2016-09-14

Sesučių (broliukų?) Viljams vaistinėlė



Panaršykime po „švarių“ nuo dopingo amerikiečių sesučių (broliukų?) Viljams vaistinėlę, po tuos preparatus, kuriuos joms į kūną farširuoja „švarūs“ JAV gydytojai. Hakeriai suteikė galimybę mums tai padaryti.


Prednizon, prednizolon, metilprednizolon ir triamcinolon – gliukokortikosteroidai. Veikia į sportininko hormoninę sistemą. Tai galinga priemonė pakelti žmogaus darbingumą.

Sporto medikai tvirtina, kad vien pasižiūrėjus į sportininkių Viljams išvaizdą galima padaryti išvadą, kad jos naudoja draudžiamus preparatus. Jų raumenys neproporcingai pripumpuoti.

Oksikodon ir hidromorfon— opioidai, narkotikai. Jie stimuliuojančiai veikia organizmą. Jeigu juos naudoti reguliariai nedidelėmis koncentracijomis, tai yra sportininko funkcionalumo padidėjimo tikimybė.

Formoterol — šį preparatą naudoja bronchinės astmos ir kitų kvėpavimo takų ligų gydymui. Jo poveikyje geriau įsisavinama deguonis, reiškia ir padidėja sportininko ištvermė.

Metilfenidat — psichikos stimuliatorius. Jis padeda įveikti nuovargį, leidžia tęsti aktyvias treniruotes. Sporto specialistai tvirtina, kad šie veiksmingi preparatai skirti darbingumui padidinti.

Šis seserų Viljams naudojamų vaistinių preparatų kompleksas senai naudojamas sportininkų. Be to šio koplekso vartojimas suteikia galimybę naudoti ir kitus draudžiamus preparatus, kuriuos bus sunku identifikuoti.

Ne hakeriai kalti, kad amerikiečiai apsdirbo iki juosmens ir dar labiau su savo „švariu“ sportu, su savo juodomis tenisininkėmis-kiborgais ir kitais atletais.

Amerikiečiai įpratę meluoti. Pamenate megintuvėlį, kurį amerikiečiai rodė visam pasauliui, neva su baterijomis, o po to, po šio melo, sugriovė Iraką. Dabar jie visam pasauliui meluoja dėl dopingo ir griauna Olimpinį sportą.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą