2021-12-06

Gyvenimas Australijos konclageryje (video)

 


Australija parodė pasauliui, kaip praktiškai įgyvendinamas corona fašizmas. Australija steigia savo karantino stovyklas, kuriose bus laikomi ne tik imigrantai, bet ir PGR teigiami bei jų pažįstami (!). Australija tapo eksperimentiniu poligonu?!


https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0

Vaizdo įraše matyti, kaip mažiausiai trys sargybiniai, apsirengę apsaugos drabužiais, priekaištauja sulaikytajai už tai, kad ši pažeidė stovyklos vidaus taisykles. Moteriai leidžiama išeiti iš gyvenamosios zonos tik skalbti. Ryšiai su kitais žmonėmis, kaip ir kita laisvalaikio veikla, yra griežtai draudžiami. Vietoj mankštos moteriai siūloma nusiraminti naudojant valiumą! Be to, už stovyklos taisyklių pažeidimą gresia 5000 JAV dolerių bauda.



26 metų Hayley Hodgson sakė, kad Australijos Šiaurės Teritorijos valdžia ją sulaikė ir privertė 14 dienų praleisti liūdnai pagarsėjusioje regiono Howard Springs stovykloje po to, kai jos draugo testai buvo teigiami. Pranešama, kad policija ją identifikavo pagal jos motorolerio valstybinį numerį, identifikavo kaip „artimai bendravusią“ ir išsiuntė į stovyklą.

Ponia Hodgson teigė, kad, nors internavimo metu ji buvo tris kartus tikrinama, tačiau kiekvieną kartą testai buvo neigiami. Ji mano, kad Hovard Springse jai buvo bausmė už tai, kad melavo tyrėjams. Iš pradžių, kai jie paklausė, ar ji atliko covido testą, ji atsakė, kad atliko, nors iš tikrųjų to nedarė.


"Tada policijos pareigūnai užblokavo mano įvažiavimą", - sako ji. "Aš išėjau ir paklausiau: "Kas vyksta, ar jūs tikrinate mane dėl COVID? Kas vyksta?" Jie atsakė: "Ne, jus išveža. Ir jūs neturite pasirinkimo. Jūs vykstate į Hovard Springsą. Arba dabar eikite su mumis, ir mes jus įsodinsime į skirstomojo furgono galą. Arba galite rinktis, ar norite gauti "COVID taksi"... Aš tik pasakiau: "Aš su tuo nesutinku. Nesuprantu, kodėl negaliu tiesiog savarankiškai izoliuotis namie, kaip tai daro daugelis kitų žmonių". O jie tik pasakė: "Mums ką tik iš aukščiau buvo pasakyta, kur jus nuvežti. Ir tai viskas."

Covidinei kalinei buvo liepta susikrauti lagaminą ir pasakyta, kad bus išleista, kai jos testai bus neigiami. Vietoj to ji 14 dienų buvo laikoma ankštoje kajutėje su balkonu ir su ja buvo elgiamasi kaip su kaline:

Jautiesi tarsi kalėjime. Jautiesi taip, tarsi būtum padariusi kažką blogo, tai, ką jie daro, yra nežmoniška. Esi toks mažas, jie tiesiog tave užvaldo. Ir jūs tiesiogine prasme esate niekas. Atrodo taip: "Daryk, ką mes sakome, arba turėsi problemų, mes tave uždarysime ilgesniam laikui". Taip, jie man net grasino, kad jei dar kartą taip pasielgsiu, "mes pratęsime tavo buvimo čia laiką".

 

Breitbart rašoma, kad vyriausiasis Šiaurės teritorijos ministras Michael Gunner, įvedęs fašistinį covido režimą, buvo iki šiol nežinoma figūra už šios teritorijos ribų (246 500 gyventojų), kur iki šiol iš viso nėra nė vieno mirusio nuo coronaviruso ir kur didesnė tikimybė, kad mirsite, jei jus suės vienas iš maždaug 100 000 krokodilų, knibždančių Australijos upėse ir vandens telkiniuose (37 mirtys per pastarąjį dešimtmetį).


Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą