegalų - “pabėgėlių“, ginkluoti buteliais, lazdomis, akmenimis ir peiliais užpuolė vietos vokiečių jaunimą. Kilusias riaušes malšino policija.

Viskas prasidėjo dar praėjusį sekmadienį, rašoma Pi-news, kai vietos gyventojai surengė šioje aikštėje protesto mitingą prieš „prieglobsčio beprotybę“. Valdžios apmokami „kairieji“ provokatoriai, su kaukėmis ant veidų, kaip visada, bandė sutrukdyti mitingą, ko pasekoje kilo neramumai.

Vietos gyventojai Bautzen mieste buvo „pabėgėlių“ sistemingai apmėtomi buteliais, puldinėjami, 47 metų vyrą pabėgėlis užpuolė su peiliu.

Trečiadienį situacija mieste dar labiau įkaito. 22 valandą keli miesto gyventojai pranešė apie neramumus turgaus aikštėje. Didžioji vokiečių spauda stengiasi natūralų gyventojų pasipriešinimą
banditams-atėjūnams, jų šalies okupantams, pavaizduoti, kaip kažkokių vietinių „nacistų“ išpuolius.


Portalo Pi-news skaiytojai komentaruose rašo, kad tai beprotiškos Merkel pabėgėlių politikos „pabaigos pradžia“, kad analogiška situacija bręsta ir kituose Vokietijos miestuose, nes santūrūs vokiečiai nebepajėgia taikytis su atėjūnų smurtu.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą