2022-07-29

Dr. Geerto Vanden Bossche komentarai apie Baltuosiuose rūmuose vykusį aukščiausiojo lygio susitikimą dėl COVID-19 vakcinų ateities

 


Persukite į 6:45, kad išgirstumėte Fauci, ir žiūrėkite tol, kol galite toleruoti ...

Tai bjauru. Kaip žmogus, kuris tris savo profesinio gyvenimo dešimtmečius paskyrė tradicinių vakcinų metodų trūkumams analizuoti ir naujoms koncepcijoms, kaip panaudoti mūsų imuninę sistemą kovai su infekcinėmis ir imuninės sistemos sukeltomis ligomis, galiu tik pasakyti, kad tai yra daugiau nei gėdinga - tikras mokslo įžeidimas! Tai, ką jūs stebite, yra akivaizdus pavyzdys, kas nutinka, kai mokslininkai panikuoja ir nesugeba suvokti vienintelio didžiausio vakcinų tyrimų iššūkio pagrindų: Imuninis pabėgimas". Jie išsako begalę įmantrių idėjų, iš kurių nė viena praeityje nepasiteisino! Kodėl? Todėl, kad nė vienoje iš jų nebuvo atsižvelgta į didžiulį virusų evoliucinį pajėgumą, kai jie patiria (neoptimalų!) imuninį spaudimą, ir net nebuvo atsižvelgta į esminį įgimto imuniteto vaidmenį, išskyrus jo uždegiminius komponentus (vadinamuosius adjuvantus).

Tai man primena mano pirmąsias dienas B&M Gateso fonde (2008 m.), kai krūvos pasiūlymų dėl naujų vakcinų metodų iš prestižiškiausių pasaulio mokslinių tyrimų institutų laukė mano įvertinimo dėl finansavimo. Netrukus sužinojau, kad labai nedaug žmonių šioje planetoje supranta, kaip patogenai pakerta imuninę sistemą. Tai gerai parodė dešimtmečius trukusi nuvilianti ŽIV vakcinų kūryba: milijardai dolerių buvo iššvaistyti įvairiausiems sudėtingiems vakcinų metodams, kurie iš esmės skatino imuninės sistemos pabėgimą, o ne kontroliavo virusą. Fauci ir ši komisija siūlo pakartoti šią kvailą užduotį ir "investuoti" nesuskaičiuojamus milijardus mokesčių mokėtojų dolerių - pramonė klestės, o valstybė vis labiau grimzta į nemokumą. Jų siūlomoje pan-CoV vakcinos konstrukcijoje yra viskas: daugybė antigenų mozaikose, nanodalelėse, VLP, mRNA, lipiduose, feritine, adenovirusiniuose vektoriuose, inaktyvuotame ar gyvame susilpnintame viruse arba kituose antigenų nešikliuose, kurie tiekiami parenteraliai arba per gleivinę! Jų požiūris "kuo daugiau, tuo geriau" sudaro sąlygas intelektualiniam tinginiavimui ir kenkia tikrajam mokslui.

Taigi, kas atsitiko su visais tais prestižiniais pasiūlymais, kurie manęs laukė B&M Gateso fonde? Praleidau kelias savaites skaitydamas kiekvieną iš jų (keli tūkstančiai puslapių) ir galiausiai visus juos atmečiau dėl imunologinio pagrindimo trūkumo arba imunologinių principų pažeidimo, nereikalingo sudėtingumo, susirūpinimo saugumu, charakteristikų trūkumo, neįgyvendinamumo gamybos ir reguliavimo požiūriu ir t. t., ir pan. Tai buvo išgalvotų technologijų pavyzdžiai, kurie neturėjo jokios biologinės prasmės (bent jau tiems, kurie šiek tiek giliau supranta biologiją, ypač patogeno, šeimininko ir jų tarpusavio sąveikos biologiją). Maniau, kad fondas mane atleis vietoje ir išsiųs atgal ten, iš kur atėjau... Tačiau to nepadarė! Iki šiol vertinu ir gerbiu savo buvusį viršininką už tai, kad išklausė mano išsamius argumentus. Tais laikais mokslinės diskusijos vis dar vyko ir buvo skatinamos, bent jau tam tikru mastu. Deja, dabar šie laikai akivaizdžiai praėjo! Vietoj to dabar vyrauja mūsų prestižinės mokslo vadovybės didybės manija ir korupcija. Technologijos yra svarbesnės už biologijos pagrindus. Korupcija kamuoja Didžiąją farmaciją, nes tapo jokia paslaptis, kad pramonė orientuojasi tik į naudos savo akcininkams kūrimą pasaulio sveikatos sąskaita. Ar nerimauju dėl šios raidos? Nesijaudinu. Nerimauju tik dėl milžiniško atgarsio, kurį sukels trikdantis žmogaus įsikišimas į mūsų pačių imuninę sistemą gerokai anksčiau, nei šie "aukštosios visuomenės" mokslininkai ir pramonės lyderiai turės galimybę įgyvendinti bet kurią iš savo naujų vakcinų koncepcijų...

Geriausi linkėjimai,

Geertas

https://www.youtube.com/watch?v=4nij1t2TbWk


Geertas Vanden Bossche'as Gento universitete (Belgija) įgijo daktaro laipsnį, o Hohenheimo universitete (Vokietija) - virusologijos daktaro laipsnį. Jis dirbo papildomu dėstytoju Belgijos ir Vokietijos universitetuose. Po karjeros akademinėje srityje Geertas pradėjo dirbti keliose vakcinų bendrovėse ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals") ir ėjo įvairias pareigas vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros srityje bei vėlyvojo vakcinų kūrimo srityje.

Po to Geertas prisijungė prie Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų grupės Sietle (JAV), kur ėjo vyresniojo programų pareigūno pareigas; vėliau jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI) Ženevoje vyresniuoju Ebolos programos vadovu. GAVI jis stebėjo pastangas sukurti vakciną nuo Ebolos. Jis taip pat atstovavo GAVI forumuose su kitais partneriais, įskaitant PSO, kuriuose buvo apžvelgiama kovos su Ebolos virusu pažanga ir kuriami pasaulinės pasirengimo pandemijai planai.

Dar 2015 m. Geertas kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, kuri buvo naudojama PSO Gvinėjoje vykdytuose žiedinės vakcinacijos bandymuose, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir ataskaita apie PSO 2015 m. žurnale "Lancet" paskelbtus duomenis buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Po darbo GAVI Geertas pradėjo dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre Kelne vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu jis daugiausia dirba biotechnologijų ir (arba) vakcinų konsultantu, taip pat atlieka savo tyrimus, susijusius su natūraliomis ląstelėmis žudikėmis pagrįstomis vakcinomis.

El. paštas: info@voiceforscienceandsolidarity.org


Šaltinis:

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/comments-of-dr-geert-vanden-bossche-on-the-white-house-summit-on-the-future-of-covid-19-vaccines



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą