2021-09-17

Landsbergismus esse delendam (Lansbergizmas turi būti sugriautas, mano rugsėjo 18 dienos kalbos projektas)

Carthaginem esse delendam – Kartagina turi būti sugriauta, Romos Senate kartodavo Kotonas, o mes privalome kartoti: Landsbergismus esse delendam - Landsbergizmas turi būti sugriautas.

Tik sugriovę lansbergizmą - šitą nusikalstamą servistinę vagių ideologiją, ją išarę arklais, kaip Scipionas sugriautą Kartaginą, mes galėsime statyti Lietuvių valstybės ir Tautos ateities pastatą.

Ant supuvusio lansbergizmo pamato nieko pastatyti mums nepavyks. Tuo įsitikinome per tris atkurtos Lietuvos nepriklausomybės dešimtmečius, per pirmą PIŠ-istų valdymo pusmetį.

PIŠ-istai, šios lansbergizmo išperos, Lietuvą suvarė į konclagerį, sutrypė į purvą Lietuvos Konstituciją, pavertė mus galvijų banda, o šeimą verčia galvijų ūkių.



Vyšnia ant torto – lytinio iškrypėlio Raskevičiaus pagyros, kad jis išprievartavo Kauną, „atėmė iš jo nekaltybę.“

Štai tokie degeneratai dabar sėdi Seime, mosuoja mums savo bukolaurų Sorošo išduotais diplomais, tyčiojasi iš Tautos, ją naikina, patys įsileidę per 4000 dokumentų neturinčių potencialių teroristų ir prievartautojų. Doras žmogus neslepia dokumentų, o protingas – neįsileidžia nusikaltėlių, mums priešiškos religijos ir kultūros žmonių į savo namus.

Aš palaikau Šeimų sąjūdį, labai gerbiu Astrą Astrauskaitę, į Sveikatos Teisės institutą susibūrusius profesionalus, visus sakančius tiesą, kovojančius už demokratiją, Konstitucines žmogaus teises, už šeimą, Lietuvą,

Šioje istorinėje Lietuvos vietoje, mačiusioje rabiną išminčių Vilniaus Gaoną, dabar, kada Lietuva grįžo į Senojo Testamento laikus ir Globalizmo dievui ėmė aukoti mūsų vaikus, juos žudyti eksperimentinėmis vakcinomis, aš noriu perskaityti nesenai įvykusio Izraelio vyriausiojo Rabinų teismo nutarimą.

Nutarime sakoma:

Išklausęs kviestų ekspertų grupę, atsižvelgdamas į beprecedentį spaudimą žmonėms visame pasaulyje su tikslu priversti juos vakcinuotis, ir atsižvelgdamas į kompleksą pavojų išplaukiančių iš naudojimo moksliškai reikiamu būdu nepatikrintų preparatų, rabinų teismas nutarė:

1. Nurodytų preparatų naudojimas kategoriškai neleistinas bet kokiu pavidalu ir neleistinas vertimas juos naudoti, ir tuo labiau neleistinas jų naudojimas vakcinuoti vaikus. Žala nuo tokios vakcinacijos gali žymiai viršyti žalą nuo pačios ligos ir kategoriškai neleistina daryti eksperimentus su žmonėmis.

2. Teismas kreipiasi į pasaulio visuomenę ir kviečia viso pasaulio žmones nebūti abejingais šiems įvykiams, nestovėti ant žmonių kraujo ir padaryti viską, kad neleisti tokio beteisiškumo.

Bendrininkavimas ar abejingumas negali būti atleisti nei Dievo, nei žmonių.

Teismas kviečia viso pasaulio žmones dėti visas jėgas ir priemones, ir esant būtinybei viską paaukoti, kad užkirsti kelią tam, kas neleistina bet kokia forma.

Rabinų teismo nutarimą pasirašė rabinai: Cvi Grienhauz, Moisha Mardenheim, Jom Michaeli, Teismo sekretorius Jacob Josiph.

Tarp Rabinų teismui liudijusių ekspertų buvo Vladimiras Zelenko, Niujorko gydytojas hidroksichlorochino, D3 ir C vitaminų, cinko preparatais išgydęs 6000 C-19 ligonių, JAV ir Brazilijos prezidentus.

Rabinų teismui liudijo profesorius Maikas Idonas (Mike Yеadon), buvęs Pfizer viceprezidentas.

Kviečiu, vadovaukimės mūsų Tautos himno priesaku: „Ir tiesa, ir šviesa mūs žingsnius telydi.“

Todėl Landbergizmas ir PIŠizmas, nešantys melą, tamsą, Tautos sunaikinimą, turi būti įgrūsti po žeme, užarti, kaip Kartagina.

Kartokime tai: Landsbergismus esse delendem (Landsbergizmas turi būti sugriautas).

Ačiū Jums, kad mylite Lietuvą! Apginkime Tėvynę, kuri serga Landsbergizmu - mirtina liga.

 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą