2021-09-02

O Žalimas tai nuogas! Biomedicinos daktaro mintys apie LRT laidą „Galimybių pasas – žmogaus teisių pažeidimas ar būtinybė?“

 

Skaudu tai, kad milžinišką atlyginimą dešimt metų mokėjome kvailam demagogui. Buvęs KT pirmininkas vakar TV laidoję įrodė, kad yra tuščia vieta, tereikėjo priešais jį stoti kompetentingam oponentui prof. Liudvikai Meškauskaitei. Iš už kadro kalbėjęs jo kolega pasirodė dar kvailiau. Toks Konstitucijos aiškintojų Aeropago kvailumas verčia susimastyti, ar mums reikalinga ši „Konstitucijos dvasininkų“ institucija, juk ji užsiima Konstitucijos griovimu, valdžią Lietuvoje užgrobusios „landsbergių šaikos“ savivalės legitimizavimu, kai šie trypia Konstituciją it gaidys vištą.

 Vakar LRT eteryje startavusi pirmoji diskusijų laida „Lietuva kalba“, kurios tema buvo „Galimybių pasas – žmogaus teisių pažeidimas ar būtinybė?“, mums parodė, kad laidos vedėja Rasa Tapinienė nėra nešališka, jai trūksta kompetencijos. Ji pertraukinėjo valdžios oponentus, jiems trukdė.



 Nepaisant to, visuomenininkė Astra Astrauskaitė, Seimo narys Dainius Kepenis ir VU teisės profesorė Liudvika Meškauskaitė mums įrodė, kad „galimybių pasas“ yra žmonių segregacija, kuri neturi jokio mokslinio ir juridinio pagrindo, o žalą visuomenei atneša milžinišką. Be minėto KT eks-pirmininko Daniaus Žalimo jiems oponavo SAM viceministrė Aušra Bilotienė-Motiejūnienė ir buvęs premjero S.Skvernelio patarėjas (vėliau pagarsėjęs aferomis) Skirmantas Malinauskas. Jie diskutavo Hitlerio propagandos ministro Jozefo Gebelso dvasia: „Tūkstantį kartų pakartotas melas tampa tiesa“.

 


Astros Astrauskaitės, kurios pavardės Gebelsinė LRT savo straipsnyje net nepaminėjo (https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000167692, ją įvardino taip: „Diskusijoje dalyvavo: mokytoja, rugpjūčio 10-osios mitingo prie Seimo organizatorė“) užfiksavo pagrindinį COVID-19 aferos akcentą: Klauso Švabo veikale „COVID-19:Great Reset“ aprašytus visus šios „plandemijos“ tikslus.





 Vyšnia ant torto tapo Sveikatos Teisės instituto direktoriaus dr. Rimo Jankūno pasisakymas per Skaipą.

 Jis pasakė (46:57):

" Aš galėčiau sutikti su „Galimybių pasu“, jei būtų išlaikytos šios sąlygos:

Pirma. Jei vakcina sudarytų sterilų imunitetą, t. y. jei skiepytas žmogus neplatintų viruso. Paaiškėjo, kad pasiskiepiję irgi platina virusus.

Antra. Jei imunitetas būtų ilgalaikis ir stabilus.

Trečia. Jei virusas nemutuotų. Dabar skiepijama vakcina prieš praėjusią žiemą buvusia atmainą.

Ketvirta. Jei infekcija keltų realų pavojų daugumai žmonių. Realus pavojus kyla 1-3% žmonių, ne daugiau.

 Kalbėti apie ekspertų išvadas nekorektiška, kadangi tarp ekspertų tarybos narių yra tokių, kurie pripažino, kad tai daugiau politinis sprendimas."

O karalius (COVID-19) tai nuogas, kaip ir jam tarnaujantys žalimai, LRT ir kt.  globalistinis š.

Tiesos daigas vakar prasikalė per melo betoną net globalistų okupuotoje LRT. 

Mes neleisime Lietuvos paversti nusikaltėlio Klauso Švabo šetoniškų eksperimentų poligonu!

Astrauskaitės, Kepenio ir Meškauskaitės pavyzdys įkvepia!

Melo Kartagena turi būti sugriauta!

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą