2021-09-16

Skiepyta Putino komanda serga, o mano draugas galimai po skiepo numirė

 

Šiandien Rusijos TASS pranešė, kad iš skiepytos Rusijos prezidento aplinkos susirgo kelios dešimtys žmonių. 

Putinas pranešė, kad kovidu susirgo kelios dešimtys žmonių. Jis izoliuosis kelias dienas.

Rusijos prezidentas pareiškė, kad jo aplinkoje susirgo „ne vienas, ne du“, o kelios dešimtys žmonių.

Jis pasakė: „Jūs žinote, kad, tenka apgailestauti, aš buvau priverstas paskutiniu momentu atšaukti savo vizitą į Dušanbe. Man labai gaila, bet tai surišta su tuo, kad mano artimiausioje aplinkoje, kaip jūs žinote, išaiškinti susirgimai koronavirusu“, - pasakė Rusijos lyderis ketvirtadienį, kalbėdamas per video ryšį susitikime Organizacijos kolektyvinio saugumo sutarties susitikime.



Tai dar vienas iš gausybės įrodymų – skiepai neapsaugo nuo C-19.


Rugsėjo 10 d. palaidojau savo Draugą dr.Henriką Ostrauską. Jam buvo 69 metai. Jis nelauktai mirė nuo širdies infarkto. Anksčiau širdimi nesiskundė. Šiandien aš jo našlės Nijolės paklausiau, kada ir kuo buvo skiepytas Henrikas. Atsakymas buvo, kad skiepytas Pfizer vakcina, nuo antrojo skiepo praėjo apie 3 mėnesius.

Aš nieko neteigsiu, bet pacituosiu JAV prezidento Donaldo Trampo daktarą iš Niujorko Vladimirą Zelenko, jį išgydžiusį nuo C-19. Štai ką jis pasakė Aukščiausiam Izraelio Rabinų Teismui:


Dabar pakalbėkime apie saugumą. Galima išskirti tris lygius: ūminį, poūmį ir ilgalaikį. "Ūminis" - nuo injekcijos atlikimo iki trijų mėnesių. Didžiausias pavojus yra kraujo krešuliai. Kaip man sakė daktaras Yudnas iš Salko instituto... (Svarbu pasakyti, kad galiu pateikti įrodymų ir patvirtinimų viskam, ką sakau). Taigi, Salko instituto duomenimis, kai žmogui sušvirkščiama vadinamoji "vakcina", jo organizmas tampa fabriku, gaminančiu trilijonus koronaviruso "spyglių", kurie migruoja ir pažeidžia kraujo ląsteles. Dėl to susidaro kraujo krešulių. Jei tai atsitinka širdyje, ištinka širdies priepuolis. Jei jis yra smegenyse, ištinka insultas. Ir matome, kad pagrindinė trumpalaikė mirties priežastis yra kraujo krešuliai. Paprastai tai įvyksta per pirmąsias tris-keturias dienas. 40 % mirties atvejų įvyksta per pirmąsias tris dienas po injekcijos.“

Aukščiausias Izraelio Rabinų teismas išklausė grupės specialistų parodymus, tarp kurių buvo vienas žymiausių pasaulio vakcinų specialistų Mike Yadon, ir nutarė:

Išklausęs kviestų ekspertų grupę, atsižvelgdamas į beprecedentį spaudimą žmonėms visame pasaulyje su tikslu priversti juos vakcinuotis, ir atsižvelgdamas į kompleksą pavojų išplaukiančių iš naudojimo moksliškai reikiamu būdu nepatikrintų preparatų, rabinų teismas nutarė:

1. Nurodytų preparatų naudojimas kategoriškai neleistinas bet kokiu pavidalu ir neleistinas vertimas juos naudoti, ir tuo labiau neleistinas jų naudojimas vakcinuoti vaikus. Žala nuo tokios vakcinacijos gali žymiai viršyti žalą nuo pačios ligos ir kategoriškai neleistina daryti eksperimentus su žmonėmis.

2. Teismas kreipiasi į pasaulio visuomenę ir kviečia viso pasaulio žmones nebūti abejingais šiems įvykiams, nestovėti ant žmonių kraujo ir padaryti viską, kad neleisti tokio beteisiškumo.

Bendrininkavimas ar abejingumas negali būti atleisti nei Dievo, nei žmonių.

Teismas kviečia viso pasaulio žmones dėti visas jėgas ir priemones, ir esant būtinybei viską paaukoti, kad užkirsti kelią tam, kas neleistina bet kokia forma.

Rabinų teismo nutarimą pasirašė rabinai: Cvi Grienhauz, Moisha Mardenheim, Jom Michaeli, Teismo sekretorius Jacob Josiph.







 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą