2021-07-11

Šakalienė pas nelegalus, kaip Lietuvą ištiksiančios nelaimės ženklas

R. Navickas. Pirmoji Barnevernet modelio auka Lietuvoje! Ar Šakalienė su  Majausku prisiims atsakomybę? | Alkas.lt

Ligonių maistui dienai – 5 eurai, šauktinių – 7 eurai, o valstybinės sienos pažeidėjams – 15 eurai, bet ir to per mažai, pasirodo. Jiems trūksta vaisių, jie ne viską valgo...

Tokį štai juodąjį jumorą Lietuva išgirdo praėjusį penktadienį iš visų televizijų. Dar Lietuva pamatė ir išgirdo nelamę valstybei lemiančią moterį – nusipelniusią vaikų atiminėtoją Šakalienę.

Buvo pasakyta, kad šitie sienos pažeidėjai, kuriuos Lietuvos valdžia taip myli, yra „prižiūrimi NVO“.

Toliau pasakų apie sienos stiprinimą, tvoras, ištratinamus milijonus, ir kitokias kvailystes, galima buvo net nesiklausyti, nes, pasirodo, ES išorės siena funkcionuoja, kaip plėšikų ola iš "1001 nakties" arabų pasakų: „Sezamai, atsidaryk“ ir ji atsidaro. Per tūkstantį metų, žinia, slaptažodis pasikeitė. Dabar jis - „prašau prieglobsčio!“



Jei stebuklingą žodį žinančių per mažai ateina per Turkiją ir Ispanijos Saueto anklavą, tuomet jų NVO šakalienėms atplukdo jūriniai Sorošo šakaliai (ar šikaliai?). Vakar, štai į Italiją jie vienu kartu atgabeno beveik 600 nelegalų. Įdomiausia, kad juos į Siciliją atvežęs laivas „Ocean Viking“ priklauso Prancūzijos sorošinei NVO „Sos Mediterranée“, bet plaukia ne į šios šalies uostus, bet į Italiją.

Europos sorososams pasisekė, jie surado sau pagalbininkus. Tai gerai dirbantis Gabrieliaus Landsbergio ir Aleksandro Lukašenkos duetas. Įdomu, kiek jiems abiem Sorošas moka už afrikiečių ir azijatų nelegalų gabenimą? Geresnio maršruto tiems svieto perėjūnams „sezamams“ nesugalvosi. Jūroje kai kas paskęsta, o čia saugu. Šakalienės, net neabejoju, atėjūnus informuos, kaip geriau per tas tvoreles perlipti. Kai pamatėme pasienyje besisukinėjančią nelaimes Lietuvai lemiančią Šakalienę, tapo aišku, kad Sezamo ola nei vieno iš tų atėjūnų neatiduos, išprašyti iš Lietuvos jų nepavyks, nesvarbu jų praeitis, jų tikslai. Telefonuose viskas parašyta, bet sorošinių svetelių telefonai yra tabu, tai "žmogaus teisės". Ot, mums tokias "žmogaus teises!". Bet ne, mums taikoma "pozityvi diskriminacija", kaip man prieš kelis metus Socialinių reikalų ministro pavaduotoja parašė.

http://lebionka.blogspot.com/2017/12/lietuvius-pabegeliu-atzvilgiu.html


Tą nelemtą penktadienį iš Briuselio mus pasiekė žinia:

"EK nefinansuoja tvorų. Mūsų finansavimas skiriamas integruotiems sienų valdymo sprendimams, kuriais užtikrinama, kad neteisėtas sienos kirtimas neliktų nepastebėtas, ir kurie yra susiję su veiksmingu ir greitu migracijos valdymu bei prieglobsčio sistema"

Nėra čia ko stebėtis, ES Vengrijai nekompensavo 65 milijonų eurų, kuriuos ši valstybė išleido tvorai, apsaugojusiai ES išorės sieną ir Šengeno erdvę. Kuo mes geresni? Tikrai ne geresni, bet tik kvailesni ir pigiai sorošams parsiduodantys. Vengrai, priminsiu, iš pasienio išvijo lauk visas nelegalų deportacijai trukdančias NVO su jų šakalienėmis. Jie net Sorošo universitetą, kurį baigė Seimo p-tas, išmetė lauk, tada pedofilus užkardė, žalingą vaikams LGBT propagandą.

Briuselis stengiasi privežti į ES kuo daugiau juodaodžių reproduktorių. Apie tai esu prieš kelias dienas rašęs straipsnyje „„Kodėl jais taip rūpinamasi?“ Tai genetinė medžiaga naujo lietuvio gamybai! (1 ir 2 dalys), todėl Lietuvos gelbėjimas yra Lietuvos reikalas ir iš niekus pagalbos mes nesulausime, o su vidaus priešais mes privalome susidoroti, jei norime Lietuvą išsaugoti.

https://lebionka.blogspot.com/2021/07/kodel-jais-taip-rupinamasi-tai-genetine.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/07/kodel-jais-taip-rupinamasi-tai-genetine_9.html

Dr. Algimanto Lebionkos straipsniai Telegram: https://t.me/lebionka

R.Navicko ir KAM nuotraukos. 

 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą