2021-12-09

Mike Whitney: Planas sunaikinti žmogaus imuninę sistemą laboratorijoje sukurtu patogenu

 


Žemiau pateikiu MIKE WHITNEY straipsnio "Operation Extermination--the Plan to Decimate the Human Immune System with a Lab-Generated Pathogen" vertimą.

"Jei kas nors norėtų per kelerius ateinančius metus nužudyti didelę dalį pasaulio gyventojų, dabar įdiegtos sistemos leistų tai padaryti." Dr. Mike'as Yeadonas, buvęs "Pfizer" viceprezidentas


"Ir tai yra antikristo dvasia, apie kurią girdėjote, kad ji ateina, o dabar jau yra pasaulyje."  1 Jono 4, 2-3.

Klausimas - Ar vakcina Covid-19 pažeidžia imuninę sistemą?

Atsakymas: Pažeidžia. Ji susilpnina organizmo gebėjimą kovoti su infekcijomis, virusais ir ligomis.

Klausimas- Jei tai tiesa, kodėl pasiskiepijus nemirė daugiau žmonių?

Atsakymas- Nesu tikras, ką turite omenyje? Nuo vakcinos mirė daugiau žmonių nei nuo bet kurios kitos vakcinos istorijoje. "Iki šiol Jungtinėse Amerikos Valstijose mirčių skaičius yra tris kartus didesnis nei visų vakcinų per pastaruosius 35 metus." Tai tiesiog stulbinama. Šalyse, kurios anksčiau pradėjo masinio skiepijimo kampanijas, taip pat stebime nuolatinį mirtingumo dėl visų priežasčių ir perteklinio mirtingumo augimą. Kartais šis padidėjimas siekia net 20 proc. lyginant su penkerių metų vidurkiu. Tai milžiniškas mirčių šuolis, ir jis daugiausia susijęs su vakcina. Taigi, ką turite omenyje sakydami: "Kodėl nemirė daugiau žmonių"? Ar tikėjotės, kad žmonės, pasiskiepiję, susiims už širdies ir kris negyvi? Tai labai naivus supratimas, kaip veikia injekcija. (Žr.: "COVID Deaths Before and After Vaccination Programs", You Tube; 2 minutės)


Klausimas - Viskas, ką noriu pasakyti, tai tik tiek, kad mirusių žmonių procentas yra gana mažas, palyginti su dešimtimis milijonų paskiepytų žmonių.

Atsakymas- Ir aš tik sakau, kad jei vakcina yra laboratorijoje sukurtas patogenas - o aš manau, kad taip ir yra - tai ji tikrai nebuvo sukurta tam, kad žudytų žmones vietoje. Ji buvo sukurta taip, kad sukeltų uždelstą reakciją, kuri palaipsniui, bet negailestingai griauna paskiepytųjų sveikatą. Kitaip tariant, visas kraujo krešulių, kraujavimo, autoimuninių problemų ir kitų vakcinos sukeltų sužalojimų poveikis bus visiškai juntamas tik vėliau, nes padaugės širdies priepuolių, insultų, kraujagyslių ligų ir net vėžio atvejų. (Pasidomėkite "naujausia Škotijos greitosios medicinos pagalbos tarnybos širdies ligų atvejų tendencija - ji *viršija* 2018/19 m. normą. Didžiulis šuolis vasarą, 500 greitosios pagalbos iškvietimų per savaitę viršija normą, daugiausia 15-64 metų amžiaus. Buvo nusistovėjęs, paskui nuo spalio pabaigos vėl šuolis aukštyn". Škotijos vienybė - Edinburgo grupė).



Atsakymas - pirmiau pateiktoje diagramoje parodyta, kodėl pastaruoju metu daug dėmesio skiriama širdies problemoms, tačiau imuninei sistemai padaryta žala kelia dar didesnį susirūpinimą.

Klausimas - Ar galite paaiškinti, ką turite omenyje, nesileisdami į pernelyg techninius dalykus?

Atsakymas- Galiu tai padaryti geriau. Galiu pateikti trumpą ištrauką iš straipsnio, kuriame aptariami naujausi tyrimai. Peržiūrėkite jį:

"Spalio viduryje paskelbtame Švedijos laboratorijos tyrime (pavadinimas "SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro", NIH) nustatyta, kad baltymas spike... patenka į ląstelių branduolį ir smarkiai trikdo DNR pažeidimų taisymo funkcijas, taip pažeisdamas žmogaus adaptacinį imunitetą ir galbūt skatindamas vėžinių ląstelių formavimąsi.....

"Mechaniškai nustatėme, kad spyglio baltymas lokalizuojasi branduolyje ir slopina DNR pažaidų taisymą", - rašė jie. "Mūsų rezultatai atskleidžia galimą molekulinį mechanizmą, kuriuo spyglio  baltymas gali trukdyti adaptyviajam imunitetui, ir pabrėžia galimą šalutinį pilno ilgio spyglio baltymo vakcinų poveikį." ("COVID viruso ir skiepų dygliuotasis baltymas silpnina imuninę sistemą, gali būti susijęs su vėžiu: Lifesite News")

Tyrėjai nustatė, kad spyglio baltymas blokuoja fermentų, reikalingų pažeistai DNR pataisyti, gamybą, o tai savo ruožtu trukdo "daugintis" B ir T ląstelėms, kurios reikalingos kovai su infekcija.

Klausimas - ar galite tai paaiškinti paprasta anglų kalba?

Atsakymas - Žinoma. Tai reiškia, kad vakcina sutrumpina jūsų imuninės sistemos grandinę, o tai atveria kelią infekcijai, ligai ir ankstyvai mirčiai. Galbūt manote, kad galite ilgai ir laimingai gyventi turėdami sutrikusią imuninę sistemą, bet manau, kad klystate. Imuninė sistema yra skydas, saugantis jus nuo visų rūšių potencialiai mirtinų virusų, bakterijų ir infekcijų. Tai ne tik pirmoji, bet ir vienintelė gynybos linija. Jei nėra visapusiškos B ir T ląstelių apsaugos, padedančios kovoti su svetimais įsibrovėliais, išgyvenimo perspektyvos geriausiu atveju yra menkos.

Kad tai pabrėžtumėte, pažiūrėkite šį Didžiosios Britanijos laidotuvių direktoriaus Johno O' Looney vaizdo įrašą, kuriame jis reguliariai pateikia naujausią informaciją apie tai, ką mato vietoje, praėjus 10 mėnesių nuo skiepijimo pradžios. Tai nerimą keliantis pasakojimas apie katastrofą, kuri dabar vyksta mūsų akyse:

(30 sekundžių ženklas) "Taigi, mes matome nenatūraliai daug mirčių dėl širdies priepuolio, insulto, aneurizmo; ir visa tai yra trombozės rezultatas... Trombai plaučiuose, kojose, įvairiose vietose, kurie sukelia šias mirtis, kurios yra gerai užfiksuotos vietos koronos tyrėjų ir nustatytos visoje šalyje. Ir atrodo, kad niekam nerūpi nerimą keliantis (kraujo krešulių) skaičiaus didėjimas, kurių šiais metais mačiau daugiau nei per pastaruosius 14 metų.....

Tai viena iš mirčių rūšių, kurias matome, kita - tai žmonės, kurie dabar serga, nes jų imuninė sistema galutinai pasiduoda. Jie buvo paskiepyti galbūt prieš 6 ar 8 mėnesius ir tai pakenkė jų imuninei sistemai, todėl dabar jie sunkiai kovoja su tokiomis ligomis kaip peršalimas. Žiemą prasideda peršalimo ligos ir gripai, o šie žmonės negali jų įveikti. Valdžia labai greitai priklijuoja "Omikrono" etiketę... tačiau jie serga peršalimo ligomis. Jų imuninė sistema nualinta. Tai labai panašu į vėžiu sergančio ligonio, kuriam taikoma chemoterapija, nualintą imuninę sistemą. Jie turi būti labai atsargūs, nes peršalimas ar gripas gali juos nužudyti. Štai ką dabar matome...

Praėjo beveik 12 mėnesių nuo pirmųjų skiepų pradžios, todėl jų imuninė sistema žlunga; tokia yra realybė ir tai, ką matau... ir jie nebegali susidoroti su peršalimu. ... Kai rugsėjo mėnesį dalyvavau susitikime Vestminsteryje, mokslininkas prognozavo, kad būtent taip ir nutiks, ir štai, štai kas vyksta. Žmonės serga ir miršta..... Tai gąsdina." ("Omicron" tai "trauma nuo vakcinos" ir ne daugiau." John Looney, Rumble)


Ar jis teisus? Ar mirčių skaičiaus padidėjimas yra ne dar viena Covid banga, o citotoksinės injekcijos, nukreiptos prieš imuninę sistemą ir paliekančios milijonus žmonių bejėgiais prieš įprastas infekcijas ir ligas, padariniai?

Tai atrodo įmanoma ir tikrai atitinka depopuliacijos darbotvarkę, kuriai įgyvendinti reikia hibridinio biologinio preparato, kuris nenužudytų taikinio, bet iš esmės sunaikintų svarbiausias gynybos sistemas, leidžiančias žmogui išgyventi. Užmaskavus "baltymą žudiką" kaip nekenksmingą antigeną, mūsų pandemijų valdytojai sugebėjo patekti į milijonų žmonių kraują, kad galėtų įterpti uždelsto veikimo bombą, kuri sunaikina svarbiausias T ir B ląstelių populiacijas, todėl aukos tampa pažeidžiamos bet kokio tarp gyventojų cirkuliuojančio užkrato. Kaip pažymi Looney, mokslininkai įspėjo apie tokį rezultatą, kai pirmą kartą buvo pasiūlyta pradėti masinį skiepijimą. Natūralu, kad priešingos nuomonės buvo ignoruojamos ir cenzūruojamos. Štai daugiau informacijos iš medRxiv serveryje esančio mokslinio straipsnio prieš spausdinimą. Jis padeda paaiškinti vakcinos poveikį imuninei sistemai:

"Nyderlandų ir Vokietijos mokslininkai įspėjo, kad "Pfizer-BioNTech" ... (COVID-19) vakcina sukelia sudėtingą įgimto imuninio atsako perprogramavimą, į kurį reikėtų atsižvelgti kuriant ir naudojant mRNA pagrindu sukurtas vakcinas..... Po vakcinacijos sumažėjo įgimtojo imuniteto ląstelių atsakas į 4 panašų į toll receptorių (TLR4), TLR7 ir TLR8 - visus ligandus, kurie atlieka svarbų vaidmenį imuniniame atsake į virusinę infekciją....

"Daugybė tyrimų parodė, kad po tam tikrų vakcinų ar infekcijų ilgalaikis įgimtasis imuninis atsakas gali būti arba padidėjęs (treniruotas imunitetas), arba sumažėjęs (įgimta imuninė tolerancija)."...

Šie rezultatai bendrai rodo, kad BNT162b2 vakcinos poveikis peržengia adaptyviosios imuninės sistemos ribas. BNT162b2 vakcina sukelia ir įgimtosios imuninės sistemos atsako perprogramavimą, ir į tai reikia atsižvelgti." ("Research suggest Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses", New-Medical net)

Kiek žmonių būtų pasiskiepiję, jei būtų žinoję, kad tai perprogramuos jų imuninę sistemą?

Tikriausiai niekas, todėl mūsų visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai niekada nekelia šios temos. Viskas, kas nors truputį nukrypsta nuo teiginio "skiepai jums naudingi", neįtraukiama į pagrindinius pranešimus ir ištrinama socialiniuose tinkluose. Bet argi žmonės neturi teisės žinoti, kas vyksta, kas yra įšvirkščiama į jų kūnus ir kokį poveikį tai turės jų gyvenimui ir sveikatai? Ar ne tai reiškia "informuoto sutikimo" sąvoka, ar tai nėra dar viena skubėjimo paskiepyti visus 7 Žemės planetos gyventojus auka? Štai trumpo interviu su patologu daktaru Ryanu Cole'u ištrauka:

"Kai atliekame šiuos skiepus, galime matyti organizme esančių baltųjų kraujo kūnelių tipus... ir turite platų spektrą imuninių ląstelių, kurios kartu kovoja su virusais ir kontroliuoja vėžį. Laboratorijoje jau matome signalus, kad sumažėja jums labai svarbių T ląstelių, kurių jums reikia... jūsų įgimtoje imuninėje sistemoje. Tai jūsų organizmo jūrų pėstininkai, kovojantys su virusais, kovojantys su vėžiu.... Tačiau laboratorijoje matome, kad po to, kai žmonės gauna šias injekcijas, šių svarbių T ląstelių žudikių, kurių reikia jūsų organizme, kiekis yra labai mažas. (CD8 ląstelės), kurios kontroliuoja visus kitus virusus.

Ką aš matau laboratorijoje? Aš matau, kad padaugėjo Herpes šeimos virusų, juostinės pūslelinės, Aš matau Mono, labai padaugėjo žmogaus papilomos viruso... Mes tiesiog silpniname šių žmonių imuninę sistemą.

Didžiausią nerimą kelia tai, kad organizme yra tokių imuninių ląstelių, kurios kontroliuoja vėžį. Nuo sausio 1 d. (laboratorijoje) pastebėjau 20 kartų didesnį endometriumo vėžio atvejų skaičių nei kasmet."  (“Pathologist Ryan N Cole of the Mayo Clinic on What We Are Seeing In Lab Results”, Rumble; 2 minutes)

"Herpesas, juostinė pūslelinė, mononukleozė ir net vėžys!" Kas, po velnių, čia vyksta? Tai negali būti tiesa, ar ne?

Taip, tai tiesa; imuniteto slopinimas sukelia įvairių baisių sveikatos sutrikimų. Kai kurie skaitytojai gali prisiminti, kaip Kanados vakcinologas daktaras Bairamas Bridlas (Dr. Byram Bridle) vos prieš kelias savaites viename interviu pateikė panašius teiginius. Štai ką jis sakė:

"Per daug mačiau žmonių, kurių vėžys buvo remisijoje arba buvo gerai kontroliuojamas, o po šios vakcinos paskiepijimo jų vėžys tapo visiškai nekontroliuojamas. Žinome, kad dėl vakcinos sumažėja T ląstelių skaičius, o šios ląstelės yra mūsų imuninės sistemos dalis ir yra vienas iš svarbiausių mūsų imuninės sistemos ginklų kovojant su vėžinėmis ląstelėmis, todėl čia yra galimas mechanizmas. Galiu pasakyti tik tiek, kad į mane kreipėsi per daug žmonių su tokiais pranešimais, kad galėčiau jaustis ramiai. Sakyčiau, kad tai yra naujausias mano didžiausias susirūpinimą keliantis saugos klausimas, apie kurį taip pat bus nepakankamai pranešama nepageidaujamų reiškinių duomenų bazėje, nes jei kas nors sirgo vėžiu prieš vakciną, visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai niekaip nesusies to su vakcina." ("Dr. Byram Bridle kalba", Bitchute, :55 sekundė)


Vėlgi, kiek žmonių būtų nusprendę skiepytis, jei būtų žinoję, kad tai gali paskatinti miegančių virusų ar vėžio remisijos paūmėjimą? Kas rizikuotų?

Bet jie nežino, kad rizikuoja, nes jiems nebuvo pasakyta tiesa. O tiesa jiems nebuvo pasakyta todėl, kad jie yra taikinys prieš juos vykdomame naikinimo kare. Kartais žmonėms labai sunku pripažinti tai, ką jie žino esant tiesa, tačiau tiesa yra akivaizdi. Mūsų pandemijos valdytojai ir jų pėstininkai žiniasklaidoje, visuomenės sveikatos apsaugos srityje ir vyriausybėje nori mums pakenkti, nori įšvirkšti mums paslaptingos medžiagos, kuri suardys mūsų imuninę sistemą ir sutrumpins mūsų gyvenimą. Tai ne tik kova už asmeninę laisvę ar kūno autonomiją, tai kova už išlikimą. Mes giname savo teisę gyventi. Štai daugiau virusų imunologės dr Jessica Rose pasakojimų:

"Dabar atliekami tyrimai, o nepageidaujamų reiškinių duomenys rodo, kad šie produktai ("Covid" vakcinos) ne tik imuno-moduliuoja imuninę sistemą ir sukelia padidėjusį uždegimą, bet ir rodo, kad jie labai neigiamai veikia CD8 T ląstelių populiaciją. Tiems, kurie nežino, tai labai bloga žinia. Kol kas tai susiję tik su keliais žmonėmis, tačiau kol kas duomenys neatrodo geri. Šios T ląstelės yra vadinamosios "ląstelės žudikės". Jų darbas... yra naikinti virusu užkrėstas ląsteles, kurių paviršiuje matomi svetimi žymenys. Taigi, jei šių ląstelių populiacija sumažėja, tai labai bloga žinia, nes įgytos imuninės sistemos ląstelių populiacijos, galinčios pašalinti virusais užkrėstas ląsteles, neturime....

Pradeda ryškėti aiškūs požymiai, kad dėl šių produktų (vakcinų) atsiranda "imuniteto deficito sindromas". Dėl hiperstimuliacijos... T-ląstelių (sumažėja) ir nuolatinio citotoksinio baltymo pakartotinių injekcijų... Niekada, niekada nerekomenduočiau žmogui, kurio imunitetas nusilpęs, artintis prie šių produktų, nes galiu beveik garantuoti, kad jo būklė pablogės. Kitas dalykas, kurį matome VAERS, yra vėžys, išeinantis iš remisijos, ir daug gydytojų apie tai praneša vietoje. Ir, beje, to dar niekada nėra buvę, ne tokiu mastu; net arti to... Taigi, čia vyksta kažkas, kas reikalauja tolesnio tyrimo, ir tai neatrodo gerai." (“Viral Immunologist Dr. Jessica Roseexplains the concerning information emerging about the compromisedimmunity of the vaccinated“, Odysee)

Ar jau matote modelį? Ar matote, kad jie visi sako tą patį? Kaip manote, kodėl taip yra?

Todėl, kad tai tiesa, gryna, nepagražinta tiesa.

Tai, ką norime pasakyti, neįmanoma pervertinti: Vakcina yra žmogaus rankų darbo, laboratorijoje sukurtas biologinis ginklas, kuris išjungia svarbiausią organizmo gynybos sistemą ir daug kartų padidina žmogaus imlumą ligoms. Su kiekviena papildoma injekcija žmogus vis mažiau pajėgus tinkamai reaguoti į įprastines infekcijas, slogą ar virusus. Tai sukels ligų cunamį, kuris greičiausiai užlies mūsų visuomenės sveikatos sistemą ir dar giliau panardins šalį į krizę. Ar toks yra planas? Ar tai mūsų globalistų valdovai mums yra numatę?

Pamatysime. O dabar pažiūrėkite paskutinį vakcinologo Geerto Vanden Bossche'o vaizdo įrašą:

"Pirmiausia norėčiau pabrėžti, kad Covid-19 nėra sveikų žmonių liga. Sveiki žmonės turi sveiką įgimtą imuninę sistemą, kuri be problemų susidoroja su daugeliu kvėpavimo takų virusų. Tokie žmonės ne tik yra apsaugoti nuo ligos, bet netgi daugeliu atvejų gali išvengti užsikrėtimo. Šie žmonės gali prisidėti prie sterilizuojančio imuniteto ir bandos imuniteto, kuris yra labai, labai svarbus. Taigi, klausykite: Niekada ir niekam neleiskite trukdyti ar slopinti jūsų įgimtos imuninės sistemos. Jūs patys galite blogai pasielgti nesveikai gyvendami, tai slopins jūsų įgimtą imunitetą, bet dar blogiau yra vakcinų sukelti antikūnai, kurie slopina jūsų įgimtą imunitetą. Ir šie vakcininiai antikūnai negali jo pakeisti, nes praranda savo veiksmingumą prieš virusą ir tampa vis mažiau veiksmingi. Priešingai nei įgimti antikūnai, jie negali užkirsti kelio infekcijai, negali sterilizuoti viruso. Todėl jie prisideda prie bandos imuniteto....

Jei šiuos įgimtus antikūnus slopinsime vaikams, tai gali sukelti autoimunines ligas. Tai yra absoliučiai draudžiama. Negalime skiepyti savo vaikų šiomis vakcinomis. Įgimto imuniteto slopinimas jau dabar yra skiepijamų asmenų problema, ir jiems iš tiesų bus sunku kontroliuoti daugelį ligų, ne tik Covid-19, bet ir kitas ligas... ir reikės labai smarkiai keisti pagalbos skiepijamiems asmenims strategijas - o mano širdis su jais - nes daugeliu atvejų jiems reikės plataus masto gydymo...

... Skiepijimo stiprinimas, t. y. trečiosios dozės suleidimas, yra absoliuti beprotybė, nes tai padidins skiepijimo antikūnų imuninį spaudimą jų įgimtam imunitetui. Taigi stiprinimas yra absoliuti nesąmonė; jis yra pavojingas ir neturėtų būti atliekamas....

Taigi, ką mums sako mokslas? Jis mums sako, kad mus apsaugos įgimtas imunitetas, o ne vakcina". (“Geert Vanden Bossche on Vaccines and the suppression of innate immunity”, Rumble)

Taigi, dabar žinome, kad vakcina ne tik sukelia kraujo krešulius, kraujavimą, širdies priepuolius, insultus, kraujagyslių ir neurologines ligas, bet ir išardo sistemą, kuri mus saugo nuo ligų ir mirties, t. y. imuninę sistemą. Kaip reikia būti pasinėrusiam į neigimą, kad nepastebėtum blogio, kuris dabar yra tarp mūsų.

Taip pat žr: Dr. Nathan Thompson– The Covid Vaccine induces Autoimmunity, Odysee

Ir tai: Vakcinomis įgyto imunodeficito sindromas (VAIDS): "Turėtume tikėtis, kad šis imuniteto susilpnėjimas pasireikš plačiau". Amerikos gydytojai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą