2021-09-07

Afganų vežimą į ES organizuoja Sorošas, o sieną už 152 milijonus Lietuvoje stato Sorošo fondo pirmininkas G.Almantas

 


Keistas sutapimas, bet sienos už 152 milijonus eurų statybą Lietuvoje vykdo „EPSO-G“ grupė, kuriai vadovauja Atviros Lietuvos fondo (Sorošo fondo) valdybos pirmininkas Gediminas Almantas. Jis, beje, yra ir nereisėtais migrantais besirūpinančio „Raudonojo kryžiaus“ pirmininkas, Sorošinės LRT pirkimų ir investicijų politikos komiteto narys, VĮ „Oro navigacija“ nepriklausomas valdybos narys, audito komiteto pirmininkas. Taigi, visas neteisėtų migrantų transporto organizavimas į Lietuvą bus vienose sorošininko Gedimino Almanto rankose! Žiūr. video (10:40).


https://www.youtube.com/watch?v=bG8LKcJYTnQ



Žemiau pateikiami keli nauji pavyzdžiai, kad Sorošo organizacijos yra pagrindiniai afganų vežimo į ES lobistai.

Europos migrantų ir pabėgėlių koalicija (Soroso organizacija, red.) pirmadienį Briuselio naujienų portale "Eurobserver" paskelbtame atvirame laiške kreipėsi į ES pirmininkaujančią Slovėniją, prašydama imtis skubių ir koordinuotų veiksmų Afganistano pabėgėliams paremti.

Slovėnijos vidaus reikalų ministrui Alesui Hojsui adresuoto laiško autorius Syedas Hasnainas pabrėžė, kad Talibanui užėmus valdžią Afganistane tarptautinė bendruomenė daugiausia dėmesio skyrė tik pabėgėlių evakuacijai iš Kabulo oro uosto, todėl milijonai afganų, kuriems reikia apsaugos, liko šalyje.

Hasnainas pabrėžė, kad daugelis Europos šalių nenori atverti durų afganų pabėgėliams, o daugelis jų tai prilygina Sirijos pabėgėlių krizei, kuri politiškai suskaldė Europą. Jis pridūrė:
Todėl, siekiant išvengti 2015 m. pasikartojimo, labai svarbu, kad ES laikytųsi suderinto požiūrio į kitą migracijos bangą. Jo nuomone, ES valstybės narės turi įsipareigoti priimti pabėgėlius iš Afganistano ir užtikrinti, kad visi nelegaliai atvykę afganistaniečiai galėtų prašyti prieglobsčio.

Lenkijoje Soroso  finansuojamas fondas "Išganymas" (Fundacja Ocalenie), kuris remia Baltarusijos diktatoriaus Aleksandro Lukašenkos agresyvią politiką Lenkijos pasienyje, prisijungė prie Europos tinklo, pasisakančio už migrantus ir prieš sienas, kuris ragina panaikinti Europos sienų apsaugos agentūrą "Frontex". Soroso fondas, prisijungęs prie radikalių kairiųjų organizacijų tinklo, pavadinto "Panaikinti Frontex", dabar kaltina Lenkijos vyriausybę nežmonišku elgesiu su migrantais, esančiais Baltarusijos pusėje prie Lenkijos ir Baltarusijos sienos.

RMX.news rašo, kad milijardierius savo pyktį yra nukreipęs į konservatyvias vyriausybes, pavyzdžiui, Vengrijos ministro pirmininko Viktoro Orbano vyriausybę, kuri aktyviai siekė saugių Europos sienų ir migrantų iš ES nepriklausančių šalių skaičiaus mažinimo.

Praėjusį penktadienį Graikijos vyriausybė priėmė naują migracijos įstatymą. Naujosiomis taisyklėmis siekiama palengvinti migrantų, kurie yra nusikaltėliai, deportavimą. Be to, bus apribota NVO veikla: joms nebebus leidžiama savarankiškai vykdyti "gelbėjimo darbų jūroje". Kairiosios pakraipos grupės yra įsiutusios.



Graikija, kaip ir Italija bei Malta, yra viena iš populiariausių prieglobsčio turizmo vietų visame pasaulyje. Daugybė Graikijos salų, kurias sunku kontroliuoti, yra vartai kontrabandininkams, prekiautojams žmonėmis ir save vadinantiems "gelbėtojais jūroje", kurie beveik netrukdomi gali užsiimti prekyba žmonėmis. Tačiau dabar Graikijos vyriausybė nori tam padaryti galą.

Penktadienį ji priėmė naują migracijos įstatymą, kuriame numatytos kelios rimtos naujos taisyklės. Pavyzdžiui, bus daug lengviau deportuoti nusikaltusius migrantus. Nuo šiol Sorošo remiamų NVO veikla Graikijoje bus apsunkinta.

Visas Sorošo organizacijas būtina išvyti iš Lietuvos, kitaip Lietuvą sorošininkai pavers didele migrantų stovykla.

Tobias Langdon straipsnyje „Importing Afghanistan: A Very Stupid Idea with VeryPowerful Enablers“ rašo: „Kaip nurodė Kevinas Makdonaldas, Afganistano katastrofa buvo visiškai žydų projektas. Jį prižiūrėjo ir melavo įtakingi žydų politikai ir žurnalistai. Neatsitiktinai Rubin ir daugelis tų pačių žydų šiuo metu "džiaugiasi artėjančiu baltųjų mažumos statusu" Amerikoje“.

„Nors per pastaruosius du dešimtmečius Afganistane buvo išleistos milžiniškos sumos ir jos davė katastrofiškų rezultatų, daug mažesnės sumos, išleistos afganistaniečių "evakuacijai" į Vakarus, tikrai duos rezultatų. Afganistaniečiai nužudys, išprievartaus, suluošins ir apiplėš daugiau baltųjų. O afganistaniečiai prisijungs prie vis didėjančios prieš baltuosius nukreiptos armijos, kovojančios su "baltųjų rasizmu", "baltųjų pranašumu" ir "baltųjų privilegijomis". Kas gali nepatikti tiems, kurie nekenčia baltųjų ir Vakarų civilizacijos?“

 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą