2021-09-22

Austrų „Wochenblick“: mRNR skiepai silpnina imuninę sistemą

 


„Šokas: patologas nustatė, kad tarp paskiepytų žmonių 20 kartų padaugėjo vėžio atvejų“, - rašoma austrų portale „Wochenblick“.

Dr. Ryanas Cole'as yra patologas, diagnostinės laboratorijos Aidaho valstijoje (JAV) savininkas ir valdytojas. Jis pastebėjo, kad paskiepytiems pacientams labai padažnėjo įvairių autoimuninių ligų ir vėžio atvejų. Gimdos vėžio atveju jis nustatė neįsivaizduojamai didelį padidėjimą -20 kartų.

Labai padaugėjo vėžio ir autoimuninių ligų atvejų tarp paskiepytų nuo C-19.

Atvirkštinė reakcija į ŽIV.

Vakcinacija sumažina T kilerinių ląstelių skaičių.

mRNR vakcinos sudėtyje esantis polietilenglikolis galis sukelti alerginį šoką ir menstruacijų sutrikimus.

Daug melanomų pas jaunus pacientus.

Auga labai greitai!

Taip pat padidėjęs herpeso, juostinės pūslelinės ar papilomaviruso atvejų skaičius,




Atvirkštinė reakcija į ŽIV?

"Aš visai neperdedu, nes kai kasmet stebiu savo duomenis, galvoju: "Dieve mano, niekada nesu matęs tiek daug endometriumo vėžio atvejų", - tęsė jis. Aiškindamas savo išvadas, Cole'as paaiškino, kad vakcinos sukelia rimtų autoimuninių problemų, kurias jis pavadino "atvirkštine ŽIV reakcija". Jis paaiškino, kad imuninei sistemai tinkamai veikti reikalingos dviejų tipų ląstelės: pagalbinės T ląstelės ir T ląstelės žudikės.


Poveikis panašus į ŽIV

Pasak Cole'o, ŽIV sergančių pacientų T ląstelių pagalbininkių slopinimas yra didžiulis, todėl labai sutrinka imuninės sistemos funkcijos ir pacientas tampa pažeidžiamas įvairių ligų. Panašiai Cole'as aprašo, kad po vakcinacijos sumažėja T ląstelių žudikių. Šios T ląstelės žudikės saugo nuo virusų ir kitus patogenų. Panašiai kaip ŽIV sukelia imuninės sistemos disfunkciją slopindamas pagalbines ląsteles, tas pats atsitinka, kai slopinamos ląstelės žudikės. Pasak daktaro Cole'o, panašu, kad taip yra ir tarp C-19 skiepų atveju.


Daug gimdos kaklelio vėžio ir melanomos atvejų

Patologas teigia, kad dėl vakcinos sukelto T ląstelių žudikių slopinimo jis pastebėjo ne tik gimdos kaklelio vėžio, bet ir melanomos (odos ar gleivinių navikų), herpeso, juostinės pūslelinės, mononukleozės (mononukleozės) ir ŽPV (žmogaus papilomos viruso) "pagausėjimą".

Tai ne pirmas kartas, kai COVID-19 vakcinos siejamos su rimtomis moterų sveikatos problemomis. "Wochenblick" ne kartą rašė apie menstruacijų sutrikimus ir persileidimus tarp skiepytų moterų (čia, čia ir čia), taip pat pranešė apie daktaro Wolfgango Wodargo išverstą tyrimą, kuris parodė galimas to priežastis. Kaip pranešė Wochenblick, tai galėjo lemti "Moderna" ir "BioNTech/Pfizer" mRNA vakcinose esantis polietilenglikolis.


Jaunų pacientų melanomos auga labai greitai

Dr. Cole'as savo vaizdo įraše pažymi, kad melanomos ne tik dažniau, bet ir greičiau išsivysto ir yra sunkesnės jaunesniems žmonėms nei kada nors anksčiau. "Jaunesniems pacientams pastebiu invazinių melanomų; paprastai jas aptinkame anksti ir tai būna plonos melanomos, tačiau per pastarąjį mėnesį ar du pastebiu storų melanomų, kurių padaugėjo", - patikslino jis.


"YouTube" cenzūruojami vaizdo įrašai

Dr. Cole'as atsidūrė dėmesio centre 2021 m. sausį, kai Aidaho vyriausybė pradėjo iniciatyvą "Capitol Clarity", kurios tikslas - informuoti Aidaho piliečius apie faktus, susijusius su COVID-19. Nuo to laiko "Capitol Clarity" ne kartą kvietė daktarą Ryaną Cole'ą šviesti visuomenę apie vakcinų saugumą ir apskritai apie COVID-19 priemones. Dr. Cole'o vaizdo įrašai iš šių renginių, kurie iš pradžių buvo paskelbti "YouTube", vėliau buvo ištrinti iš "Google" vaizdo įrašų platformos. Dabar standartinė "YouTube" medicininių faktų cenzūra...

Dr. Cole'as vaizdo įrašus pateikia portalas „Wochenblick“.

Šaltinis:https://www.wochenblick.at/schock-pathologe-stellt-20-fachen-anstieg-von-krebs-bei-geimpften-fest/


Priedas. Ukrainos mokslininkė Dr.N.Žalobak pateikia duomenis, kad pakartotiniai skiepai pas laboratorinius gyvūnus išsekina imuninę sistemą, sąlygoja jų žūtį.



https://www.youtube.com/watch?v=eNKTnkFwAGw








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą