2021-09-06

Kun.Alfonsas Bulotas. Išklausius Prezidento G. Nausėdos įžvalgas apie vaikų skiepijimą, ar atsiras krikščioniškoje Lietuvoje Erodo šalininkų žudyti vaikus?

 


Tai ką aš išgirdau rugpjūčio 30 d. per televiziją Prezidento kalboje apie masinį žmonių imunitetą, ir dar vakcinuojant vaikus, labai sunerimau. Man prisiminė Romos imperatoriaus Erodo elgesys, kad gimus Jėzui, buvo duotas kariams įsakymas, išžudyti visus, nuo dvejų metų iki vienerių metų gimusius Betliejaus apylinkės berniukus. Kodėl patarėjai nepasako Prezidentui, kad skiepai nuo infekcijų skiriami ir leidžiami tik su šeimos gydytojo leidimu. Kodėl taip paniekintas šeimos gydytojo autoritetas Prezidente? Kad laikrodžio rodyklių ES neleidžia nusistatyti ir gaidžiui vidurnaktį giedoti pagal Lietuvos geografinę padėtį, mat jį......, bet chemine verslininkų vakcina, už kurios pasekmes neprisiima atsakomybės gamintojai - nuodyti žmogaus prigimtinį Dievo duotą imunitetą abortuotomis ląstelėmis – nusikaltimas.


Ką sako bažnyčia?


Gal kam atrodo, kad bažnyčia pritaria tokiam cheminiam pasauliniam kriminaliniam vakcinavimui, kaip kai kurie pasivakcinavę kunigai Lietuvoje? Dar 2005 m. birželio 5 d. vakcinavimo klausimu yra paskelbtas svarbus Vatikano tikėjimo kongregacijos, Popiežiškosios gyvenimo akademijos pareiškimas - “Moraliniai apmastymai apie vakcinas, paruoštas iš ląstelių, gautų abortuotų žmogaus vaisių. Be to, ši kongregacija išsakė savo nuomonę nurodymu “Dignitas personae“ (2008 m. rugsėjo 8 d. Nn.34 ir 35) dėl bendradarbiavimo blogyje, tų kurie priima sprendimus naudoti tokias ląsteles. Tai yra etiškas priekaištas tokiems skiepams. Moralinė pareiga vengti netgi pasyvaus materialinio bendradarbiavimo, įsigyjant abortą per skiepą (nuotoliniu būdu). Todėl reikia manyti, kad tokiu atveju visos vakcinos, pripažintos kliniškai saugiomis ir veiksmingoms, gali būti naudojamos sąžiningai, tik su tam tikra žinia, kad toks vakcinų naudojimas nėra oficialus. Pagal: Suverenas popiežius Pranciškus 2020 m. Gruodžio 17 d. Klausytojams. Pasirašytam Tikėjimo doktrinos kongregacijos prefektui, išnagrinėjus šią notą, liepta ją paskelbti. Luis F.Card. Ladaria, SI Prefektas. + SE mons. Giacomo Morandi , Titulinis Cerveteri arkivyskupas, Sekretorė. Naikinant savo prigimtinį imunitetą, neaiškios kilmės priemonėmis, rusiškai tai skambėtų „члено вредителство“ už ką sodindavo pilietį į kalėjimą. Nemoralu eksperimentuoti su piliečių sveikata, užuot susirgus juos gydant. Manau būtų labai moralu Jums,  Prezidente, kaip krikščioniui, rimtai paklausti savo tėvelio, ką jums daryti su aplink jus supančiu melu? Tėvų patarimų laikėsi daugelis pasaulio įžymybių – nevardinsiu. Turite gausią knygų kolekciją - paskaitykite. Jūs,  Prezidente, Lietuvos vardu spaudėte Šventam Tėvui ranką, dabar Lietuvai labai reikia jūsų širdies.


Pagal Švento Tėvo Pranciškaus mintis, kad „kritika – vilties ir meilės aktas, o didžiausias papiktinimas- tiesos slėpimas. Kun. Alfonsas Bulotas.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą