2021-12-08

Michael Snyder. "Didysis pertvarkymas: 2022 m. daugybė amerikiečių persikels iš mėlynųjų valstybių į raudonąsias"



Mes sparčiai tampame dviem labai skirtingomis tautomis su dviem labai skirtingomis kultūromis.  Kadaise mes tikrai buvome "Jungtinės" Amerikos Valstijos, tačiau dabar esame suskilę į dvi priešiškas stovyklas, kurios giliai nekenčia viena kitos.  Dėl to pastaraisiais metais stebėjome, kaip milijonai amerikiečių persikėlė gyventi kitur dėl ideologinių priežasčių.  Dėl to raudonosios valstijos tapo dar raudonesnės, o mėlynosios - dar mėlynesnės.  Šiuo metu liko vos kelios "violetinės valstijos", ir būtent jose vyksta prezidento rinkimai.  Tikrai nesveika, kad vos kelios valstijos, tokios kaip Pensilvanija ir Mičiganas, turi tokią galią, bet tai jau kito straipsnio tema.  Šiame straipsnyje noriu aptarti, kodėl 2022 m. masinis išėjimas iš mėlynųjų valstijų į raudonąsias iš tikrųjų paspartės.

Šiuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose nėra problemos, kuri sukeltų tiek nesutarimų, kiek COVID vakcina.

Dauguma konservatorių nori, kad žmonės galėtų laisvai rinktis, ar jiems bus taikomos injekcijos, ar ne, tuo tarpu daugelis kairiųjų nori, kad valdžia savo galia priverstų žmones skiepytis.

Tikrai baisu stebėti, kaip daugelis kairiųjų taip noriai priima autoritarizmą, o daugelis kairiųjų politikų tiesiog toliau veržia varžtus.

Pavyzdžiui, Niujorko meras Billas de Blasio ką tik nusprendė įvesti labai griežtą skiepų įpareigojimą visiems privatiems darbdaviams visame savo mieste...


Meras Billas de Blasio pirmadienį paskelbė, kaip jis pavadino, pirmąjį šalyje skiepų mandatą privačioms bendrovėms.

Jis sakė, kad "Omikrono" varianto ir šventinių susibūrimų derinys privertė jį imtis "drąsių" žingsnių. Jis suteikia įmonėms vos tris savaites, kad įsitikintų, jog jų darbuotojai yra paskiepyti.

Jei nepasiskiepysite, jums nebus leista išsaugoti darbo vietos.

Pagal šį naująjį įpareigojimą nebus "testavimo galimybės", todėl visi, kurie atsisakys jo laikytis, dvi dienos po Kalėdų bus išmesti į šalį...

De Blasio sakė, kad miestas konkrečias taisykles paskelbs gruodžio 15 d., prieš įsigaliojant mandatui gruodžio 27 d. Jis sakė, kad ji bus taikoma asmeniškai dirbantiems darbuotojams, tačiau nepateikė jokios informacijos apie vykdymo užtikrinimą. Jis taip pat sakė, kad nebus galimybės atlikti testus kas savaitę.

Tai visiška beprotybė, bet, žinoma, šiomis dienomis mėlynosiose valstijose matome daugybę tokių atvejų.

Mums sakoma, kad šis naujas įgaliojimas bus taikomas maždaug 184 000 įmonių, o tai reiškia, kad daugybė niujorkiečių netrukus bus priversti ieškoti geresnių ganyklų.

Viena iš jų - moteris, vardu Cynthia.  Ji sakė žurnalistui, kad šis įgaliojimas jai suteikė dar vieną priežastį "dingti iš Niujorko"...

Midtauno rinkodaros įmonės darbuotoja Cynthia, kuri nenorėjo atskleisti savo pavardės, nes bijojo susidorojimo, laikraščiui "Post" sakė, kad naujasis reikalavimas yra "dar viena priežastis" išvykti iš miesto.

Tiesiog siaubinga. Billas de Blasio ką tik suteikė man dar vieną priežastį, dėl kurios turiu dingti iš Niujorko arba bent jau susirasti darbą, kuriame galėčiau dirbti nuotoliniu būdu, - sakė ji.

Kur dėsis tūkstančiai ir tūkstančiai išvykusių niujorkiečių, tokių kaip Cynthia?

Vienas Niujorkui atstovaujantis konservatyvus Kongreso narys baiminasi, kad daugelis jų keliaus į "laisvąją Floridos valstiją"...

"Meras de Blasio negali išvykti pakankamai greitai. Jis sužlugdė smulkųjį verslą, ekonomiką ir gyvenimo kokybę. Kiek dar niujorkiečių jis nori matyti išvykstančius į laisvą Floridos valstiją?" - sakė Stateno salai ir Bruklinui atstovaujanti JAV respublikonė Nicole Malliotakis.

Taigi 2022 m. Niujorkas taps dar mėlynesnis, o Florida - dar raudonesnė.

Masačusetse šimtai ligoninių darbuotojų buvo negailestingai nušalinti nuo darbo, nes atsisakė vykdyti įpareigojimą skiepytis...

Apie 200 UMass Memorial Health darbuotojų liko be darbo, nes praleido sveikatos priežiūros sistemos nustatytą COVID vakcinacijos terminą.

UMass Memorial paskelbė apie šį įpareigojimą vasarą ir nustatė terminą iki lapkričio 1 d. pasiskiepyti arba gauti atleidimą.

Jei darbuotojai nepasiskiepijo, gruodžio 1 d. jie buvo atleisti iš darbo.

Daugelis šių atleistų sveikatos priežiūros darbuotojų negalės rasti panašaus darbo Masačusetse, todėl išvyks į raudonąsias valstijas.

Kalbant apie UMass Memorial Health, nesu tikras, ką tiksliai jie planuoja daryti.  Negalima tiesiog traukti žmonių iš gatvės, kad jie taptų medicinos specialistais.  Tikriausiai jiems dar ilgai trūks darbuotojų, o tai tik pakenks žmonėms, kuriems jie turėtų tarnauti.

Oregone dėl kitokio pobūdžio įgaliojimų žmonės galvoja, kad galbūt atėjo laikas persikelti.

Jei galite tuo patikėti, Oregono pareigūnai iš tikrųjų galvoja apie tai, kad vidaus kaukių mandatas taptų nuolatinis...

Šią savaitę Oregono sveikatos priežiūros tarnyba (OHA) subūrė Taisyklių patariamąjį komitetą (RAC), kuris spręs klausimą dėl nuolatinio įpareigojimo naudoti kaukes uždarose patalpose. Oregonas yra viena iš nedaugelio valstijų, kuriose beveik dvejus metus po pandemijos vis dar galioja toks reikalavimas.

Kaip praneša vietos ABC filialas KATU, į komiteto sudėtį įėjo kelios bendruomenės suinteresuotosios šalys, įskaitant svetingumo pramonės, verslo sektoriaus ir tikinčiųjų bendruomenių atstovus.

Nesuprantu, kodėl bet kuris racionalus sprendimų priėmėjas norėtų taip pasielgti, bet, matyt, jie nusiteikę gana rimtai.

Rytų Oregone gyvena daug labai konservatyvių žmonių, ir manau, kad 2022 m. dar daugiau jų persikels per sieną į Aidaho valstiją.

Prieš baigdamas šį straipsnį noriu paminėti, ką ką tik padarė Kanada.

Nuo lapkričio 30 d. visiems neskiepytiems asmenims uždrausta naudotis bet kokiu viešuoju transportu...

Kanadoje visi vyresni nei 12 metų keliautojai, norėdami važiuoti bet kokiu viešuoju transportu, įskaitant vietinius ir tarptautinius skrydžius bei traukinius, privalo pateikti visiško skiepijimo įrodymą.


"Nuo lapkričio 30 d. 3.01 val. rytų laiku, keliaujant po Kanadą ir išvykstant iš jos, bus reikalaujama skiepytis", - rašoma Kandijos kelionių svetainėje. "Galiojantis COVID-19 molekulinis testas nebebus priimamas kaip alternatyva skiepams, nebent galėsite pasinaudoti viena iš ribotų išimčių."

Trudeau ir jo pakalikai visiškai nuėjo iš proto, ir man taip gaila laisvę mylinčių kanadiečių, kurie labai kenčia dėl jo režimo.

Žinoma, Bideno administracija svarsto galimybę kažką panašaus taikyti ir kelionėms JAV viduje.

Tikėkimės, kad jie niekada nespaus gaiduko tokiam žingsniui.

Visame pasaulyje matome, kad vyriausybės tampa vis autoritariškesnės, ir tai neabejotinai sudaro prielaidas kai kuriems dalykams, apie kuriuos įspėjau savo naujausioje knygoje.

Čia, JAV, daugybė laisvę mylinčių amerikiečių bėga į raudonąsias valstijas, norėdami pabėgti nuo priespaudos, kurią jie patyrė mėlynosiose valstijose.

Deja, mėlynųjų valstijų tironai neketina atsitraukti, ir tai sukels didžiulę įtampą mūsų tautoje artėjant 2022 m. ir vėliau.

* * *

Tai pagaliau čia! Naująją Maiklo knygą "7 metų apokalipsė" jau galima įsigyti "Amazon" knygynuose popierine ir "Kindle" versijomis.

Šaltinis:https://www.zerohedge.com/political/great-realignment-countless-more-americans-will-be-moving-blue-states-red-states-2022

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)



https://lt.wikipedia.org/wiki/JAV_valstijos


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą