2021-12-06

ES LGBT ambasadorius išniekino Mergelę Mariją ir Šventąją Šeimą

 

Riccardo Simonetti, ES specialusis ambasadorius LGBT teisių klausimais, Vokietijos LGBT žurnale "Siegessaule Magazin" prisistatė kaip Mergelė Marija. Manoma, kad žurnalas siekia pasityčioti iš krikščionių švenčiausiu metų laiku. Kitaip nei musulmonai, kurie, kaip žinoma, žudo tuos, kurie tyčiojasi iš pranašo Mahometo, žurnalas išspausdino nuotraukas žinodamas, kad krikščionys yra linkę protestuoti, bet nereaguoja smurtu. 

Il Giornale rašoma, kad ES ant politinio korektiškumo aukuro buvo iškelti nauji ir neginčijami stabai, o tradiciniai krikščioniškieji simboliai tapo pasityčiojimo objektu, nuolaidžiai stebint teisėsaugos institucijoms. Riccardo Simonetti - vaikystėje Vokietijoje įvaikintas italas. 



Europos Parlamento LGBT ambasadorius vokiečių žurnalui pasakė:


"Man svarbu ne tyčiotis iš žmonių dėl jų tikėjimo, bet priminti jiems, kad biblinėse istorijose yra daugybė abejonių. Jei Marija buvo mergelė ir pagimdė vaiką be lytinių santykių, tuomet galime įsivaizduoti ją lygiai taip pat kaip ir lyties neatitinkantį asmenį. Joje kiekvienas gali pamatyti save! Niekas iš mūsų neturi teisės turėti tam tikro Dievo atvaizdo monopolio!" - sakė Simonetti, faktiškai pripažindamas, kad pasinaudojo šventu atvaizdu ideologinei žinutei skleisti.

Akivaizdu, kad tai yra "naujosios" Kalėdos pagal Europos standartus, nes jas pasiūlė Briuselyje akredituotas aktyvistas. Ir visa tai vyko tuo metu, kai Europa bandė uždrausti (vėliau to buvo išvengta) gruodžio 25 d. ir krikščioniškojo vardo "Marija" vartojimą. Aišku, vardan platesnio ir pagarbesnio bendravimo (bet ne tikinčiųjų atžvilgiu).

Europoje Šventosios Šeimos LGBT atvaizdai  sukėlė kai kurių konservatyvių judėjimų reakciją. Europos Parlamento narys Jorge Buxadé, "Vox" delegacijos Europos Parlamente vadovas, paragino nedelsiant atleisti Riccardo Simonetti iš ES "LGBT ambasadoriaus" pareigų. Tačiau po šių protestų šis epizodas liko beveik nepastebėtas. Kai kurie klausia, kas būtų nutikę, jei nepagarbus vaizdavimas būtų susijęs su islamo religija: tai retorinis klausimas. Mes pasakotume kitokią istoriją.

Nuorodos:

https://rmx.news/poland/scandal-german-lgbt-magazine-profanes-the-virgin-mary-holy-family/

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/vergine-maria-diventa-trans-provocazione-choc-dellattivista-1994227.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą