2021-07-29

Nieko neverti ES komisarės pagyrimai ir pažadai

 


Vakar LRT ėmė interviu iš Eurokomisarės Ylvos Johnsson, atsakingos už ES vidaus politiką. Komisarė pasmerkė Vengriją, kuri vienintelė ES saugo bendrijos išorės sieną, ir pagirė Lietuvą, kuri sienos nesaugo. "Lietuva tikrai puikiai ir ramiai tvarkosi šioje situacijoje", - pasakė Johnnson. 




Seimo narys Petras Gražulis vakar parodė Youtube mums, kaip atrodo Lenkijos ir Lietuvos valstybės sienos. Lietuva realiai neturi jokios sienos!




Prie komisarės ES sienos saugotojų - favoritų buvo priskirtos Italija ir Graikija, kurių valdžios nuolankiai klauso Briuselio globalistų-rasių maišytojų ir "kiekybės žmonių" gamintojų, pagal ES "Tėvą" Kudenhove-Kalergi, todėl gyvena su atviromis sienomis.


Kaip ir reikėjo tikėtis, Briuselio ponia nuramino mus, kad realiems migracijos barjerams kurti EK pinigų neskirs. Talkins tik imituojant ES sienų apsaugą, prižiūrint, kad kuo daugau prie sienos pasirodžiusių atėjūnų (reproduktorių) iš Afrikos ir Azijos būtų absorbuota į Lietuvą ir čia liktų amžiams, kaip vėžinės metastazės, ardančios tautinės valstybės kūną.



Kaip "Blogoji" Vengrija ginasi nuo imigrantų




Vengrija visomis išgalėmis ginasi nuo atėjūnų iš svetimų jai kultūrų. Ši šalis be ES paramos pastatė sieną savo pietiniame pasienyje, kuri kainavo 100 milijonų eurų ir atsisakė į šalį įsileisti imigrantus. Norinčius prašyti prieglobsčio ši šalis patalpino pasienyje įrengtose teritorijose - „tranzitinėse zonose“, kur prieglobsčio prašytojai laukė valdžios sprendimo. Pareiškimai buvo priimami tik „tranzitinėse zonose“. Vengrijos valstybės veiksmai užtikrino vengrų tautos saugų gyvenimą ir užtvėrė Balkanų migracijos maršrutą.

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/trys-vengrijos-svyturio-spinduliai-es.html



Vengrijoje nebuvo teroro aktų ir kitų migrantų vykdomų nusikaltimų, kaip kitose ES valstybėse. Tai neatitinka Briuselio tautų ir valstybių naikinimo planų. O jie grandioziniai. Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pasakė: „pagal Europos Komisijos migracijos veiksmų planą turėtų būti tęsiamas migrantų importas, komisaras kalbėjo apie 34 milijonus migrantų, jiems bus suteiktas būstas, pagalba, balsavimo teisės“.

Portalas Unser mitteleuropa informavo apie ES teismo nutarimą, kad tarptautinę pabėgėlių apsaugą Vengrija pažeidė dėl „tranzitinių zonų“, nors jos šiuo metu Vengrijoje ir neveikia.

Vengrija ir anksčiau tvirtino, kad migracijos krizės metu negalima aklai vadovautis ES direktyvų taisyklėmis, o reikia palaikyti viešąją tvarką ir vidaus saugumą. Šio argumento ES teismas, kurio dauguma teisėjų yra Sorošo parinkti, neišgirdo, nors 72 ES sutarties punktas leidžia nacionalinėms valstybėms vykdyti suverenius teisinius įgaliojimus savo teritorijoje ir užtikrinti viešąją tvarką ir vidaus saugumą.

Vengrijos justicijos ministrės Judit Varga žodžiais, Vengrija ir toliau gins savo sienas ir Europos Šengeno erdvę.

Šiandien Vengrija tapo švyturiu Europos tautoms, nurodančiu kelią į laisvę.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą