2022-07-09

Prof.G.V.Bossche perspėja dėl marmalizacijos pasekmių: nauji moksliniai duomenys


PSO sprendimus priimantys asmenys bus atsakingi, atskaitingi ir įpareigoti atsakyti už dramatiškas pasekmes, kurias gali sukelti šie biologiniai eksperimentai su žmonėmis.

Geert Vanden Bossche

 1.    Imunoepidemiologinės masinio skiepijimo eksperimento C-19 pasekmės: Individualios ir pasaulinės pasekmės sveikatai

"Masinio skiepijimo programa paskatino natūralią atranką ir adaptaciją infekciškesnių SARS-CoV-2 (SC-2) variantų, kurie dabar evoliucionavo taip, kad padidino vakcinuotų asmenų jautrumą infekcijai (dėl nuo antikūnų priklausomo infekcijos sustiprinimo -ADEI (antibody-dependent enhancement of infection). Dėl to pasikartojantys infekcijos epizodai sukelia citotoksinių CD8+ T ląstelių, nukreiptų į universalų (t. y. neapribotą MHC) T ląstelių epitopą, esantį SC-2 spyglio (S) baltyme, hiperaktyvaciją. Kadangi šios citotoksinės CD8+ T ląstelės leidžia greitai panaikinti produktyvią infekciją ir kadangi šis epitopas yra bendras kai kuriems kitiems glikozilintiems virusams, sukeliantiems ūminę savaime limituojančią infekciją ar ligą, galima tikėtis vis daugiau besimptomių infekcijų atvejų tarp skiepytųjų, ypač tų, kurie turi subrendusią ir visiškai veikiančią įgimtą imuninę sistemą."

https://www.trialsitenews.com/a/immuno-epidemiologic-ramifications-of-the-c-19-mass-vaccination-experiment-individual-and-global-health-consequences.-1935ddcf

2.    Dr. Eric Topol ir kiti toliau siekia sukurti Omicron vakciną.

"Tačiau kartu su silpnėjančia apsauga nuo vakcinos ir nuviliančiu pasiskiepijimu tarp vyresnio amžiaus žmonių, spartėjanti viruso evoliucija ir agresyvi nauja trajektorija - link didesnio užkrečiamumo, išvengiamumo ir galbūt patogeniškumo - gali sukelti dideles pakartotines infekcijas ir sutrikimus, jei į tai nebus atsižvelgta."

https://news.yahoo.com/the-worst-version-of-covid-is-spreading-can-we-update-our-vaccines-in-time-131933423.html

3.    Nauji itin užkrečiami Omicron subvariantai BA.4, BA.5 stiprina Kalifornijos koronaviruso bangą

"Taip pat buvo gauta nerimą keliančių laboratorinių tyrimų rezultatų, kurių metu nustatyta, kad BA.4 ir BA.5 geriau infekuoja plaučių ląsteles nei ankstesnis "Omicron" subvariantas BA.2", - sakė ji.

https://news.yahoo.com/ultra-contagious-omicron-subvariants-ba-120056379.html

4.    SARS-CoV2 atvejų, hospitalizacijų ir mirčių skaičiaus didėjimas tarp skiepytų vyresnio amžiaus žmonių per Omicron varianto protrūkį Jungtinėje Karalystėje

"Padidėjęs susirgimų skaičius su gerokai padidėjusiu hospitalizacijų ir mirčių skaičiumi tarp vyresnio amžiaus gyventojų per Omicron varianto bangą pabrėžia būtinybę užkirsti kelią vyresnio amžiaus žmonių infekcijoms, nepriklausomai nuo skiepijimo statuso, taikant vienodus atrankinės patikros protokolus ir apsaugos priemones."

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.06.28.22276926v1

5.    Advokatai įspėja, kad JAV rizikuoja prarasti beždžionių raupų kontrolę

"Ligų kontrolės ir prevencijos centro (Disease Control and Prevention, CDC) duomenimis, 30-yje valstijų, Puerto Rike ir Kolumbijos apygardoje užregistruota 460 atvejų, nors ekspertai teigia, kad šis skaičius beveik neabejotinai yra per mažas, nes daugelis žmonių, kurie gali būti užsikrėtę, dar neturi galimybės atlikti plačiai paplitusių tyrimų."

https://thehill.com/policy/healthcare/3544371-advocates-warn-us-at-risk-of-losing-control-on-monkeypox/

6.    Paukščių gripas užklupo lapes keturiose valstijose

Geerto komentarai: "Nieko nuostabaus! Stipriai vakcinuotos populiacijos šiuo metu tarnauja kaip besimptomiai SC-2 ir paukščių gripo rezervuarai; iš šių rezervuarų šie virusai gali lengvai išplisti atitinkamai galvijams (Kanzaso atvejis?) ir (laukiniams) paukščiams. Paukščių gripu susirgę paukščiai yra lengvas lapių grobis....

Ši istorija dar kurį laiką tęsis. Tik laiko klausimas, kada bus užkrėsti ir kiti gyvuliai (naminiai paukščiai, kiaulės) Štai kodėl netrukus galime būti priversti savo mityboje mėsą pakeisti daržovėmis!  Aš nejuokauju!"

https://www.wattagnet.com/articles/45137-avian-influenza-strikes-foxes-in-four-states

7.    COVID-19 stiprinamosios vakcinos įvedimas susijęs su mirtingumo padidėjimu Naujojoje Zelandijoje

"Atsižvelgiant į nepatenkinamą rizikos ir įrodymų situaciją, čia naudojami suvestiniai savaitiniai duomenys apie mirtingumo perviršį Naujojoje Zelandijoje, siekiant ištirti stiprinamųjų dozių vakcinų diegimo poveikį. Instrumentinių kintamųjų įverčiai, atlikti naudojant tikėtiną išorinio stiprinamųjų dozių diegimo tempo kintamumo šaltinį, rodo, kad 100 000 stiprinamųjų dozių tenka 16 perteklinių mirčių, iš viso daugiau kaip 400 perteklinių mirčių dėl iki šiol Naujojoje Zelandijoje įdiegtų stiprinamųjų dozių."

https://econpapers.repec.org/paper/waieconwp/22_2f11.htm

8.    Komercinių naminių paukščių gripo atvejų sumažėja, bet APHIS baiminasi, kad rudenį jis gali sugrįžti

"Nors Gyvūnų ir augalų sveikatos priežiūros tarnyba ir toliau "labai susirūpinusi" dėl viruso, kuris vasarą išlieka laukinių paukščių skraidymo takuose, o rudenį migruojantys paukščiai gali jį vėl įnešti į šalį, ji įžvelgia pertrauką karštligiškoje veikloje."

https://www.foodsafetynews.com/2022/07/bird-flu-eases-in-commercial-poultry-but-aphis-fears-it-could-return-in-fall/


Geert Vanden Bossche Gento universitete (Belgija) įgijo daktaro laipsnį, o Hohenheimo universitete (Vokietija) - virusologijos daktaro laipsnį. Jis dirbo papildomu dėstytoju Belgijos ir Vokietijos universitetuose. Po karjeros akademinėje srityje Geertas pradėjo dirbti keliose vakcinų bendrovėse ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals") ir ėjo įvairias pareigas vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros srityje bei vėlyvojo vakcinų kūrimo srityje.

Po to Geertas prisijungė prie Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų grupės Sietle (JAV), kur ėjo vyresniojo programų pareigūno pareigas; vėliau jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI) Ženevoje vyresniuoju Ebolos programos vadovu. GAVI jis stebėjo pastangas sukurti vakciną nuo Ebolos. Jis taip pat atstovavo GAVI forumuose su kitais partneriais, įskaitant PSO, kuriuose buvo apžvelgiama kovos su Ebolos virusu pažanga ir kuriami pasaulinės pasirengimo pandemijai planai.

Dar 2015 m. Geertas kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, kuri buvo naudojama PSO Gvinėjoje vykdytuose žiedinės vakcinacijos bandymuose, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir ataskaita apie PSO 2015 m. žurnale "Lancet" paskelbtus duomenis buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Po darbo GAVI Geertas pradėjo dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre Kelne vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu jis daugiausia dirba biotechnologijų ir (arba) vakcinų konsultantu, taip pat atlieka savo tyrimus, susijusius su natūraliomis ląstelėmis žudikėmis pagrįstomis vakcinomis.

El. paštas: info@voiceforscienceandsolidarity.org

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/vss-scientific-updates-during-pandemic-times-28


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą