2022-07-16

SAM darbuotojų kvailumas pribloškia!

 

Per dvejus praėjusius metus turėjome progos įsitikinti, kad Sveikatos apsaugos ministerijoje dirba nekompetentingi žmonės, iš kurių išsiskyrė ministras, kuris, beje, ir pats apie savo menkus kognityvinius gebėjimus yra viešai prisipažinęs.

Vis tiktai, buvo vilties, kad ir šioje SAM nekompetencijos pelkėje pamatysime kokias tai sąmonės prošvaistes. Veltui! Šiandien BNS paskelbė:

Europos Sąjungos agentūroms paskelbus rekomendaciją vyresniems nei 60 metų žmonėms pasiskiepyti antrąja stiprinamąja vakcinos nuo COVID-19 doze, Lietuvos sveikatos apsaugos ministerija (SAM) dėl to tarsis su ekspertais“.

https://www.lrt.lt/naujienos/sveikata/682/1740140/es-rekomenduojant-2-a-stiprinamaja-skiepu-nuo-covid-19-doze-sam-tarsis-su-ekspertais

SAM darbuotojų kvailumas tiesiog pribloškia!

Prieš tris dienas dr.Rimas Jankūnas paskelbė video, kuriame paneigė portale 15 min. platinamą melagieną, neva ES rekomenduoja eilinę 60+ marmalizacija.


https://youtu.be/Q7nYDcR97yw

Yotube kanale #Rimožinios rašoma:

Nėra JOKIŲ mokslinių irodymų vyriausybės ekspertų "peršamai" nuomonei! Kas gi nutylima? Kodėl dienraščiai meluoja?

Sužinokite, kaip šitoje stebuklų žemėje vieno žmogaus nuomonė virsta visuotine rekomendacija. Ar tikrai ES rekomenduoja antrą boosterį? Kas tai – Europos Komisijos sprendimas ar tyrimais nepagrįsta politikės nuomonė? Kodėl labiausiai suskiepytoms šalims šiuo metu sergant žymiai smarkiau nei nepasiskiepijusios, vis dar manoma, kad vakcinacija mažina COVID plitimą? Ką žinome apie #4dozė ilgalaikį saugumą ir veiksmingumą? Paanalizuokime taip, kaip turėtų analizuoti pandemijos valdytojai.

Praėjo kelios dienos nuo 15 min. melagienos paneigimo, bet štai SAM glušai ir vėl kartoja šią melagieną:

Ministerijos teigimu, Lietuvoje kol kas sprendimų dėl antros sustiprinamosios dozės vyresniems nei 60 metų žmonėms nėra, tačiau artimiausiomis savaitėmis bus tariamasi su ekspertais ir priimami sprendimai“.

Man prieš akis iškyla „ekspertas“ TRIŪBAS, tarsi jautis su dideliu žiedu nosyje, pusiau apskustas, pusiau apžėlęs. Per 40 metų darbo mokslo įstaigose man neteko sutikti tokio varioto, prisipažinsiu. Dar ten yra „duomenų mokslininkas“ „KVAILYS KVAILEVIČIUS“, dar kelios nupirktos personos, kalbančios pusiau tiesą.

Neįgali ta išdulkėjusiomis smegenimis ministerija ir jos apsimelavę „ekspertai“. Juk šitie eksperimentiniai „marmalai“, jų per visus galus mums grūdami, atnešė visuomenei milžinišką žalą, daugybę mirčių, šimtamilijoninius finansinius nuostolius.

Pastaruoju metu paskelbiama vis daugiau faktų, kad JAV pagamintas virusas ir globalistų sugalvota feikinė pandemija yra eksperimentas su žmonija, siekiant fiziškai sunaikinti dalį žmonijos.

Marmalizacijos melo demaskavimui skyriau dešimtis straipsnių savo portale http://lebionka.blogspot.com ir vėlesniuose jo klonuose: http://viesulas22.blogspot.comhttp:faktai1001.blogspot.com, o t.p. https://vk.com/id460381786

Šių marmalizacijos melagienų paneigimus randame kiekvieną dieną:

https://www.rubikon.news/artikel/institutionalisierte-tauschung

Institucionalizuota apgaulė. Roberto Kocho institutas sąmoningai slepia skaičius ir duomenis apie skiepų veiksmingumą, naudodamasis visais įmanomais statistiniais triukais.

https://www.freiewelt.net/nachricht/lauterbach-empfiehlt-fuenfte-impfung-10089960/

Lauterbachas rekomenduoja penktąjį skiepą!

Sveikatos apsaugos ministras, prieštaraudamas mokslininkų rekomendacijoms, ragina toliau skiepyti.

https://www.wochenblick.at/medien/zensur-gegen-mut-journalisten-krieg-gegen-die-wahrheit/

Cenzūra prieš drąsius žurnalistus: karas prieš tiesą.

https://www.laisvaslaikrastis.lt/pfizer-vadovas-atviras-tikslas-iki-2023-m-dvigubai-sumazinti-zmoniu-skaiciu-pasaulyje/

„Pfizer“ vadovas atviras : „Tikslas – iki 2023 m. dvigubai sumažinti žmonių skaičių pasaulyje ir ta svajonė tampa realybe““




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą