2021-07-30

Prancūzija: afganistanietis peiliu subadė prancūzą, gynusį moterį nuo seksualinės prievartos

 


Portale „Breitbart“ rašoma, kad Renne miete (Prancūzija) buvo suimti du migrantai iš Afganistano, kurie, kaip įtariama, netoli metro stoties peiliu subadė vyrą ir seksualiai užpuolė jo draugę. Išpuolis įvyko naktį iš liepos 10 d. į liepos 11 d. 

Du 19 ir 25 metų afganistaniečiai migrantai peiliu subadė 40-metį vyrą netoli Šarlio de Golio metro stoties. Nukentėjusysis teigė, kad prieš peilio dūrį jis gynė savo buvusią merginą nuo seksualinės prievartos po to, kai migrantai palietė jos sėdmenis.




"Jiems bėgant 40-metis suprato, kad netenka kraujo ir turi žaizdą nugaros apačioje. Gelbėjimo tarnybos juo pasirūpino, ir kraujavimas buvo sustabdytas", - sakė tyrimui artimas šaltinis, praneša "Ouest France". Sužalojimai nekėlė pavojaus gyvybei, tačiau prokuroras Philippe'as Astruc'as sakė, kad peilio dūrio metu buvo sužeistas vyro inkstas. Liepos 20 d. policija sulaikė du Afganistano piliečius, skyrė jiems kardomąjį įkalinimą ir pateikė kaltinimus dėl smurto veiksmų su ginklu ir seksualinės prievartos. Jų teismas numatytas rugsėjo 20 d.

Ši byla iškelta praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai alžyrietis ir siras buvo nuteisti už tai, kad Tūro mieste peiliu subadė paauglį po to, kai šis atsisakė duoti jiems cigaretę. Abu 20 ir 26 metų migrantai buvo nuteisti ketverių ir penkerių metų laisvės atėmimo bausmėmis, o 20-mečiui sirui taip pat buvo uždrausta dešimčiai metų atvykti į Prancūzijos teritoriją.

Iki šiol 2021 m. įvairiose Europos šalyse buvo įvykdyta nemažai išpuolių peiliu, kuriuose dalyvavo migrantai, įskaitant praėjusį mėnesį Vokietijoje, Viurcburge, įvykdytą masinį išpuolį peiliu, per kurį žuvo trys moterys. Vėliau paaiškėjo, kad 24 metų įtariamasis iš Somalio į Vokietiją atvyko prieš pat 2015 m. migrantų krizės įkarštį.

https://www.breitbart.com/europe/2021/07/29/afghans-arrested-for-stabbing-man-defending-woman-from-sex-assault/






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą