2022-07-07

Patologijos profesorius Burkhardt teigia, kad koronės badymo tęsimas - nusikaltimas

 

Dr. Burkhardt savo pranešime apie "Corona - skiepų kampaniją" pažymi, kad vykstanti skiepijimo kampanija turi būti nedelsiant sustabdyta. Vakcinų, kurių pagrindas yra mRNA, patvirtinimas turi būti nedelsiant atšauktas. Ypač klastingas yra nepatikrintas arba sąmoningas sunkių vakcinų sukeltų pažeidimų ir mirčių priskyrimas "ilgalaikiam KOVID". Šalutinis poveikis ir mirties atvejai turi būti sistemingai tiriami. Nukentėjusiesiems turi būti išmokėta kompensacija.

Dr. Arne Burkhardtui ir jo komandai šių metų kovą ne tik pavyko įrodyti, kad vakcinos nuo Covid-19 gali turėti lemiamos įtakos žmonių mirčiai. Reutlingeno mokslininkų grupei taip pat pavyko įrodyti, kad šios medžiagos gali peržengti kraujo-smegenų barjerą. (Nuoroda: Patologų konferencija: įrodyta, kad vakcinos sukeltas smegenyse ir kituose organuose susidaro spyglio baltymas).

Report 24 rašoma, kad patologas niekada nepavargsta informuoti apie šias išvadas - ar tai būtų daroma Saksonijos parlamente, ar kreipiantis į Paulo Ehrlicho institutą, ar tiesiogiai į Vokietijos federalinį sveikatos apsaugos ministrą Lauterbachą. Neseniai paskelbtame 35 puslapių rašte "Nusikalstama, neprofesionali skiepų medžioklė" Burkhardtas išsamiai aprašo savo tyrimus (žiūr.tekstą čia).

Profesorius nurodo eilę priežasčių, kodėl nepranešama apie neigiamą skiepų poveikį. Šis nepraneštų atvejų skaičius yra didelis:

- Skiepijantys gydytojai neturi motyvacijos pranešti apie komplikacijas, o tai taip pat reiškia tam tikras administracines pastangas ir nėra gerai atlyginama, palyginti su pačia vakcinacija.

- Net jei gydytojas atpažįsta šalutinį "skiepų" poveikį, pacientas dažnai griežtai priešinasi šiam žinojimui ir pranešimui, nes tai gali įrodyti, kad socialiai ir mediciniškai atstumti "Corona" politikos kritikai yra teisūs.

- Ligoninėje vadovaujamasi šūkiu, kad "tokio dalyko" neturi būti. Vyriausiasis gydytojas pareiškia, kad negali būti jokio "skiepų" ryšio, vyresnysis gydytojas už rankos pacientui sako, kad ryšys labai tikėtinas, bet prašo jo nesikišti. Žinome net apie atvejį, kai ambicingas vyresnysis gydytojas jau buvo gavęs įgaliojimą publikuoti iš po skiepų mirusio paciento artimųjų, dar prieš ligoninei imantis veiksmų, kad būtų užkirstas kelias tolesniam mirties priežasties tyrimui. Galiausiai atvejo ataskaita nebuvo paskelbta.

- Giminaičiai, kurie dažnai ragino skiepytis esant vidaus nesutarimams, suprantama, kad "psichologiškai" negali pripažinti klaidos.

- Jei šeimoje yra nesutarimų, daugelis žmonių skiepijasi slapta, kad trečiosios šalys (giminaičiai ir (arba) gydytojai) negalėtų atpažinti ryšio.

- Kovid 19 ligos, kuri pasireiškė prieš "skiepijimą", atveju pageidautina, kad komplikacijos, atsiradusios po skiepijimo, būtų pripažintos "ilguoju Kovid", taigi ir BG atveju (nelaimingas atsitikimas darbe), kurį lengviau kompensuoti.

Akivaizdu, kad gydytojai nenoriai praneša apie mirtis dėl medicininio įsikišimo, nes jos pakerta jų pačių savimonės pamatus.

Be to, mirties liudijimuose pateikiama informacija apie mirties priežastį yra labai nepatikima.

Daugiau kaip 90 proc. nepraneštų galimų sąsajų - tikriausiai nėra nerealus, juolab kad net įprastinės autopsijos dėl metodologinių priežasčių 80 proc. atvejų negali aptikti toksinio "vakcinos" medžiagos komponento, turinčio įtakos mirties procesui - apie tai plačiau rašoma kitame 3 skyriuje.

Tai, kad medikai nesilaiko privalomo pranešimo reikalavimo, akivaizdu ir kitų ligų atveju, kai tai reiškia neapmokamas išlaidas, nėra naudinga nei gydytojui, nei pacientui ir visa tai vyksta socialiai tabu zonoje, kokia per tą laiką tapo "skiepijimas"; tada dažnai apie tai nutylima, žr., pvz., pareigą pranešti apie lytiškai plintančias infekcijas.

Kadangi tikroji koronos viruso infekcija ir šiuo metu paplitusios COVID-19 vakcinos turi bendrą toksinį komponentą, t. y. "spike" baltymą, nenuostabu, kad abiejų ligų modeliai sutampa.

Tikroji virusinė infekcija gamina šį toksiną iš esmės savo reikmėms, t. y. tolimesnių virusų su šiuo dokuravimo mechanizmu gamybai, tačiau be to, infekcijoje, užprogramuotoje viruso dauginimuisi, vaidina vaidmenį platus spektras daugiafaktorinių citotoksinio veikimo mechanizmų, prieš kuriuos taip pat mobilizuojama imuninė sistema (pvz., nukleokapsidiniai antigenai).

Priešingai, vakcinų žala arba vakcinų sukeltos pasekmės yra pagrįstos vienfaktoriniu principu, t. y. toksino "šuoliu" (dar kalbama apie "šuolius"), kurio akivaizdžiai per daug ir nekontroliuojamai gamina pats organizmas. Ypač klastinga yra tai, kad vis dažniau sunkūs vakcinos pažeidimai ir mirtys priskiriami "ilgalaikiam COVID".

Viena vertus, taip nepagrįstai kurstoma COVID-19 infekcijos baimė, kita vertus, skiepai klaidingai vertinami kaip žalos priežastis. Daugelis pacientų, kuriems skiepai padarė sunkų poveikį, netgi mano, kad skiepai juos išgelbėjo nuo dar blogesnių dalykų. Tokia nekontroliuojama arba sąmoningai klaidinga diagnozė taip pat turi būti laikoma nusikalstama.

Skiepijimo procedūra ir ją lydinčia skiepijimo kampanija nuo pat pradžių buvo siekiama diskredituoti bet kokius nuogąstavimus dėl "skiepų" saugumo, sumenkinti ar paneigti šalutinius poveikius, net mirtinus, ir taip paskatinti kuo daugiau "skiepijamų" asmenų atlikti injekciją:

"Skiepų gatvėse" skiepai kartais būdavo atliekami žmonėms, sėdintiems automobiliuose ir pasiraitojusiems rankoves, informacija buvo pateikiama per vaizdo įrašus, o gydytojas dalyvaudavo tik trumpai, kad pasirašytų galutinį dokumentą. Pačią injekciją atliko pusiau kvalifikuoti asmenys, dažnai studentai. Atlyginimas paprastai priklausė nuo bylų skaičiaus, t. y. buvo mokamas akordinis darbas.

Mobilūs "skiepų būriai" praktiškai įsiveržė į senelių namus, taikydami panašias procedūras ir dažnai su abejotinu sutikimu demencijos kamuojamų ir sunkiai sergančių asmenų atveju.

Mokyklose ar kitose įstaigose skiepijimo autobusai buvo panašūs.

Vokiečių medicinos žurnale [15] vienas vakcinuotojas pranešė, kad jis turėjo 3 minutes laiko švietimui ir kad per 7 valandas turėjo paskiepyti 250 žmonių, t. y. mažiau nei 2 minutes vienam žmogui pasisveikinimui, švietimui, skiepijimui, dokumentavimui ir atsisveikinimui. Jis mano, kad tai nepateisinama moraliniu, teisiniu ir medicininiu požiūriu.

Dabartinė nekvalifikuota masinio skiepijimo kampanija su nežmoniškomis paskatomis (bratwurst ir pan.), viena vertus, ir drakonišku spaudimu, kita vertus, kaip paprastai taikoma tik šunų dresūrai, taip pat neatsakingais terminais (tipiška antraštė: "Daugiau kaip 500 skiepų per 8 valandas: Tai verčia kartoti" - tokia buvo 2021 01 13 laikraščio "General Anzeiger Reutlingen" antraštė) labai atsakingą medicininę intervenciją paverčia nežmoniška paraolimpine disciplina.

Kadangi šių eilučių autorius, viena vertus, buvo neteisingai apšmeižtas kaip visuotinis "skiepų priešininkas", o kita vertus, buvo priverstas atlikti telefoninio konsultanto, kuriam per dieną tenka apie 20 telefoninių skambučių, vaidmenį, jis ne kartą pastebėjo tokį modelį, taip pat chronologine tvarka:

Mirusiųjų artimieji abejoja dėl natūralios mirties priežasties.

Gyvi nukentėjusieji pastebi, kad su gydytojais kalbėtis negalima - jie tik mantriškai kartoja: "Jokio ryšio su skiepais".
Praktikos darbuotojai ir (arba) gydytojų padėjėjai praneša, kad gydytojas, "skiepų siautėjas", pavyzdžiui, penktadienį atlieka masinį "skiepijimą". Kai kitą savaitę įvyksta 5 mirtys, tai atmetama kaip "atsitiktinumas". Jie taip pat praneša apie nepagarbų elgesį su pacientais, kurie skundžiasi dėl galimo šalutinio "skiepų" poveikio, įskaitant siuntimą į psichiatriją.
Gydytojai patiria nepakeliamą gydytojų asociacijos spaudimą laikytis griežtos skiepijimo doktrinos. Jie taip pat dažnai sako: "Negaliu kalbėti su savo patologu".
Jie nuolat prašo patarimo dėl sunkaus šalutinio poveikio. Tai, kad šis šalutinis poveikis yra realus, įrodo Marburgo universitetinėje ligoninėje įsteigta šios srities ambulatorija, į kurią kasdien kreipiasi nuo 200 iki 400 pacientų.

Kalbant apie dabartinę raidą, cituojamas kritiškai nusiteikusio kolegos laiškas, datuotas 2022 04 16: "Jei jums įdomu, iš praktikos galiu pranešti, kad "skiepų šėlsmas" akivaizdžiai sumažėjo. Mano maloniam nustebimui, beveik nė vienas iš mūsų vyresnio amžiaus pacientų vis dar nenori ketvirtosios "vakcinos".

Visi šiuo metu praktikuojantys gydytojai buvo mokomi apie manipuliavimo genomu principus ir pavojus.

Jau 1980 m. tarptautiniu mastu pripažintas patologas Hansas Cottier (tuo metu Berno universitetas) savo standartiniame veikale "Patogenezė" skyriuje "Eksperimentinės genetikos galimybės ir pavojai" rašė aiškiaregiškai:

"Nesunku pastebėti, kad šis metodas gali suteikti ir gydomųjų galimybių, ir kelti didelį pavojų. .... Kyla pavojus, kad gali atsirasti patogeninių nukleino rūgščių ar net virusų, kuriuos vargu ar būtų galima tinkamai kontroliuoti".

Tokia rizika medicininiu požiūriu būtų pateisinama tik sunkių ligų, pvz., vėžio, kuris neabejotinai baigsis mirtimi, atveju. Tačiau šiuo atveju buvo siekiama taikyti pandeminį gydymą su neaiškia rizika sveikiems žmonėms (!).

Beveik visa šiuo metu praktikuojanti medicinos profesija nekritiškai pasidavė - deja, tai nėra vienintelis atvejis istorijoje - nekvalifikuotoms ir nusikalstamoms rekomendacijoms, nurodymams ir propagandai, nepaisant daugiau nei 40 metų žinomų genetinių manipuliacijų pavojų, ir vėl elgėsi "valstybę remiančiu" būdu.

Spaudimą darė ne tik politikai ir "Ne - COVID - priemonėms" fanatikai, bet paniekinamai ir ypač jų pačių "profesiniai atstovai", t. y. medikų asociacijos, vadinamosios profesinės draugijos iki "pasaulio medikų prezidento".

Visi skiepijantys gydytojai, kurie dalyvauja šioje manipuliacijoje nuomonėmis, yra kalti dėl to, kad pažeidžia savo gydytojo pareigą visada savarankiškai ir nepriklausomai tikrinti savo veiksmus pacientams ir užkirsti kelią žalai pacientui.

Ypač tie medicinos atstovai, kurie visuomenei sumenkino jau įrodytą "skiepų žalą", pavyzdžiui, miokarditą ar sinusinių venų trombozę ("nepavojingą", "gydomą"), yra kalti dėl žmonių kurstymo.

Visi gydytojai dėl savo išsilavinimo gali ir galėjo atlikti šį būtiną nepriklausomą tyrimą. Pasikliauti rekomendacijomis ir instrukcijomis ar net propaganda yra nusikalstama. "Skiepijimas yra saugus, ilgalaikių pasekmių galima atmesti" - vien dėl šių mantrą primenančių pseudologinių teiginių, atpažįstamų net nespecialistams, visi gydytojai turėjo atsisakyti "skiepų".

Dar blogiau, kai gydytojai taip pat neatlieka privalomos aspiracijos, o injekciją organizuoja ne gydytojai. Prielaida, kad "skiepijimas" buvo praleistas, taigi ir netinkamai atliktas, yra akivaizdi, jei per maždaug 6 savaites po paskutinės gydytojo atliktos injekcijos mirė daugiau nei 2 pacientai.

Dėl to turėtų būti atliekami panašūs reguliavimo tyrimai, kaip ir dėl tariamai suklastotų kaukės ir skiepų sertifikatų.

Kalbant apie patologus ir teismo medicinos gydytojus, reikia pažymėti, kad dėl metodinių priežasčių jie dažniausiai negalėjo atpažinti ir paaiškinti galimų "skiepų" pasekmių. Kitaip yra su jų profesinėmis asociacijomis, kurios, šmeiždamos kritiškai vertinančius kolegas, trukdė laiku išsiaiškinti padėtį.

Išvados

Nežinomi esminiai ir būtini pagrindiniai duomenys apie naujos kartos "vakcinos", t. y. profilaktinės genų terapijos nuo COVID-19 infekcijos, poveikį ir ilgalaikes pasekmes.

Didelė greita ir sunki žala sveikatai ir mirtis, pirmiausia žmonių, o dabar ir gyvūnų, buvo užfiksuota įvairiais būdais.

Netgi pakeitus vakcinacijos metodą ir sumažinus intravaskulinio vakcinos komponento kiekį, negalima išvengti greitos, o ypač tikėtinos vėlyvosios žalos.

Be abejo, galima tikėtis, kad profilaktinė genų terapija ("skiepijimas") vėlai pakenks dėl įrodytų gilių audinių struktūros pakitimų ir toksiško baltymo spyglio išlikimo.

Visi priverstinio skiepijimo kampanijų dalyviai, ypač gydytojai, turėtų kritiškai įvertinti savo vaidmenį ir numatyti atitinkamas pasekmes.

Dabartinė skiepijimo kampanija turi būti nedelsiant nutraukta. Visų vaistų, kurių pagrindą sudaro pasiuntinių RNR arba pro-mRNR, skatinančių spyglių baltymų sintezę kūno ląstelėse, rinkodaros teisė turi būti nedelsiant sustabdyta arba panaikinta.

Būtina sistemingai ištirti su sunkiais "vakcinos" šalutiniais reiškiniais ir mirtimis susijusius šalutinius poveikius ir tinkamai atlyginti nuostolius.

Tolesnis COVID-19 "skiepijimas" yra neatsakingas ir nusikalstamas, teigia profesorius Dr. Arne Burkhardt.

https://report24.news/pathologe-prof-burkhardt-die-fortfuehrung-der-covid-impfungen-ist-kriminell/?feed_id=16452

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą